הוא מאוד אוהב וקשור לאבא שלו(הורים גרושים)
הרבה פעמים הוא מתייעץ איתו כמובן לא בנושאי זוגיות
אלא בידע.. לאבא שלו יש נסיון בהרבה דברים
אז הרבה פעמים הוא מתקשר לשאול אותו על טכניקות בבישול האם אפשר לבשל על סיר כזה או כזה או בתנור על איזה חום או מה אתה מציע לעשות כאשר ככה וככה או כל מיני שאלות..אז בכל התחומים זה לא מפריע לי..אבל בתחום הבישול זה מאוד מפריע לי כי אני מתביישת שאבא שלו יחשוב שהוא כל הזמן מבשל או שאני לא יודעת הרבה דברים ...בכללי אבא שלו אוהב לשתף כל פעם שאנחנו אוכלים אצלו משהו הוא שעה מסביר איך הוא עשה וכמה ומה ומי וזה לא תמיד מעניין. אני מבשלת מעולה!! באמת !! בעלי מאוד אוהב את האוכל שלי הבעיה שהוא מאוד אוהב לבשל ובמקום לשאול אותי הוא ישר מתקשר לאבא שלו..הקטע הכי מצחיק שפעם שאלתי אותו אם אני יכולה ללכת למאסטר שף ברמה.. אז הוא אמר לא יודע.. ויצא שאכלנו אצל אבא שלו מאכל נורא פשוט שהיה טעים בסדר אז הוא עף על זה ואמר ואוו ואוו אבא שלי למשל היה מתקבל למאסטר שף וזה ממש פגע בי..
שלא תבינו הוא גם לי מפרגן שעות שהוא אוהב את האוכל שלי אבל כאילו לא יודעת הוא מחשיב את אבא שלו יותר מידיי וכן יכול להיות שאני קצת מקנאה
בקיצור
אמרתי לו שזה מביך אותי ושיפסיק להתקשר לשאול אותו כל שטות שקשורה לאוכל..אז הוא ביטל את דבריי ואמר את לא מכירה את אבא שלי הוא לא יחשוב עלייך כלום( וזה לא בטוח) והוא לא מוכן להפסיק עם זה..
יכול להיות שתחשבו שזה סתם אבל זה באמת מציק לי..
סתם פרקתי אוף ):
)