אני מספר שנים נשואה ואמא ב"ה ל2 קטנים
הבעיה העיקרית שלי היא קנאה שממנה משתלשלים כל מיני בעיות......
בעלי סטודנט כבר 3 שנים..נשאר לו בתקווה עוד 3 שלא יהיה יותר(מכיוון שהוא עזב מקצוע והלך לתחום אחר.....)
אני המפרנסת היחידה וב"ה ההורים עוזרים קצת.
אנחנו חיים באמת בצמצום קונים אוכל והכל אבל לא יותר מידיי יוצאים לבלות(אם נצא זה למסעדה וגם זה לא הרבה) אנחנו לא קונים הרבה בגדים וממש משתדלים לא לבזבז. מה הבעיה? שאני כל הזמן מסתכלת על אחרים, כאילו כל הזמן אני בתחרות עם כולם. כמה בגדים היא קונה ואיזה בית ואיך הם יוצאים לחופשות וכמה ילדים יש לה וההיכ ילדה בשעה וההיא בהריוןן ועוד ועוד...... זה נושא מאוד קשה לי וזה נשאר בגדר הבסדר עד שזה מגיע למשפחה..אחותי התחתנה עם בחור עם כסף כל חופשה הם חייבים לצאת לטייל לצימרים ומה לא..ואני לעולם לא יצאתי עם בעלי....
בעלי בא ככה..בלי כסף בכלל..האמת שזה לא מה שחיפשתי ולכן זה לא הזיז לי..אבל לפעמים יוצא לי לזלזל בו בגלל זה ולחשוב שחבל שהתחתנתי איתו ולמה התחתנתי איתו? ועוד מלא שאלות כאלה שמבאסות אותי...סך הכל אני אוהבת אותו והוא אבא מקסים אבל שזה מגיע לקטע של הכסף זה עושה לי רע ולפעמים אני עוד אומרת לו את זה בפרצוף.... והוא מאוד נעלב מזה בצדק!
למה זה עלה לי עכשיו.. כי בווצאפ המשפחתי כולם שולחים תמונות בצימרים ואני מתביישת להגיד אבל זה קורע אותי מבפנים, כן זה מעציב אותי שלכולם יש ולי אין.
והמשפחה יודעת על המצב שלי...מה ששבר אותי זה שאחיותי הנחמדות אומרות לי למה את לא הולכת לנופש עם בעלך? כולה ללילה או ל2 לילות..... יש מלא דילים שווים וזה משגע אותי. אני חיה מהיד לפה אנחנו במינוס לא גדול אבל הוא מתעורר כל פעם ואני לא יכולה להרשות לעצמי... יש המון דברים שאני צריכה לפני ואני לא עושה כמו לקנות בגדים, באמת חסרים לי אבל אני מחכה קצת כי קצת קשה עכשיו..אני שואלת את עצמי האם באמת אני צריכה לקחת הלוואה שאין לי מושג איך אחזיר אותה בשביל הדברים האלה??
והשאלה השניה איך מתמודדים עם הקנאהה הזו וקנאה בכלל כי אני מקנאה גם באנשים בעוד תחומים לדוגמא אלו שיש להם הרבה ילדים וקל להם ועוד ועוד אני מאוד וזה מרקיב אותי מבפנים... יש עצות איך לתקן את הקנאה? ואיך מסירים את המחשבה הרעה על בעלי?