גם החלפתי מורה וגם עברתי לאוטומט.
אבל כשעברתי מורה, קודם ניסיתי שיעור אחד עם המורה החדש לפני שהחלטתי לעבור סופית.
עוד דבר ממש חשוב: אבא שלי (ז"ל) ראה שהמצב לא טוב ושאני עושה יותר מדי שיעורים אז הוא היה בא איתי לשיעורים של המורה הישנה. כלומר ההחלטה על כך שהמורה לא מתאימה לי היתה משותפת.
דבר נוסף, גם כשהחלפתי מורה, אבא שלי היה איתי בשיעור ניסיון וחשב יחד איתי על המהלך.
אני ממש ממליצה לך לצרף לשיעורים דמות כזאת כמו אבא או אמא שיודעים לנהוג טוב ומצד שני את בוטחת בהם שלא יביכו אותך או יעירו לך יותר מדי על הנהיגה ותגיעו להחלטה יחד.
אני עשיתי עם המורה הראשונה 100 שיעורים (40 על גיר רגיל ועוד 60 על אוטומט) ו -3 טסטים
כשעברתי מורה עשיתי 20 שיעורים וטסט (זהו!!!)
(סה"כ 120 שיעורים ו 4 טסטים)
המורה החדש היה אבא של המורה שהיתה לי.
הוא היה יותר ותיק ויותר מיומן ממנה בללמד נהיגה. הוא היה לוקח את כל ה"מקרים הקשים" כמוני, והיה מעביר אותם טסט די מהר.
היא לא היתה מורה כזו גרועה (חברות שלי למדו אצלה) אבל היא ידעה ללמד רק מי ש"יש לו את זה". היא לא ידעה כ"כ להתמודד עם תלמידים שיש להם בעיות ספציפיות בנהיגה וכיצד לפתור אותן.
המורה החדש שלי, ידע לראות תלמיד נוהג ואחרי שיעור אחד בלבד ידע לומר:
1)מה הן נק' התורפה שלך
2)כיצד מתגברים עליהן
3)האם התרגול שעשית איתו הוא מספיק ואפשר לעבור לדבר הבא
את צריכה כזה מורה.
אני למדתי במקום יחסית קל ללמידה ועדיין לא היה לי קל. אין מה לעשות לא לכולם זה הולך בקלות.
בסופו של דבר עשיתי רשיון על אוטומט ואני לא מתחרטת על כך בכלל. ב"ה יש לי היום רישיון. אין לנו כרגע רכב אבל אנחנו שוכרים בכל פעם שאנו זקוקים לרכב (פעם בחודש-חודשיים). תמיד יש רכבי אוטומט בחברות ההשכרה. יש גם תמיד רכבי אוטומט לקניה.
דבר נוסף ממש חשוב שאמרה לי המורה של בזמנו כששיכנעה אותי לעבור לאוטומט:
אם את עושה על אוטומט ואז את רוצה להשלים לגיר רגיל אז את לא צריכה לעשות שוב תאוריה ו 28 שיעורים.
את יכולה לעשות כמה שיעורים שטוב לך ולגשת לטסט.
בנוסף, אחרי שאת נוהגת כמה שנים על אוטומט זה הרבה יותר קל להתמודד עם זה כי את כבר נהגת מיומנת ונותר לך רק ההתמודדות עם העברת ההילוכים. לא כמו תלמיד חדש שצריך להתמודד גם עם התפעול של הרכב וגם עם הלחץ בכביש.