שרשור הסופשבוע האחרון לתחרות!!בבקשה עזרו!ותן טל

עוד ארבעה ימים כולל היום נגמרת תחרות התפוצ'יפס הגדולה. השבוע האחרון היה שבוע קשה ליאיר איטח ולמשפחתו והוא הפסיד יתרון של כ3000 נקודות תוך שבוע - אז צריך בימים האחרונים האלו להתאמץ קצת יותר, כל אחד ישתדל פעם ביום גם להצביע וגם להוסיף עוד 2-3 מצביעים - ואז נוכל לעבור את התחרות בשלום ולנצח!!!

נא להצביע גם היום, גם במוצ"ש לפני 12 בלילה, וגם ביום ראשון ושני!

ובבקשה להפיץ לאחרים כמה שאפשר היום ומחר, וגם ביומיים האחרונים לתחרות, את הבקשה להצביע. זה כבר ממש בדיחה, ארבע פעמים להיכנס ולהצביע עשר שניות בחינם לגמרי...

ובבקשה תקפיצו את השרשור הזה שיהיה בדף הראשון (בעדיפות למעלה) עד יום שני, טוב צדיקים וצדיקות? כאן בפורום הזה הכל רץ ממש מהר אז שכל איזה שעה-שעתיים מישהו יקפיץ...תודה

הקישור אצלי בחתימה אבל גם כאן:

http://www.tapuchips.co.il/

הוא עכשיו ביתרון אבל לא מספיק, כדי לדאוג שבשבת אחרי שתעקוף אותו, שבמוצ"ש יעקוף אותה בחזרה - חייבים להביא אותו ליתרון גדול יותר לפני שבת!!! בבקשה להצביע ולגרום לעוד להצביע...

תודה, נשמות טהורות, ושבת שלום!!!

(ביום שני תיפטרו מהחפירות האלו שלי  ).

נ.ב: אגב - המשפחה אמרה שאם היא תזכה היא תביא תרומה נכבדת (כנראה דיברו על מעשר, אבל לא ביררתי במדויק..) לישיבה מסוימת בארץ. סתם אולי זה עוד דירבון כדי לעודד אנשים להצביע, שכסף יגיע גם ללומדי תורה... (וגם לעניים, בעז"ה).

כל הכבוד לך..שיל"ת.
מקפיץ..ותודה עזרה ליהודי, בכל זאת.. ותן טל

חשוב מאוד להצביע! במוצ"ש כבר עקפה ביותר מ9 אלף!!! וכעתותן טל

זה מצטמצם אבל חייבים לצמצם עוד, איכשהו לעקוף אותה עד 12 בלילה וגם אחרי!!!

בבקשה להצביע, להפיץ בכל קבוצה ומדיה אפשרית (גם מפה לאוזן) ולהגיד לאנשים בסך הכל לא לשכוח להצביע היום עד 12, מחר (או היום אחרי 12) וביום שני - 3 הצבעות, כמה שניות כל הצבעה ועזרה גדולה למשפחה יהודייה - שגם אמרה לנו שאם היא תזכה היא תתרום סכום נכבד לצדקה!!!

תודה שהזכרת!*בננית*

קפיץ קפץ קפוץהנסיך הקטן.
קפיץ. תזכורת לראשון-להצביע!לשתף/להפיץ!ולהקפיץ!ותן טל

מקפיץ! הודעה: חשוב מאוד להצביע ולהפיץ! היא כמעט עוקפתותן טל

אותו שוב, אחרי שבמשך רוב מוחלט של היום הוא עקף אותה (לא בהרבה, כמה מאות קולות) כעת לקראת ערב נראה שהיא עומדת לעקוף אותו)

לכן צריך שוב את העזרה שלכם, מי שלא הצביע/ה - שיצביעו, אבל בנוסף, כולם - תשתדלו להפיץ את הבקשה להצביע אפילו עלוד כמה שלא הצביעו היום/לא הצביעו אף פעם.

הרשמה חינמית ומהירה, לוקחת פחות מדקה, והצבעה ב10 שניות..

וכמובן, מי שער אחרי 12 בלילה - להצביע כבר את ההצבעה האחרונה של יום שני, או מחר במהלך היום, וגם - להפיץ להפיץ להפיץ לאנשים... ערב שנת הלימודים החדשה, צריך לדאוג שכמה שיותר יצביעו יצביעו יצביעו....

אין לי ככ מחשב... מישהו יכול להצביע בשבילי?חוזרת

תביאי למישהו/י שאת סומכת עליהם את מספר הפלאפון שלך,ותן טל

אם הם מוכנים, והם ירשמו אותך באתר, ואז תצטרכי להביא להם גם את הססמא שתישלח בסמס אליך לפלאפון (וצריך תוך 10 דקות מקבלת הססמא להתחבר שוב לאתר, עם הססמא שקיבלת והעברת להם, ולהצביע - אחרת הססמא מתאפסת וצריך לשחזר אותה). ואז הם יתחברו בשבילך ויצביעו לך, היום, ומחר (למעשה, אפשר להצביע עכשיו, ועוד שעתיים, אחרי 12, שוב...

