פריקה ..~שירוש~

הייתה לי חברה הכי טובה במשך חצי שנה ואחר כך הפסקנו לאט לאט כול אחת מסיבותיה,אני לא אהבתי המון תכונות אצלה ..

ואז העבירו אותי מקום ליד ילדה מהכיתה והתחברנו וראיתי שהיא חמודה ואני מאוד אוהבת אותה קיצור אחרי כמה חודשיים נהיינו חברות טובות ,והיה מאוד כיף. והילדה שהייתי חברה שלה פעם ניסתה להרוס לנו בכול דרך !! היא התחברה לחברה שלי ,הזמינה אותה אליה ,אמרה לכולם שהם חברות הכי טובות (וכול זה בלי שהיא באמת חברה שלה ,

אלה רק לגרום לי להתעצבן ולקנאות והיא עוד אמרה לי שזה המטרה שלה !!)

לאט לאט התרחקנו והם התקרבו אחת לשנייה אני כול יום כמעט חזרתי הביתה בוכה במשך שנה ומשהו באמת שגם בחופש שאני חושבת על זה אני לא מבייינה היא כאילו שנה שלמה ביזבזה רק כדי להרוס לילדה אחרת ?!! ואני כול הזמן חושבת על זה איך היא יכולה לעשות דבר כזה ? איפה האנושיות שלך ? 

אני לא יודעת מה לעשות אני מאוד רוצה את הקשר עם החברה השניה והם עכשיו חברות טובות, מה אני יכולה לעשות ? 

היי בלי לחץ...>מיכל =>אחרונה

אפחד פה לא התחתן עם אפחד.. זה לא אומר שאת לא יכולה לדבר איתה ..

אני בטוחה שזאת שהיית חברה טובה שלך באמת אהבה אותך והתחברה אליך בגלל מי שאת ,אז את לא צריכה להתאמץ יותר מזה בשביל לקבל אותה בחזרה ..תשכחי מכל מה שהיה שנה שעברה השנה פותחים דף חדש התחלה חדשה

תבואי רגיל עם אופטימיות תחייכי לכולם - את לא צריכה להרגיש "מותקפת" או בתחרות בגלל הילדה ההיא!!

את יכולה אפילו לדבר עם החברה שלך שישבת לידה לשאול אותה מה נישמע להעביר חביות מהחופש להסתובב איתה

(לא בקטע של נקמה בקטע חברותי כי את באמת אוהבת אותה).. תאמיני לי שאם היא תרצה להיות חברה הכי טובה שלך

שום "חברה מתחזה" לא תעצור אותה.

ובכלל אם הילדה הזאת עשת לך את זה בשביל שתרגישי רע ,אל תתני לה את הסיפוק להרגיש שהיא הצליחה

תמצאי חברות תצחקו תקבעו ביחד לגלידה תעשי חיים לא צריך לבכות בשביל זה ..פשוט תמשיכי הלאה הכל כבר הסתדר

תאמיני לי שעוד תצחקי על זה קורץ.. אחרי הכול זה עדיין לא סוף העולם ~

תיהני מכל רגע, ואל תשימי פס יותר מדי על אנשים כאלה, קפיש?!

אז המון הצלחה בשנה החדשה כןואני פה אם באלך ..

למישהו יש את הפיבלמנים של ספילברג?אוראלססס

חייב דחוף.

נסיון פעילקפיץ

נסיון פעילקיבוצניקית

(בייניש)

..קיבוצניקית
(בינייש)
הצליח?זיויקאחרונה
מדהים שהמקום הזה עדיין קיים.בן-ציון

הרבה התחיל כאן.

כתיבה ופריקה ודברים חדשים, אנשים חדשים

מסגרת שונה לתקשורת.

לילות קרים, שיחות ארוכות שעוברות בהרבה מקומות אבל בסוף משאירות טעם מר של אכזבה וכמיהה.

ציפיות, בלי מקור. פרשנות, רצונות ודמיונות.

נגמר מהר או לאט, אבל בעצם בכלל לא התחיל.

או לא נגמר באמת, עד שנגדע. ואז שוב, מבליח, מצפה-מתאכזב-שוקע, נשאר לבד.

ובסוף הכל חוזר לאותה הנקודה, אותה הכמיהה, אותו החוסר.

מה שמילא אך ייסר ובכל פעם היה בלב חצוי, רק הגביר את הרצון בכל פעם.

קוראים לזה בכל מיני שמות - בדידות, חוסר בחום ואהבה...

רכבת הרים של רגשות, חיים שלא ממשיכים בשום כיוון למשך תקופה ארוכה.

בכל פעם משהו אחר בא ומתחיל הכל מחדש.

אין סוף. בסוף זה רק אני.

(בהחלט מדהים שקיים.ענבלאחרונה
בס"ד

שלום בנצי 👋)

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מישהו?האר"י פוטראחרונה

אולי יעניין אותך