אווף אני מרגישה ככ מגעיל עם עצמי😞 וקשה לי להסביר למה..
אני עולה ליא, סתם שיהיה לכם רקע..
אז ככה, אתמול נפגשנו כל המשפחה המורחבת וזה.. ובנדוד שלי אמר לי בצחוק על איזה חבר שלו שאנחנו מתאימים וזה ואז הוא שלח לו ממני הודעות לראות איך הוא יגיב ולמזלי החבר לא ענה, רק כשכבר נסעתי.. אז אמרתי לו שזה לא אני ושיעזוב..
קיצור בן דוד שלי שלח לי אח"כ הודעה 'תכלס, למה לא?' אז אמרתי לו שבגיל כזה אני לא רוצה חבר והוא אמר שזה כיף והוא כן רוצה והתחלנו לדבר....
איכשהו הגענו לזה שהוא אמר לי שאם אני רוצה לשאול משו אני יכולה על הכל.. התפדחתי ואמרתי שאין לי על מה ואם הוא רוצה שידבר הוא..
הוא שאל כל מיני שאלות איניטימיות ממש.. קיצור. התחלנו להסתמס. איזה 400 הודעות. עד 3 בלילה. דיברנו על הכל והוא היה לפעמים גס מידיי. אני די רגישה לזה, ממש מגעיל אותי 
הוא ניסה להסביר. הוא שאל אם להוריד גם תבגדים, והוא באמת הוריד! דפוק! ואז הוא שלח לי הודעה שאתן לו נשיקה, אז בצחוק שלחתי סמיילי מנשק ושאלתי אם הוא מרוצה, אז הוא שלח לי הודעה שהוא נותן לי נשיקה במקום אינטימי.. הבנתם כמה גס זה היה?! ואני הייתי לא רצינית בכל הקטע, אבל הוא מבחינתו לשכב איתי!! הוא ממש אוהב אותי בקטע המיני..
ולא אפרט עוד דברים שהיו.. אבל הוא רצה שנפסיק לשמור נגיעה! והוא אמר לי שהוא אוהב אותי ושאני יפה.. מטריד קצת.. ואני בכלל לא אוהבת אותו.. גם לא בתור בנאדם.. אולי קצת.. אז הוא אמר שאם לא נוגעים אז לפחות מדברים חופשי. אמרתי לו שאני מתפדחת פנים מול פנים לדבר על הכל אז רק בהודעות...
קיצור בגלל שישנתי רק ב3, התעוררתי היום ב2. דפק לי את כל היום. וקמתי בהרגשה ככ מגעילה!!! כל פעם שאני נזכרת בזה אני פשוט נגעלת ומרגישה טמאה!!! אוווף וגם לא התפללתי היום כי שכחתי. אוףף!!!!!!!
והכי באסה- שאם הוא היה סתם מישו הייתי מנתקת קשר, אבל הוא בן דוד שליייי!!! מה עושיםם??? חסמתי אותו בהודעות אחרי שהוא שלח לי היום 'מה הולך?' הוריד לי תמצברוח להיזכר בלילה הזה.
אז מה אני עושה?? אני ייפגש איתו עוד הרבה בחיי.. אשמח לעזרה! כי אני פשוט בדיכאון מזהה!
אבל בכללי אני ממשיכה להנות, רק מהרהרת הרבה מאוד כשאני לבד,ועם ההרהורים באה ההרגשה הרעה וזה מעציב אותי 
והבעיה. שאין לי את מי לשתף כי אני ממש מתפדחת. ממש.
**רגיש** מרגישה כל כך רע עם עצמי!אנונימי (פותח)
ממה שהבנתי- היא עם הבנדודאביגיל=)
נשמה!אביגיל=)
באמת תחושה ללא נעימה. הרגשה של איבוד שליטה.
המדרון הזה של הנפילות הוא מאוד חלקלק. אבל תזכרי שזה לא את באמת! זה עצת היצר ואת הרבה יותר גדולה מזה! במשך כל החיים יש קונפליקט בין האדם ליצרו. הנפש שלנו, שלך היא היא טהורה. "אלוקיי נשמה שנתת בי טהורה היא". לא משנה מה תמיד הנשמה מבקשת את שלה, לא רוצה להיות קרועה ושסועה על ידי היצר הרע. התפקיד שלך עכשיו הוא לעלות מהמקום הזה. להבין שאי אפשר להחזיר לאחור את הגלגל, אבל לראות איך את יוצאת מזה יותר טובה, יותר גדולה. כשקין חטא ה' אמר לו: "ואליך תשוקתו ואתה תמשול בו". וזה נכון לכולנו. האדם משתוקק לפעמים לחטוא. לא סתם חוטאים. יש בזה עונג. ומדרך הטבע שהאדם ישתוקק ליצרו ויחטוא. אבל ה' אומר שיחד עם ההשתוקקות ליצר ולחטא הוא נותן לאדם גם את האפשרות למשול ביצרו. להכניע את הרע. להיות בעל הבית ולא חיית המחמד של היצר ח"ו.
אולי זה נשמע כזה יותר מידי קלישאתי אבל באמת. את בת מלך. יהודיה. מדהימה. טובה. יש לך כח לקום מדבר כזה! והעבודה העיקרית שלך היא מול עצמך. שתרגישי שאת נקייה מזה. שאת סולדת מהמעשה, אבל לא מעצמך. כי זה פשוט לא את! ועבודה מול ה'. שהלב שלך נתון לקב"ה ולא ליצר שישחק בך.
לעניות דעתי הנפילות של הבנדוד שלך הן עסק שלו. ורק בפעם הבאה שירצה לדבר איתך על משו כזה פשוט תגידי שאת לא מעוניינת. וכמובן שתתפללי שגם הוא יתפכח.. מנסיון של פדיחות עם בני דודים - מחליקים על זה. ברור שכאן זה באמת מגה פאדיחה אבל אם את פשוט לא תדברי על זה לא יהיה עניין...
רק טוב שיהיה לך! את טובה וצדיקה!
באהבה באמת. וכל הכבוד על מה שכתבתאביגיל=)
מסכימה עם אביגיל,מקום בעולם
לא שופטת בכלל בכלל, רק מוסיפה תזכורת קטנה

ככה,אנונימי (4)
לי זה נשמע קצת יותר חמור מפאדיחה עם בנדוד. נשמע שהוא ניצל אותך לצורך מיני שלו. ואת לא הצלחת לעצור אותו בזמן, כי כשאת תוך כדי קשה להבין מה בדיוק קורה שם...
אני רואה פה 3 נקודות שצריכות יחס: ראשונה, התחושה שלך. שניה, העובדה שהוא הטריד אותך, ושלישית הקשר ביניכם כבני דודים.
לגבי התחושה שלך- הנקודה הכי חשובה- את צריכה לבדוק עם עצמך. הייתי מציעה שתעכלי את מה שהיה שם, אל תברחי מזה... תסבירי לעצמך מה את מרגישה. את צריכה לדעת שהיה פה צורך שלו, וניצול שלך (של תמימות, של זה שלא ידעת לעצור). הייתי ממליצה לך כן לספר למישהי (אמא, מדריכה, אחות) בעיקר בשביל שתוכלי לספר ולעבד את זה וגם כדי שתשמעי חוות דעת של מישהי פנים אל פנים. בפורום זה לא מספיק... ותעשי הערב או מחר משהו כיף עם חברות או אחות או משו למצברוח.
הנקודה השניה משמעותית פחות, אבל עדיין בעיה. בן כמה הוא? תיכוניסט או יותר מזה? רלוונטי לספר לאמא שלך והיא תדאג לזה הלאה? כי באמת, מסכן הבחור..
נקודה שלישית- הקשר בין שניכם להבא. אני יכולה לחשוב על התגובה שלי, אבל זה לא מה שאת צריכה. תחשבי עם עצמך מה את מרגישה כלפיו (את כועסת עליו?) וכמה מרחק ביניכם את צריכה כדי שיהיה לך נעים. כן ייתי ממליצה לנתק את הקשר הפרטי שרק בין שניכם- הודעות, שיחות טלפון או שחנשים. לפחות לזמן הקרוב (שבוע? חודש? אולי יותר...). את צריכה להבהיר לו מה היחס שלך אליו, יחס שתקבעי בעצמך בהתאם לתחושות שלך, ואם את מחליטה באמת לנתק את הקשר אז תשלחי לו הודעה שמסבירה את זה בצורה ברורה ותחסמי את התגובה שלו. אל תאפשרי לו להגיב לך! כי אז לא תצליחי להתנתק. אני חושבת שהוא מודע לכך שהשיחה ביניכם היתה לא ראויה לפי הסמסים בבוקר(לא יודעת אם הוא מאשים את עצמו או אותך).
