אנא עזרו ליאיר איטח (פורסם גם בצמ"ע ובנוג"ה) :ותן טל

במיוחד חשוב בשישי ובמוצאי שבת - אנא עזרו ליאיר איטח משדרות לזכות בפרס בתחרות תפוצ'יפס. (כעת גם רב שאני מכיר אישית, רב מתוק מדבש, העיד על המשפחה שהיא משפחה מעוטת אמצעים שהפרס יעזור לה מאוד).

הקישור להצבעה (בחינם לגמרי, ופשוטה מאוד) בחתימה שלי וגם כאן:

http://www.tapuchips.co.il/

חשוב במיוחד להצביע בשישי ובמוצ"ש כי אנשים רבים שוכחים/לא מספיקים להצביע בימים אלו (במוצ"ש - עד 12 בלילה נחשב ליום הקודם, אחרי 12 בלילה נחשב כבר ליום ראשון) - ואז הוא מאבד יתרון.

כרגע הוא במקום ראשון אבל זה שברירי, פער לא גדול ובימים האחרונים מקום שני קיבלה מעט יותר ממנו בכל יום.

אנא עזרו לו לשמור (ולהגדיל) את הפער - נשארו רק עוד 3 שבועות וקצת - עזרו לו לצלוח אותם ב"הצלחה!! 

ה' יברך אתכם ישראל מתוקים ויקרים! חצי דקה מזמנכם כל יום (ואפילו פחות) ועזרה גדולה למשפחה יקרה מאוד!!!!

מצביעים יאיר איטח - שווארמה!!!

ואם תוכלי להעביר הודעה זאת לקבוצות וואצאפ/מייל/פייסבוק שלדעתכם ישמחו לעזור - בכלל שה' יפנק אתכם בכל מילי דמיטב!!! 

אשריכם ישראל עם קדושים, שנזכה ובזכות אהבת חינם שבין יהודי ליהודי, נזכה להתגבר על שנאת החינם שהחריבה את בית מקדשנו, ויבוא במהרה משיח צדקנו 

ואם אתם ממש חמודים גם תעזרו להקפיץ ^^^^ ותן טל

וואו, זה פורום חופר יותר ממני...כבר הגיע לעמוד השני.ותן טל

מקפיץ...בבקשה תהיו חמודים.^^^שתי שניות!!ותן טל

יש מצב שבגלל שבת היא עקפה אותו?מירי ט.
כי בטח רוב מכריו ומצביעיו שומרי שבת..אז זה הפרש של יממה.
מקפיצה^^^שירוש16

כן. בהחלט בגלל שבת! ולכן חשוב להצביע כעת!!!ותן טל

כל שבת היא מצליחה או להגדיל פער מממנו (אם היא לפניו) או (בשבת הקודמת) להקטין את הפער (לפני שבת קודמת הוא היה מעל ל5 אלף מעליה ובצאת שבת פחות מאלף לפניה..)

אז חשוב להביע לפני 12 בלילה וגם אחרי! בוודאות רוב מוחלט של המצביעים שלו הם כמונו שומרי שבת! ראו איזו ערבות הדדית יש בציבור שלנו!!

אנא הצביעו והפיצו לקבוצות תפוצה שלכם. בקשה של כמה שניות לעזרה, לא דורש כמעט כלום מאנשים, ובחינם לגמרי!!!

ו..יצאו 3 כוכבים!אנא הצביעו והפיצו!ותן טל

היא עקפה אותו בשבת אחרי שהיה הפרש של 4000 לטובתו!! חייבים להחזיר אותו למקום הראשון ובהפרש כמה שיותר גבוה!
אנא הצביעו (חשוב לפני 12 אבל גם אחרי. כל יום בין 12 בלילה לזה שאחריו), והפיצו בקצרה לחבריכם ולקבוצות תפוצה שישמחו לעזור בכמה שניות הצבעה!
בבקשה להקפיץ...
קישור אצלי בחתימה (לחצו על המילים) וגם כאן:

לא מסוכן להביא את המספר פלאפון??1 awesome

לא מסוכן. זאת חברה גדולה שמחוייבת על חוקי פרטיות, יש להותן טל

עורכי דין שמפקחים על התחרות ואם החברה תעבור על החוק היא צפויה לקנסות גדולים. אסור לה להשתמש במאגרי המידע מעבר למטרה לשמם הם נאספו. ואם את לא מציינת במפורש בהרשמה שאת מסכימה שיפיצו אליך פרסומות ותוכן שיווקי - גם את זה אסור להם לעשות אחרי חוקי הספאם...

תודה. אני ארגיע את אמא שלי ובעז"ה יצביע..1 awesome

הצבעתי1 awesome

מעולה!!! ואתה יכול להצביע כל יום בשלושת השבועות הקרובים...ותן טל

וגם להצביע בשביל אמא שלך, אגב...

את יכולה. אני בת. ואח שלי הצביע.גליוש

אבל הוא מצביע לערביה כי הוא חושב ששמנת פטריות יותר טעים.. לא משנה מה..

אבל טוב..לכל אחד זכות לבחור.ותן טל

בכל מקרה אם את יכולה גם להצביע ויש לך פלאפון, אז אם את מוכנה תצביעי ליאיר היהודי... (ואגב, כל כך הרבה אנשים שמעתי שאומרים שהשמנת פטריות ממש לא טעם ובטעם של אבקת מרק ולעומת זאת שהשווארמה מעולה...)

זה כותב לי שגיאה בשרתנשגבת מבינתך

תנסי שוב ואולי דרך מחשב/פלאפון אחר...ותן טל

לא הצלחתי להצביע היה צריך להירשם והסתבכתי. אז איתו בלבמישהי=)

אז לפחות תשכנעי אחרים לנסות להירשם ולהצביע אם יש לךותן טל

קבוצות בוואצאפ או משהו

איזה ווצאפ. אני מתחברת לנוף הכפרי פה ואני פרימיטיביתמישהי=)

אוקיי...גם פרימיטיבית זה טוב בכל מקרה אם למישהו מסביבךותן טל

יש גם פלאפון עם אינטרנט/מחשב - תנסי לשכנע אותו/ה שיצביעו  

תכל'ס גם לי עד לפני חודשים בודדים לא היה וואצאפ

עוד מאתיים הוא עוקף אותה.יעל

למה זה לא הכי 'למעלה'??שירוש16

עורו ישנים הקיצו נרדמים רמקול

(מעונג שבת מנוחה...)

לכו להצביע!!!!

תפתחי פה דיון על משו.בן-ציון

סתם לדוג' - פינגווינים או מדוזות.

@cookie_monster

@פינג.

אז מה דעתכם, פינגווינים או מדוזות?דקות אחרונות להצבעה של היוותן טל

האמת שמדוזות |נמלט על נפשו|יעל

אם מדוזה לא הייתה צורבת ת'אמת יש מצב הייתי מסכים איתך...ותן טל

במצב של היום שאם אני צריך לפגוש פינגווין או מדוזה במים, אני אבחר בפינגווין...לכי תדעי...

מצד שני נראה לי אנחנו סתם סטיגמטיים ומעדיפים פינגווינים רק בגלל שאין לנו שום היכרות אמיתית איתם בטבע והם רק באנטרטיקה ואלסקה וכו'...

אז תחשיבו אותי כנמנע בנתיים

ובכל מקרה - תצביעו!!! קישור גם בחתימה שלי...

כבר תרמתי יעל

(להצביע זה נקרא לתרום, נכון?)

ומדוזה היא רכה וחסרת חוליות וזה אחלה תכונה לבני אדם.

ואם תתרמי עוד אנשים ופאפונים והצבעות בכלל יהיה טוב. וגם זהותן טל

שיש לי תירוץ אמיתי להגיב ככה שזה מוקפץ... ולא סתם הקפצה סתמית לצורך דבר גדול.

אנשים המצב קריטי לערבייה יש יותר תומכים!!! איך נסתכל על עצמנו כשנדע שיש יותר גויים (ככל הנראה) שמוכנים לעזור ללמיס, מאשר יהודים טובים ורחמנים שעוזרים ליאיר?

בבקשה תצביעו וגם מאוד חשוב - תפיצו תפיצו תפיצו. שלא יהיה דתי אחד במדינה שלא יודע על יאיר ועל הסיכוי שלו לנצח! ואחרי זה שגם חילונים לא יהיו הרבה! שכולם יעזרו לו!!

בחייאת תעשו טובה אנשים

אל תהיו מדוזות. או פינגווינים..

זהו, את רשמית אויבת האנושות.בן-ציון

(או הפינגווינים.)

אופס.יעל
פינגווינים.שירוש16

היא עוד שנייה עוקפת אותו שוב! הנה משהו טוב לעשות בחופש!!!>ותן טל

תיכנסו לקישור:

תצביעו ליאיר איטח בן ה14 משדרות!!!

וגם מאוד מאוד חשוב, תפיצו לעוד ועוד ועוד אנשים, בכל דרך אפשרית - מייל, וואצאפ, פייסבוק, טוויטר, אינסטגרם, סמסים לחברים/חברות/בני דודים/דודות, שלט קטן (לא חייב מושקע מאוד) בבניין/בשכונה/בבית כנסת/בלוח המודעות של היישוב/של הגרעין התורני - כל מקום שאתם רק יכולים לחשוב עליו שיעזור.

אם יאיר לא יעלה את מספר ההצבעות הקבועות בכל יום מצבו יהיה רע ומשפחתו לא תזכה בסכום הנכבד

קפיץ! הוא 60 מעליהיעל

עדיין יש המון נקודות שהוא צריך להחזיר..זה יעבוד רק עם יהודיםותן טל

טובים ועם הפצה ולנסות לשכנע אנשים להצביע ממש כמה שניות - כ-ל יום, במשך שלושת השבועות הקרובים (אפשר להחליט למשל שמייד בתום ארוחת בוקר, חצי דקה נכנסים לאתר, מצביעים, וממשיכים הלאה..אם קובעים זמן קבוע זה עוזר פחות לשכוח את זה ולפספס יום הצבעה...

אם היא תצליח כל יום לקבל יותר קולות ממנו יהיה לו מאוד קשה בהמשך לסגור את הפער... 

אוף זה לא נותן לי להצביעשוברת גלים
למרות שכבר הצבעתי פעמיים
אז את יכולה לשחזר ססמא...ותן טל

ואז תנסי שוב עם הססמא החדשה שזה ישלח לך בסמס... @שוברת גלים

פעם פינגווין אכל מדוזה ובבית חולים עשו עליו תג מחיר!!! ואזותן טל

הוא גרם לכולם להיכנס להודעה שלו וביקש מהם שוב להיות חמודים ולהקפיץ ת'שרשור ואפילו לחרבש כאן שטויות למטה העיקר שיזכירו 

שצריך לעזור ליאיר לנצח את הגויה בתחרות תפוצ'יפס!!!!

וזה נעשה בשתי דרכים:

א. להצביע לו, להצביע לו, להצביע לו. כל יום, פעם ביום, כולל שישי שבת, עד סוף חודש אוגוסט (סוף החופש הגדול)

ב. להפיץ להפיץ להפציץ - לגרום שלא יהיה אדם אחד בכל הציבור הדתי לאומי והחרדי והימני והמסורתי והחילוני הנחמד - שלא ידע מי זה יאיר ושלא תעמוד בפניו האפשרות לעזור לו. איך עושים את זה? הפצות - וואצאפ, מייל, פייסבוק, טוויטר, אינסטגרם, מפה לאוזן בסניף/מועדונוער/בית כנסת/עזרת נשים/מכולת של היישוב וכו'...

תבורכו, חברים.

|חרבוש שטויות|יעל

כל הכבוד שאתה מזכיר כל יום! עוזר מאד

השרשור נעוץ, אין צורך להקפיץ בן-ציון
רק אחרי זה ראיתי... אבל אני מתלבט אם שרשור נעוץ רואיםותן טל

אותו יותר או שבגלל שהוא נעוץ פחות מתייחסים אליו?? אולי דווקא שווה לו להיות לא נעוץ? זה שאלה... מה דעתכם? @Short Shadow @ענבל @שמואלג

בקשו ממני לנעוץ, לכן זה נעוץ.בן-ציון
יש מצב ששמים לב אליו פחות בגלל זה.
גם אני חושבת...יעל

אז לא יודע מי ביקש לנעוץ, אני בתור הפותח מעדיף שזה יהיה לאותן טל

נעוץ, ושפשוט אנשים יקפיצו את זה כל הזמן...

פשוט באמת נראה לי שאנשים פחות שמים לב לשרשורים נעוצים...

אשמח שתוריד את הנעיצה ושאנחנו המשתמשים נקפיץ את זה בעצמנו כל פעם תודה רבה! @Short Shadow

אחי אני אקפיץ לך את השרשורמאיר.

ואתה בתמורה תתרום לי 1000 שקל
נראלי נצא פיטים

אני לא מרוויח שקל אחד מכל ההצבעות האלו.ותן טל

אין לי כסף מיותר לשלם למקפיצים, תבדוק את זה עם המשפחה ההיא בעצמה  

אבל רק כדי שיהיה ברור לכולם שלא חלילה יחשבו שאני עושה את זה בתשלום - אני נטו מאהבת ישראל ובגלל שאנשים שאני מכיר אישית המליצו לי על הצבעה למשפחה והעידו לי שבאמת זה יעזור להם, אז אני משקיע בזה כמו שאני משקיע עכשיו (נכון להיום אני מצביע עבור 15 אנשים שונים נוספים אליי, כל יום...הם נרשמו, הצביעו פעם אחת והביאו לי את המספר שלהם ואת הססמא. אני מכיר חבר אחר שלי שמצביע כל יום עבור 30 אנשים - בני משפחה וכו'... - הגיוני שאלו שבמעגלים היותר "Eרובים" משקיעים יותר למען הילד והמשפחה הזאת...)

אני לא יודע אם זה היה אדם אחר שאין לי שום קשר אליו ורק שמעתי איש מפי איש מפי איש, אם היה לי זמן רב להשקיע בפרסום וקידמו..הייתי מצביע פעם ביום כמו כולם, ושולח את זה בקצרה לאנשים שאני יכול. היום אני משקיע יותר מזה.. (למרות שעדיין לא בשמיים. ברור לי שיש כאלו שמשקיעים הרבה יותר ממני...)

מתיש אתהמאיר.
זה בסך הכול בדיחה על כאלה שבטוחים שהקפצת שרשור זה מינימום שווה ערך לתרומת כליה
בוינג.1 awesome

קפיץ קפוץ. תזכורת - להצביע ולהפיץ!! הוא ממש חייב את זה...ותן טל

קפיץ רציני.אנשים הפורום רץ,עזרו להקפיץ - ותצביעו!! ^^ותן טל

סוף שבוע!!חשוב להצביע בשישישבת!!שלא יעקפו!!ותן טל

חשוב חשוב חשוב!!!

תצביעו היום וגם במוצ"ש לפני 12 בלילה (וגם בכל יום אחר, אבל במיוחד חשוב בשישי-שבת)

ותגידו לאחרים גם להצביע, תשלחו בוואצאפ וכו!!!!!

בואו לא ניתן לשמירת השבת של רוב מצביעיה של משפחת איטח, לפגוע בסיכויים שלהם לזכות בסכום משמעותי שיעזור להם!!!!

היכנסו כולם ל:

הצביעו (או הרשמו אם לא נרשמת, ואז הצביעו) לאיטח - שווארמה!!! 

והפיצו!!!

^^בבקשה להצביע למשפחת איטח!!מוצ"ש!!ותן טל

וגם חשוב מי שיכול להפיץ את זה...

באופן רגיל ומוכר בשבת מצביעים לה ואין הצבעות כמעט בכלל לו (ומזל..) כי רוב מוחלט של המצביעים לו דתיים. לכן במוצ"ש מצטברות לו הצבעות רבות בכמה שעות מצאת שבת ועד 12 בלילה.

ממש לפני שבת הוא עקף אותה בכ2700, ובמוצ"ש ממש היא עקפה אותו ב2500 (כלומר כ5200 מצביעים לה בשעות האלו, 25-26 שעות של שבת..) - חשוב מאוד להחזיר אותו להובלה וכמה שיותר, עד 12 בלילה היום! 

כבר עכשיו הוא צימצם את הפער לכ400 נקודות בלבד מתחתיה - חשוב לסגור את זה ולהתחיל פער חיובי בשבילו כפתיח לתחילת שבוע!!

עוד שבועיים ויומיים נגמרת התחרות! אנא הצביעו ושכנעו אחרים להקדיש 20 שניות ביום להצביע! (לשכנע = לשלוח בוואצאפ בקבוצות וכו'..עניין של כמה שניות...וגם ההצבעה, ממש כמה שניות וחינם לגמרי)

אין כמוך! יעל

בזכות המצביעים הרבים הוא חזר להוביל אבל חשוב להצביע עודותן טל

כדי להגדיל עוד ועוד את הפער לפחות לרמה שהיה בתחילת יום שישי (כלומר ב12 בלילה במוצאי חמישי) - אז הוביל עליה בערך ב1800 נקודות.

כעת הוא כבר מוביל שוב בכ1100 נקודות - זאת אומרת שאם בשעה הקרובה יצליח להשיג 700 הצבעות יותר ממנה לפחות - זה אומר שביומיים של שישי-שבת, הוא לא קיבל פחות נקודות ממנה וזה מעולה!!!

אז קדימה להצביע מי שלא הצביע, ומי שהצביע, אם יכול - להפיץ בדרכים שיש לו כולל קישור

הקפצה אנא הצביעו והפיצו!^^^^ותן טל
וואו... לקחת את זה ממש ברצינות פסידונית

דווקא לפני כמה ימים פגשתי פעם ראשונה את האבא והבן שמתחרים..ותן טל

זה דירבן אותי ראיתי שהם באמת עובדים קשה על להוסיף עוד מצביעים, ובשבילי כאן זה שתי שניות להקפיץ את השרשור שכבר קיים, אז למה לא?

כל הכבוד, באמת!פסידונית

תודה, וקפיץ קפוץ שוב...ותן טל

סתם שתדעמירי ט.
השרשור הזה באמת מזכיר לי כל פעם, תמשיכו להקפיץ..
אז כבר הרווחנו . ומאוחר יותר היום אפרסם שרשור סופשבועיותן טלאחרונה

כמו בכל סופשבוע אחרון...בצמ"ע הוא כבר פורסם, בהמשך הוא יפורסם גם בנוג"ה וגם כאן

תודה צדיקים וצדיקות!!!

הורדתי מהנעיצה.בן-ציון
תודה ותן טל

אשריך!יעל

ומה עם התנדבות נוג"ה? תמתין בסבלנות עד שזה לא יהיה אקטואלי או שהיא מנודה לעד?

אחזיר את זה כשההצבעה תיגמר.בן-ציון
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך