איך הספקתי אתם שואלים? משתיים אני על המחשב עד שש, בשש הולך למנחה, בשבע חוזר ומעלה לפורום.
כן, זו הייתה עבודה, לכתוב המון, אבל מה זה שווה אם אתם לא...עזבו. הייתי מגעיל היום, סליחה.
.אז מה אומר? אני חוזר לישיבה בל' תשרי. נראה כמה גליונות נצליח להוציא עד אז. ועד אז ---
קריאה נעימה חבר'ה, ואני אשתדל להיות נחמד יותר. (לקחתי את כיפור קשה מידי, אה?
)
@שטות פותחת שרשור ספירה לאחור שבוע לפני שמתחיל הצום, ושרשורה מצליח להחזיק מעמד המון זמן בזכות זה. אתהשרשור שטות מנצלש"ת קצת אבל אין לנו טענות עליה, זוהי זכותה. שני צומות בשבועיים זה דבר קצת קשה, במיוחד שבכיפור אי אפשר להפעיל מחשב (אהמ אהמ כל מציפי הפורום בצום גדליה).
@~תות~ מבקשת שמישהו יגרור אותה לישון. שירה כנראה לא מבינה את הרמז במילה מישו (ולא כ'פת לי שהיא לא באמת התכוונה לזה
) וגוררת אותה בעצמה. טל מודה לה, אבל מנסה לרמוז לה בצורה יפה ומשהיא רואה שהיא לא תצליח במזימתה, בעיקר משום ששורדת, שבכניקית, ועוצי הגיעו לעזור לשירה היא מתיאשת והולכת לישון בשקט. חבל שבכלל התערבתי בשרשור ההוא
.
@בת של הקב"ה מתחילה לשיר בקול באמצע הפורום (נדון אותה לזכות ונגיד שהיא חשבה שכל הבנים בישיבות...
) וברגע שהיא שמה לב שהיא היחידה שמגיבה לעצמה וגם זה בהודעות ללא תוכן היא עוברת לשרשור שירים בסגנון החדש - העלאת קישורים מיוטיוב, למי שמעוניין: שירה&הצפה.
@Admin מגיב בפורומינו הקטן! (פלוס מינוס...) אבל אין בידו שום הודעה חשובה כלשהי. הוא רק מציין שבין כל היצורים ששמים את השיחה אישית על רמקול כך שישמעו את הצילצולים כשנכנסת הודעה (מסכן משה, 24\7 אותה מנגינה בלי להפסיק, זה בטח נשמע לו כמו מחרוזת בלי סוף...), ושאוהבים דווקא את צלילי הקלידים אותם צלילים בדיוק נמצאים בתחילת השיר שהוא מעלה לפורום כאן. הוא מקבל תגובה אחת, וגם היא מייבשת..
.
@דבש חריף, שאין קטע לתייג אותו כי הוא עזב את הפורומים באשר הם, חיפש מוקדם יותר איך לעזוב את הערוץ מבלי אפשרות לחזור. מתברר שאי אפשר למחוק ניק או לנעול אותו לעולמים. מקסימום לחסום. לאחר שהוכיח לכולם שגם אם משנים לו את הסיסמה למשהו שהוא אינו יודע הוא יכול לפרוץ לניק כל עוד כותבת המייל לא שונתה, הוא משנה את כתובת המייל ובכך נועל את שם המשתמש שלו לעולמים. הוא ישאר חקוק בליבינו לנצח.
סתאאאם נראלכם?! את מי הוא מעניין בכלל?![]()
@מיכל => מודיעה בפורום שהיא אינה מקבלת התראות על הודעות חדשות ומתנצלת מראש על כך. כארבע דקות לאחר מיכן מגיב איזה ג'ינג'י אחד ובכך מעדכן אותנו שהוא מתכתב עם מיכל, שמסמיקה מאחורי המסך כעת (ניחוש פרוע
). לאחר כמה הודעות מתחיל ניצלו"ש זוועתי עד שפותחת השרשור מצילה את המצב וקוראת למנצלשו"ת "בחורות". האם הם נעלבו? תשאלו אותם.
@שחף (בת) לא יודעת איך כותבים את שמם המקוצר של גיבורי ישראל שלחמו ביוונים בזמן בית המקדש השני, ומכונים "החשמונאים". היא מתלבטת אם כותבים את זה "מקבים" או "מכבים". יעל מגיבה די מהר ומעדכנת אותה שלפי דעתה אפשר לקרוא להם בשני השמות, האחד מייצג את ראשי התיבות של "מי לה' אלי" והשני על שם כלי המלחמה, מקבת.
@Tal. מספרת ש"נגמל" חלום בליבה. (לפי הביטוי "גמלה החלטה בליבי") ואחרי להתחתן עם עידן רייכל היא רוצה להיות משה (אדמין) ליום אחד. כמובן שהיא שוכחת לתייג אותו (
) ולכן ענבל עושה בשבילה את העבודה השחורה ומקבלת בתמורה "תודה" ממשה. משה הנחמד, נחלץ מיד לעזרתה של טל כצפוי ובלי לסבך אותה בכלל שולח אותה לאתר "וובמאסטר" שילמד אותה איך לבנות אתרים, לעצב אותם, להפיל אותם, ולתקוף אותם. בשביל זה היא צריכה דרישות בסיסיות ביויתר, אנגלית ברמה גבוהה, ידע במחשבים, לטינית ברמה גבוהה, שליטה בשפות המחשב השונות, ובערך מאה שעות מיותרות מהחיים. לא משהו מסובך מידי.
סתם, כנסו לשם, אחד ה-אתרים, משה התותח
. וובמאסטר.
@רעיה123 מעדכנת אותנו שהיא מעדיפה C2 נתקע על פלאפון חכם מהיר (פלוס מינוס). @צבי-ליזציה מכנה אותה "טכנופובית" וגורם ל@מישי' מאפושו' לכתוב משפטים שיעלו חיוך על פנינו. בהמשך מתפתח וויכוח על נוחות הC2 והאם צבי מרגיש צעיר. רוצים לקרוא עוד? לחצו כאן.
@פיתה פיתה האחת והיחידה מציתה מחדש את הפורום בעזרת שתי מילים בלבד, "מחאת החצאיות".
מגיבות לו כל בנות הפורום וכל הבנים שהפכו לחלק מבנות הפורום. אחרי שקוראים חצי מההודעות שם רק בשביל לסקר את התגובות פתאום מבינים את המשמעות העמוקה והמדהימה של ברכת "שלא עשני אישה". ועד ההצתה הבאה של תחיה, הלכתי לטפס על כמה עצים.
המדור שיארח בכל שבוע דמות מפורסמת אחרת מהווי הפורום.
והשבוע, נמצאת איתנו מיכל, הדמות הפדחנית ביותר בסביבה.
האם תהי מוכנה להתראיין לעיתונינו הנחמד "מה בפח"?
כמה פורומים<?
כן ^-^
...
בואו עכשיו!
תודה.ראז לשאלות ההכירות

רגע, לפני כמה זמן הכרת את נסיו"פ?

עם "הכנופיה" וכל השרשורים האלה של הבלחים
לא עולה לי משו ספציפי ..
הכנופיה ..ד"ש שתראו את זה..)
..למה לא שכחת מזה?

תחשבי מהר על תירוצים

והחבר'ה העלו שירים.
)וחיכית להצבעה.
ובכן, שתפי אותנו מה קרה מאז
ואני הייתי גם עסוקה בעולם הלא וורטואלי ולא היה לי כ"כ זמן לדאוג לזה
ואח"כ הכלב אכל לי את המקלדת ..הבנת אז זה פשוט לא יצא לפועל ..

ואת חושבת לחדש את זה?
לפי קצב ההודעות שלך בזמן האחרון נראה כאילו משעמם לך

הבנתי את כיוון הרוח

שאני אבין ..
חס ושלום
אף פעם לא העליתי על דעתי שלבנאדם מושלם כמוך יש שריטה!
איך יכולת לחשוב ככה בכלל?
|מיתמם|

עדיין לא הבנתי את זה..פאדיחה!
פאדיחה!
נראלך..
ופאדיחה מבקש!
שונאת אותך

..בסניף, בבית, בנדודים, ברחוב, בגינה, בבית כנסת
זה היה באיזה שבת אחת -עשיתי סיבוב עם 2 חברות ופתאום באמצע הליכה נתקע לי העקב של הנעל באיזה חור קיצר הרגל שלי נשארה מאחורה ודפקתי תגליצ' של החיים ..ועל מזלי היפה זה היה בזמן שכווווול החבר'ה מהשכונה היו בחוץ בנים/בנות
בנים יוצאים מהבית כנסת חבורה של בחורים מהמדרכה מכל כיוון היו אנשים [טוב כי זה היה ליד הכיכר]
וישר כזה קמתי חילצתי לי תרגל והמשכתי ללכת כאילו לא קרה כלום אני וחברות שלי בכינו מצחוק שיאה זה היה פדחני

קיצר אפשר לומר שהייתי בכותרות באותה שבת ..
לא נעיםםם
?!

גם לי

)
תודה (עוד אנקום)

אנחנו עוד נראה...
חבר'ה ..|נע רשמי מדי| > לכל אדם יש ערך. במקרה הכי גרוע תוכלו לשמש דוגמה שלילית
!
אז תודה שהיית איתנו, ואנחנו מאחלים לך רק הצלחה ויום טוב.
לילה טוב במקרה הזה...

)#שירשור הכיפות ההסטורי עובר הסבה#לאברהם פריד נוספה מעריצה#מחאת המכנסיים#יום כיפור#צום יום כיפור#נא לא למות על הדשא#שונאת את הבית#טל-לא רוצה לישון. אין מה לעשות איתה היא לא רוצה לישון, איפה לא תיקח אותה היא לא רוצה לישון, מהבלה בלה בלה, עד ללה לה לה המדור שישאל אתכם שאלה פעם בשבוע והתוצאות יתפרסמו כאן.
שאלה: האם הצום היה קשה לכם?
מצביעים: 15
ענו כן: 3
ענו לא: 12
המדור שיקח כל שבוע הודעה אחת מהפורום וינציח אותה לעולם ועד!
אז מי יודע? אולי בפעם הבאה זו תהיה ההודעה שלכם!
והשבוע:

כל הכבוד ליעל! (@אנחנו יחד נבנה) |כפיים| אין עליך!, אני מודה לך בשם כל תושבי(?) הפורום. סחטיין.
.

מה הקשר יוואו..
יא חצוף!