שוב, אני לא בטוחה מה נכון ולא יודעת מה בדיוק קרה ומה מתאים לך. אני חושבת שזאת הטרדה מילולית אמנם אבל לא קלה, ואסור להקל בזה ראש..
תחשבי עם עצמך מה טוב לך ונכון לך.
וחיבוק ענק.
פה אם תרצי באישי..
אני לא חושבת שזה נקרא הטרדה.מישהי=)
היא כן שיתפה פעולה.
ואיזה לבוא לאישי, אנומימי יקרה?
ברור שתרגישי רע, זה לא מעשה כזה בסדר.מישהי=)
העניין הוא מה תעשי מפה ולהבא.
תשבי ולא תעשי כלום או שתחליטי להתחזק.
את לא יכולה להפסיק לדבר איתו- הוא קרוב משפחה
וכולם יראו שקרה משהו ואף אחד לא צריך לדעת מזה
בשביל שניכם.
אם לא נוח לך לדבר איתו- אל תדברי בסמסים, דיבור עינייני, נקי
אבל לפני כן תיידעי אותו למה.
ולא לעשות את זה יותר 

ישמצב, אבל זה לא הטרדה.מישהי=)
תחשבי מה יקרה אם הם יפסיקו לדבר.
למה הפסקתם? אהה
ואז מה יהיה על שניהם?
והיא לא הגדירה את זה כהטרדה, אלא כתחושה מגעילה.
כן, לא נראלי זה הטרדה.. והוא בגיל שלי..אנונימי (פותח)
אז בנתיים אל תעני .. את לא אשמה, נשמעת לי קצתמישהי=)
שהיית במצב מחורפן וזורם כזה.

אז בסדר, זה לא היה בסדר אבל העיקר הוא לא החטא, אלא הצמיחה ממנו.
אם בא לך, אני באישי 
זה לא כזה מפחיד לדבר איתי.
קודם כל..אני מעריכה אותך מאוד שכן הוצאת את זהבדמייך חיי
בס"ד
דבר שני
אני חושבת שאת צריכה כן איכשהוא להעמיד אותו במקום
לדבר איתו ברוגע או בתקיפות ולהסביר לו שזה לא ראוי
זה יחס מזלזל ואת באמת חושבת שזה לא מגיע לך
זה פחות מקטע של טמאה
זה קטע של הערכה עצמית
תעריכי את עצמך
בין אם הוא בנדוד שלך ובין אם לא
שילמד לכבד אותך
ועדיף עכשיו מאשר שיקרו דברים הרבה יותר גרועים
כאמור זה משפחה ואת הולכת להפגש איתו הרבה
אז את חייבת להעמיד אותו במקום ולשים לזה סוף
אם את רוצה כל עזרה בכל מובן ..אפילו סתם שיהיה מי שיקשיב, תפני אליי באישי
אני אשתדל לעזור...
בהצלחה נשמה 
יש פה פורום נשים?שושיאדית
מי המנהלות?
את מתכוונת לפורומים סגורים?ילדה של אבא
יש פורום בנות בוגרות- פורום המשך של הפורום הזה
יש פורום כלה הדרך- פורום לכלות
שניהם לא פעילים הרבה.
ויש גם פורום סגור של נשואות בלבד
אני אשמחשושיאדית
לפנות למנהלות
של איזה פורום?ילדה של אבא
נשואות בלבדשושיאדית
וגם לכלות
לכלות- יעל מהדרום, היא תדע להפנות אותךילדה של אבאאחרונה
אם זו היתה הסיבה לשאלה, ברור שאין מה לחשושאנונימי (3)
וגם יש על כך שאלה ותשובה של רופא בפורום של בי״ח מעייני הישועה - וגם הוא ענה שאין סכנה
רכיבה על סוס לנשים - פגיעה בקרום הבתולין - המרכז הרפואי מעיני הישועה
פריקהאנונימי (פותח)
אני לא מקנאה, אני לא פותחת עין, אבל חשבתי שיהיה לי פחות קשה. התחתנתי מהראשונות, מזמן כבר, תכף שנתיים. ואני רוצה להיות אמא, אני כלכך רוצה כבר. ולאט לאט כל חברה נכנסת להיריון, נהיית אמא, ואני מרגישה לבד בבדידות הזאת, לא מצליחה להכיל יותר.
