התלהבתי מהענין של קצפת ממי חומוס, ניסיתי ויצא בסדר גמור
ואז בבית אמרו שחייבים לנסות ממים אחרים שיש להם אחוז חלבון גבוה (יש לי בבית כאלה ילדים של פיסיקה, וגם זה חופש, מחפשים תעסוקה...)
אז ניסינו ממים של קופסת שימורים של אפונה. זה הזוי לגמרי- אבל יצא מצויין!
בתמונה זה ממים של אפונה
על חלק פיזרתי קצת מזרה שוקולד, סתם בשביל הצבע
מה שעדיין לא ניסיתי ואני רוצה לנסות, זה לעשות מזה גלידה פרווה כמו הגלידות של ביצים וריצ'


. משימורים אין סיכוי...


