אז ככה.. בני המתוק מתוק בן 9 וחצי חודשים (עדיין חצי יונק-זה חשוב לסיפור) התחיל לפני שבוע וחצי מעון.
הכל טוב ויפה... רק כמובן שלתינוק שהיה רגיל מהרגע שנולד להיות עם ההורים שלו (בקושי יצא לנו לקחת בייביסיטר וכל יום היה או איתי או עם בעלי)
יהיה נורא קשה ההסתגלות למקום ואנשים זרים וחדשים בשבילו.. אז בימים הראשונים הוא לא נשאר עד 4 כדי להתחיל בהדרגה אבל עכשיו כבר אין ברירה וגם שהוא ממש בוכה בבוקר אנחנו יודעים שבסוף הוא יתרגל ואנחנו חייבים ללכת..
רק מה... יש להם קצת בעיות עם הבקבוק השאוב שהוא אמור לאכול מ7 עד 4 ,הן טוענות שהוא מסרב לשתות אותו. אז בהתחלה המנהלת פנתה לבעלי בדרישה(!!!!!!) שנקנה לו פטמה אחרת לבקבוק פטמה שמדמה הנקה.. בעלי הסביר לה בפשטות שזה ממש מוזר כי הוא היה איתו מספיק זמן כדי לדעת שאין לבננו שום בעיה לשתות מבקבוק (ולא החלפנו בקבוקים מאז) והוא אפילו הראה לה איך הוא מאכיל אותו מבקבוק והוא אכל מצויין!
. בנתיים הן מצאו שיטה להאכיל אותו בלחם ושלוק מהחלב השאוב.וכך הוא מסיים את הבקבוק.
איזה פעמיים שבעלי בא לקחת אותו מהמעון המטפלת אמרה לו " רואים שהוא ילד יונק " בעלי לא לקח את זה קשה אבל כשהוא סיפר לי אני הבנתי קצת מאחורי הדברים אבל החלטנו להתעלם.. מה אפשר כבר לומר על דבר כזה?!?!?!
(רק אדגיש כי הוא הילד היחיד במעון שיונק כל השאר חיים על תחליפים)
כל יום כשאנחנו באים אומרים לנו הוא מפונק.. רוצה ידיים כל הזמן.. והיום המנהלת שכבודה כבודה הוא ואני לא מזלזלת חלילה בניסיון שלה (20 שנה חינוך בבית ספר, כך סיפרה לבעלי) אבל באמת לא מתוך זלזול רק מראה את המציאות..
אומרת לי איך שנכנסתי למעון ככה במילים האלו(!!!)
"מתי את מפסיקה להניק?" אז עניתי לה כרגע כשבני ירצה להפסיק. והיא אמרה לי אי אפשר ככה הוא כל הזמן רוצה ידיים הוא כל הזמן רוצה שנרים אותו הוא כל הזמן מחפש ציצי (אוףףףף סליחה על הבוטות אבל ככה היא אמרה לי וגם אני נגעלתי מהצורת דיבור הזו) ואז בעלי גם נכנס למעון (הגענו יחד והוא קצת התעכב בחוץ)בקטע הזה והשיחה הסתיימה בבסדר בסדר שבעלי אמר ואני פשוט הייתי בשוק ולא אמרתי כלום. הייתי בשוק מהחוצפה והעזות שלה!!! איזו מחשבה עקומה!!! שאני אפסיק להניק את בני שרוצה והרי זה הדבר הכי נכוון וטוב בשבילו!!! והוא עוד אפילו לא בן שנה!!! נכון... יכול להיות שבאמת יותר קשה לו משאר התינוקות כי הוא ממש קשור אלינו אבל היי!!! הוא נמצא במעון רק שבוע וחצי והוא רק בן 9 חודשים זה לא הגיוני ונורמאלי שיקח לו קצת יותר זמן להתרגל למציאות החדשה שהגיעה אליו?!?!?
אני פשוט מתוסכלת!!! לחשוב שזו המנהלת של המעון!! למרות שבאמת היא לא זאת שמטפלת בבני ואת המטפלת אני מאוד אוהבת.. מה אני אמורה לעשות/ לחשוב?
אולי בכלל אני טועה?אולי מגזימה בתגובה שלי?
אשמח אם תוכלו לשתף...
תודה רבה!!!

. בפועל הפסקתי רק שנה אח"כ, כשרציתי.