אני הכי שמחה בשבילן
ואני הכי עצובה בשבילי
זהו
לא קל.. ואת לא לבד.עשב לימוןאחרונה
יש עוד הרבה נשים כמוך, אמהות בפוטנציה,
שמחכות להריון, שנמצאות בתהליכים,
שמחזיקות תקווה, שמקוות למשהו חדש שיצמח בתוכן
❣️❣️
מקדישה לך את השיר של תרצה אתר: גשם הקשב לנשים
עד רדת הערב, גשם
הקשב לנשים בחלון
עד רדת החושך, גשם הקשב
לנשים הצופות בוילון
גם לנו אדמה שמחכה למשהו מלמעלה
גם בנו יש אימה וזעקה
למשהו פורח
וכן הלאה
עד סוף השבוע
גשם, הקשב לנשים בחלון
עד קץ השבועיים
גשם, הקשב לנשים העומדות ומחכות
גם לנו בחצר
חלקה קטנה ריקה מזוהר דשא
גם אנו מצפות עד אין בינה
למשהו ברוך כמו הגשם
גם בתוכנו מחכה שותקת
חלקת ארץ קטנה חרבה
והגשם שלנו איחר לרדת
הגשם שלנו
טרם בא
אך הגשם שלנו יבוא
עננים כבר זעים במרחב
הגשם שלנו קרב, קרב
בצעדי ענק
הקשב לנשים בחלון
גשם אדיר ונוהר.
הקשב איך קוראות הן בזו אחר זו-
הוא חוזר
הוא חוזר
הוא חוזר
נ.ב
יש פורום סגור לנשים : באהבה ובאמונה (פוריות) שאפשר להיכנס אליו
חיבוק וחיזוק 🫂
היי, אם מישי פה... שאלה מוזרה...תמימלה..?
)אני כותבת סיפור ושואלת בגלל זה, חס ושלום לא קרה לי...)
השאלה היא כזו, בחורה שנכנסת להריון מאונס-מה היא צריכה לעשות? כאילו, הפלה אי אפשר כי אסור ואם היא תלד את הילד-הוא יהיה ממזר, מה ההלכה אומרת על זה?
עד כמה שאני יודעת במקרה כזהתמיד בבטחה
ההלכה מתירה להפיל.
וגם, ממזר הוא רק מי שנולד לאשת איש מגבר אחר, ילד שנולד לרווקה הוא לא ממזר
אז מה ילד שנולד מזוג לא נשוי נחשב?תמימלה..?
לא נראה לי שיש לזה הגדרה.תמיד בבטחה
ממזר הוא מי שנולד מיחסים אסורים, כמו גילוי עריות, בגידה בבעל, כהן עם גרושה
טכנית אישה שלא נשואה לא יכולה ללדת ממזר כי בעילה יכולה להיחשב כנישואין בדיעבד
אוקיי, תודה רבה!תמימלה..?
ממזר הוא לא, הוא כן שתוקי (דהולכים בתר רובא)באנגי
הי. איך הגעת לכאן?עשב לימון
שני דברים בקיצורעשב לימון
א. הריח הוא לא כל כך חזק בלי התחתוניות- נסי ותראי. חלק ממנו הוא העובדה שיש בהן פלסטיק וזה גורם לחוסר אוורור.
ב. אפשר לשים תחתוניות מבד ואז זה נושם -פחות ריח- וגם סופג נוזלים וריחות.
נכוןאמרלד
נסי בלי תחתונית
ותחתונים מכותנה, גם לאימון.
( וכשמתלבשת לכושר גם מחליפה לחדש, בעיקר להרגשה )
@עשב לימון מבד מכבסים?
כןעשב לימוןאחרונה
המנהלות הן-אמרלדאחרונה
יש אתר לשיטה הזו, אם יש לך גישה לאינטרנטעשב לימוןאחרונה
באתר יש רשימה של כל המדריכות.
אם לא, תכתבי אזור ואני יכולה למצוא
אני מכירה, ניסיתי.
זו שיטה שעובדת, אבל צריך לעשות תרגילים כל יום, לא פעם אחת ודי.
אז כל עוד תרגלתי זה סידר לי את המחזור,
וכשלא- לא.