אני אחרי סטאז וכ"כ כ"כ קשה למצוא עבודה! כמה שניסיתי....
עוד מעט כבר מתחילה השנה וכבר מתחילה לחשוב על להיות מוכרת בסופר...
אוף! כמה השקעתי בתואר הזה........!!!

זה באמת לא קל...
(אבל אולי עכשיו יפתחו עוד כיתות א... אז יהיה שוב עוד ביקוש למורים
)
כדאי לבדוק על משרות פנויות באתר של הסתדרות המורים, וכן, כמו שכתבה יעל מהדרום, לנסות להיכנס על תקנים של מילויי מקום, זאת דרך מעולה שיכירו אותך וירצו להשאיר אותך אצלם!!
אולי כדאי גם שתכתבי באיזה איזור ומה את מחפשת, אולי מישהו פה יוכל לעזור?
בהצלחה! ולא להתייאש...
לצערי יש לי הרבה ניסיון בעניין חיפוש עבודה, ואני מאוד מרוצה במקום שאני נמצאת היום!
חיפשתי כבר בכל המקומות האפשריים!
שנתיים מחפשת עבודה קבועה. בינתיים מילויי מקום לא ממש הובילו אותי למשהו.. (חוץ מניסיון שכרגע לא מרשים אף אחד..)
תכלס רק מנצלים במילויי מקום. שילמו לי רק לפי מה שעבדתי (טיולים/חופשים כלום..) יצאתי עם 2000 בחודש. בדיחה...אפילו שכירות זה לא מכסה.
ומשהו קבוע קשה מאד למצוא....
הייתי במצב שלך, יותר משנתיים!!!! (ויותר מ3)
את יכולה לבוא לאישי בשמחה ואספר לך את כל קורותי...
אני גם מורה למתמטיקה וגם באיזור ירושלים (והסכמתי קצת להתפשר...).
אני מבינה שעבדת דרך עמותה? גם אני עבדתי חצי שנה דרך עמותה, וזה באמת זוועה!! (אלא אם זו עמותה אם אותם תנאים של משרד החינוך, כמו שעבדתי השנה, אבל זה לא נשמע מדברייך...)...
באמת אין לי מה להגיד לך חוץ מלהבין את התיסכול והבאסה שלך, תאמיני לי שאני ממש הייתי שם!!
אני שולחת מכתב ששלחו לי לגבי מציאת משרות, אני לא יודעת אם יעזור, אבל מקווה שכן.
את מתפשרת על גיל ומקצוע?
אם אשמע על משהו אני אפרסם פה בלי נדר...
ושוב, מוזמנת לאישי...
גם מחפשת עבודה (וזאת ההזדמנות להגיד שאם מישהו מכיר משרה של מורה לחינוך מיוחד באזור ירושלים/ תל אביב, אשמח לשמוע
)
ונראה לי בעיקר צריך לא להתייאש ולדעת שבסוף מוצאים את המקום, גם אם לוקח זמן...
מלא מלא בהצלחה!!
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/