אני כל יום נוסעת מהעיר שלי לעבודה שלי ברכבת, זה תחנה אחת..בקטנה..מקום שאני מכירה ממש טוב..
קיצר, המקום שאני עובדת בו אז התחנה שם היא לא גדולה..בקושי והקופאית נמצאת ויש ת'מכונה האוטומטית הזאת.
אז יוצא שכל יום, אחה"צ/ערב אני קונה שם כרטיס וזה בדרך כלל השעות שאין קופאית. במקומה יש בנאדם שעוזר לאנשים לקנות.
אני עובדת שם כבר שבועיים ונשאר לי עד יום שלישי הזה בעז"ה.
הבנאדם שעוזר באוטומטי זה אותו בנאדם כל פעם שאני שם, בחור מבוגר- 30 פלוס..ערבי, מדבר עם רוק..מטומטם ממש.
בגלל שאני כל יום שם, אז אני כבר מחייכת ואומרת שלום(חא בקטע של להתחיל איתו, סתם..נחמדות
) והוא כבר התחיל לזהות ואת חברה שלי..וסתם הוא היה זורק לנו כל מיני משפטים.אתמול, אני וחברה שלי התלבטנו איך לשלם והיא הציעה רעיון ואז אמרתי לה..לא..כדאי ככה..והיא עושה אממ לא וזה..ואז הבנאדם, טארק שמו אומר לחברה שלי..את שקט, עזבי..היא(אני) חכמה, תקשיבי לה, היא חכמה וחמודה! ואני כולי לוידעת מה לעשות..חשבתי שיעבור לו..היום ..אני באה ועמדה מלפניי מישי..אז הוא רואה אותי ואומר..הוו..הנה החברה שלי..ופונה לזאתי שמלפניי, את יודעת..היא חברה שלי..ואני
אוףף
רציתי לבכות
איכככס!!!! אני בחיים לא אהיה חברה שלך!!!!! אתה ערבי!!! מכוערר!! מבוגר!! מה נראלך?! והיו עוד כל מיני קטעים שלא היה לי כח להרחיב אבל סתם משפטים כאלה..והוא חושב שזה עושה לי טוב..בעעעע..לא!! מי הוא שיגיד שאני חכמה?! חמודה?! חברה שלו?!מגעיל לי

לא אוהבת אתזה..מה? אז אולי אני נחמדה שמחייכת..ויש שיגידו שיופי זה משו שימשוך אותו..
אבל עדיין..איככס

)
עם ערבים, אני יודעת את זה עוד לפנייך
מרכיבה על סוסים באופן קבוע
)