קניתי שושנת אידוי של נעמן, כדי לאדות ירקות לתינוקת שלי , שאני מתחילה לתת לה "טעימות".
על האריזה כתוב "קוטר 14 ס"מ".
לפי מה שהבנתי, אם כי לא בטוח הבנתי נכון,
השושנת אידוי אמורה לשבת על הדפנות של הסיר מלמעלה, כמו שעושים כשמכינים קוסקוס לבד בבית נראה לי (בחיים לא ראיתי
איך מכינים קוסקוס בלייב, אז אולי אני טועה)
והמים צריכים להיות מתחת.
בתכל'ס מה שקורה לי,
זה שעד שהצלחתי לשים את השושנה כמו שצריך על ה"למעלה של הסיר" , אז כששמתי את החתיכות הקטנות של הגזר
היא נפלה לי לתוך המים של הסיר..
ועכשיו במקום לאדות זה מתבשל רגיל.
באסה. לזאת שלפניה עשיתי ככה, והיא בסדר היום בסה"כ... אבל אם כבר קניתי והשקעתי במסננת כזו..
רציתי שיצליח לי ..
השאלה שלי איך אני "מקבעת" את השושנת אידוי ככה שהיא תשב יפה על הסיר בלי לעשות
בעיות וליפול לתוך המים.
שמתי אותה על סיר קטן. אולי הגודל שלו לא מתאים?
בלמטה של השושנה יש "רגלים" ממש ממש קטנות.. נראה לי לא הגיוני,
אבל אולי בכל זאת צריך להושיב אותה בתוך הסיר ולא מעליו ולשים קצת מים מלמטה?
יותר מקצת מים לא יכנס.. הרגליים שלה ממש קטנות.
אני מאותגרת כלי מטבח, מבשלת כי צריך לחיות...
ודווקא ממש היה בא לי להשקיע ולאדות .. ולא סתם לבשל..
מישהי מוכנה להסביר לי איך משתמשים בדבר הזה?
רעיונות ל"איך מאדים בצורה מוצלחת בלי הכלי המעצבן הזה"
יתקבלו בברכה.
)
)

