שבוע 12, היפרדות קרומים קטנה, הרופא שאל אם אני רוצה שמירת הריון, אבל אני צריכה את העבודה כרגע.
עכשיו לשאלה!!!!
אמרתי לכם שאני לא יודעת מה זה מוגדר לנוח... אמרתם שמה שאני חושבת ומרגישה וכל זה.
אבל אני באמת לא יודעת!!!
אני אתן לכם דוגמאות מהשבוע האחרון:
יש לי כל יום הליכה של בערך 10 דקות מהתחנת אוטובוס עד לעבודה... 10 דקות לכל כיוון. ועוד עליה של בערך 10 דקות מהבית לתחנה... אני טיפשה שאני הולכת את זה? משתדלת ללכת לאט ולא למהר, ועדיין- זה מותר?
הקטן הנוכחי שלי שוקל קרוב ל10 קילו, ולא תמיד יש איתי עוד מישהו שיכול להרים אותו... אז אני מרימה אותו- רק מהלול לרצפה או מהכסא לרצפה, אבל לפעמים גם אני נותנת לו ידיים שילך אחרי והוא מרימה רגלים ונתלה עלי... זה נורא? מסוכן?
אני לא שוכבת במהלך היום בכלל, רק בלילה כשאני ישנה. אני אמורה לשכב יותר?
אני כן קמה, הולכת, מתכופפת להרים דברים... אני לא מבשלת דברים שמצריכים הרבה עבודה במטבח אבל כן דברים קטנים, לא שוטפת כלים או רצפה אבל כן מסדרת את הבית... לא מכניסה מכונה ולא תולה כי הסל כבד והכביסה כבדה כשהיא רטובה, אבל כן מורידה מהחבל ומכניסה הביתה- משתדלת לא סלסילה עמוסה מידי. זה בסדר?
אתמול בטעות שכחתי והזזתי את השולחן הגדול הכבד בסלון, וגם הרמתי את הלול קצת וספה קטנה... לא חזר לי הדימום זה אומר שזה לא הזיק?
אני שונאת שלא מסבירים לי בדיוק מה צריך לעשות