ערבריעות.
משהו מהמעריצה בת השתים עשרה נשאר בי. אבל עכשיו אני באמת אוהבת את השיר דווקא ולא משהו אחר. הפזמון של טיפות של רוח של אבישי רוזן פה מאוד.
אני חושבת שזה הולך להיות שבוע טוב. אני קצת מפחדת מהרופאה הזו, ממה שהיא תגיד. מאיך שאמא תתנהג. אבל יהיה בסדר. אני מקווה. ובערב אני אעשה בייביסיטר על האחים שלי. וביום שני בבוקר נוסעים לירושלים עד חמישי בבוקר. אני אראה מלא סרטים וסדרות וכאלה. ברביעי בבוקר אלך לציפי ובחמישי אלך ים סבתא שלי ודודות שלי ואמא שלי ואחותי להופעה של גידי גוב ויהודית רביץ. ואז נלך לאכול בממילא. ואני אתנהג כמו אן בביקור אצל הדודה ג'וזפין כי זה מתאים בדיוק.
קראתי המון משרלוק הולמס השבת. נשארו חי כמה סיפורים קצרים ושניים ארוכים ואז אוכל לומר בגאווה: קראתי את כל הספרים של שרלוק הולמס.
ואני חושבת לתת הזדמנות שניה לשר הטבעות.
ונתקלתי במייקל שייבון השבת
ועכשיו אחוות הטבעת שלי בווצאפ. כולן. זה עושה שמח לדעת שאנחנו מאוחדות. למרות שת'כלס, זה לא באמת.
אני נורא אוהבת את גידי גוב.
אני אגיד לכם מה. הוא נורא מזכיר לי את אורי גוטליב. והם באמת דומים באיך שהם נראים ומדברים. רק שגידי גוב היה ויישאר חמוד, ואורי גוטליב הפסיק להיות חמוד כשהוא התחיל להתבגר. לא כי הוא מבוגר, אני אוהבת מבוגרים. אלא כי הוא נהיה מבוגר שמנסה להיות צעיר, וזה גורם לו להיות גס ורדוד. פחות כיף.
וכל השבת היה לי צבע של סוד בראש.
מעניין אם אי פעם אוכל לגלות למישהו
ואלילים של פעם כבר לא אלילים |בוכה| אני שונאת לאבד אנשים ככה
אפילו את בארקלי דאפילד אני כבר לא אוהבת
דודה שלי תשאיל לי את אמה ועל תבונה ורגישות. שניהם מ1995 ו1996. כמו גאווה ודעה קדומה. הם מבוססים בדיוק רב על ספריה של ג'יין אוסטין, שעליהם גיליתי השבת שהם מוגדרים כספרים לנשים צעירות. הגיוני. בכל מקרה. את אמה ראיתי כבר מזמן אבל אני נורא רוצה שוב. משחקת שם בתפקיד ראשי מי שמשחקת את החברה של איירון מן באיירון מן ובנוקמים, שהם כשלעצמם סרטים יפים. את אבא שלה משחק מי שמשחק את אבא של ברטי בנאום המלך, שזה גם דמבלדור בהארי פוטר השלישי והלאה. בעל תבונה ורגישות משחקת אמה תומפסון בתפקיד הראשי. היא מגלמת גם את דמותה של נני מקפי בסרט נני מקפי ואת סיביל טרלוני בהארי פוטר. עוד שחקנית זו מי שמשחקת במפוצלים ובטיטניק. ועוד שחקן זה אלן ריקמן, פרופסור סנייפ בהארי פוטר.
נחמד לדבר על סרטים כמו פעם, בהתלההות ומתוך אהבה והחלטה ולא מתוך הרס.
ונחמד גם להרגיש שאני מבינה בזה.
יש לי המון קרובי משפחה חמודים נורא.
וסבא וסבתא שהם פשוט אדירים. שניהם.
ומה עוד? זהו בינתיים. שבוע טוב יקיריי
מה זה אחוות הטבעת?כישוף כושל

בס"ד

והי גם אני מתבלבלת בינהם

ובאמת אורי גוטליב קצת מעצבן כשהוא מתנהג בגסות שכזו

שם שחברות שלי נתנו לקבוצת חברותמסויימתריעות.
אבל עכשיו הן מתעקשות שנקרא לעצמנו שום טבעת ושום נעליים.
לפעמים אנחנו עדיין בכיתה ח.ומצחיק, כי בכלל לא הכרנו אז
אה וגםריעות.
השבוע יוגשם אחד מחלומותיי הגדולים: ללכת לחוצות היוצר.
ואני אוהבת את ניקלבק
אני יודעת שזה קצת מוזר,פינג.

אבל הטעם שלך בספרים דומה לשל אמא שליצוחק

(ושבוע טובנשיקה)

יש לי טעם מדהים בספריםריעות.אחרונה
כמו בשירים, אין לי טעם מסויים. אני קוראת הכול. מה שמוצא חן בעיניי- מוצא חן בעיניי. ומה שלא- לא.
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך