בס"ד
לשם שינוי סוף סוף שמעתי תמילים- כן! את מתאימה! הגיע הזמן אחרי 1000000 ראיונות עבודה שבהם אמרו לי רק לא מכל מיני סיבות שונות.... לא כך????!
אני מאושרת שסוף סוף ה' שמע לתפילתי ולזעקתי לפרנסה והתקבלתי לתור סייעת בית ספר בעבודה חלקית (27 ש"ח לשעה - גם משהו ועדיף מכלום!) תודה לאל!!!
לעולם לא מתייאשת ובוטחת בו ורואים- יש תוצאות!!!
אגב יש עוד בשורה יפה שכבר כתבתי עליה כאן אבל עם יותר פרטים מדוייקים כעת: נבחרת גינות שומרון(השכונה בה אני גרה בת 3000 נפש כן ירבו) - נבחרת הכדורסל של השכונה שלי זכתה ב"ה בעלייה לרבע הגמר הארצי של ליגת בתי הכנסת והקהילות!
אנחנו נתחרה בעזרת ה' בלי נדר מול קבוצת שוהם פ"ת (ככה יצא בהגרלה של רבעי הגמר הארצי) לאחר שגברנו בשמינית הגמר על נבחרת עלי 60-64 לגינות שומרון!
מעתיקה מהפייסבוק: "במילה אחת - וואו. רק כך ניתן לתאר את התגובה המיידית של כולם עם היוודע תוצאת הסיום(בתמונה המצורפת) של המשחק בעלי אשר הפגיש בין עלי לגינות שומרון. כזכור,עלי הגיעה עם יתרון של שלוש נקודות מהמשחק הראשון, אך מחצית ראשונה מעולה של גינות שומרון הסתיימה בתוצאה 17:31.
עלי הראו הרבה אופי וצמצמו את הפער עד לשלוש נקודות, כאשר הכדור נמצא בידיהם בהתקפה האחרונה של המשחק. כשנראה היה שהמשחק הולך להארכה הצליח יהודה קוזניץ מגינות שומרון לחטוף את הכדור ולהריץ במהירות את שביב בלדסר שנעצר בעבירה ממש עם תום זמן המשחק. שביב,בקור רוח,דייק בזריקה הראשונה והבטיח ניצחון בארבע נקודות. ניצחון אשר שווה מקום ברבע הגמר הארצי.
גינות שומרון מעפילה לרבע הגמר. עלי,אשר בטורניר הקודם נעצרה רק בחצי הגמר ע"י האלופה מרעננה,הולכת הביתה מוקדם מהצפוי."