זה אם תמצאי מישהו/י שאת מכירה שיסכימו להצביע בשבילך...

מי מוכן/החוזרת

(אין לי בעיה לתת לכולם את המספר שלי... גם ככה יש אותו לותר מדי אנשים)

אני מצביע ליותר מידי כבר אבל מי מוכן לעזור לחוזרת??^^ותן טל

לעזור לחוזרת לעזור למשפחת איטח

זה יקח לכם דקה-שניים מהחיים, הצבעה אחת עכשיו והצבעה אחת עוד שעה וקצת וסיימתם עם זה (גם לה וגם לכם כמובן אם נרשמתם).

יאללה מי עוזר לה בזה???

אני יכולה... רק היום. מחר אני באולפנאאאא לראשונה בחייפוסעת

בתור תלמידה

וואי..יפה, מזל טוב לך ותן טל

היום האחות הראשונה שלי מתחילה פעם ראשונה שירות לאומי.. (יענו, מעלי יש רק אח...והיא האחות הראשונה במשפחה).

תמיד התחלה של משהו חדש לגמרי זה גם מרגש וגם מלחיץ וגם מפחיד וגם מלא בתקווה - המון המון רגשות בבת אחת. ב"הצלחה לך!!!

הוצאת לי ת'מילים מהפה תודה ואמן. בינתיים הוא מוביל...פוסעת

אולי אני אפתח עוד??פוסעת

אם יש לך עוד פלאפונים/משפחה וכו' - אכן... אבל מהמספר פלאפוןותן טל

שלך את יכולה להצביע פעם אחת בלבד, כי זה ססמא שנשמרת לך ואת פשוט לא יכולה פעמיים להצביע מאותו פלאפון וססמא...

אבל כן אפשר מהפלאפון שלך לרשום ולהצביע בעבור מספרי פלאפון של אחרים, אם יש לך את הססמא שהם מקבלים בסמס...

כן,הוא מוביל אבל בסכום כזה שבשעות בודדות חלילה יכול להתהפךותן טל

ולכן חשוב להמשיך לתמוך בו בקצת יותר מעשר השעות הקרובות, להרים אותו עוד ועוד למעלה ובתקווה שגם להגדיל את הפער לטובתו, ולא חלילה שיקטן - וככה הוא ינצח בעזרת ה'!!!

אז תדברי עם @חוזרת בפרטי, היא תביא לך את המספר שלה, תרשמי אותה, תקבלי ממנה את הססמא (חשוב תוך 10 דקות כבר להתחבר ולהצביע כי אחרת הססמא מתאפסת וצריך לשחזר אותה...) ותצביעי במקומה, ביום האחרון הזה... אין עוד ימים

וכמובן בהנחה שיש לך פלאפון, מקווה שכבר הצבעת..ותגידי גם למשפחה להצביע/תקחי להם את הפלאפון לדקה ותצביעי בשבילם (חשוב לא לאשר תכנים שיווקיים בשעת ההרשמה, אין חובה לאשר וכדאי שלא, כדי שלא ישגעו אתכם אחרי זה...)

עוד ניתן להצביע היום מי שלא הצביע!זה חשוב!ותן טל

הוא אומנם מעליה אבל ביתרון לא גדול במיוחד וזה עולה ויורד ובשעה האחרונה בעיקר יורד... וככל שהוא יתחיל את היום האחרון בפער טוב מעליה יש לו יותר סיכוי..

אז יאללה להצביע ברבאק מי שעדיין לא הצביע (פעם אחת ביום) ולשתף במקומות שאתם יכולים...

ואחרי 12 בלילה להתחיל להפציץ בהצבעות ליום האחרון! אפשר מ12 בלילה ועד מחר ב12,אבל כמה שיותר מוקדם יותר טוב כדי לא לשכוח...!!!

13 שעות אחרונות! הצביעו ושתפו!!הוא בפיגור!ותן טל
חייבים להעחות אותו ליתרון משמעותי ולדחוף אותו במרץ הלאה עד לסוף 13 השעות האלו בפער חיובי גדול כדי שינצח בטו!
אנא הצביעו ברגע זה שלא תשכחו ושתפו כבר עכשיו בכל קבוצה ומקום שאתם יכולים! בואו לא ניתן לו להפסיד רק בגלל רפיון ושאננות בשעות האחרונות!
הצביעו ליאיר איטח! :
http://www.tapuchips.co.il

ב"ה!!!!!!!!!!!פוסעתאחרונה

איזה כיף!!

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך