אממ טוב, פעם ראשונה שאני עושה משו עם זה חוץ מהמחשבות, אף פעם לא דיברתי, לא התייעצתי ולא כלום... אז זה יצא קצת מבולבל..
אז ככה שהייתי קטנה (א, ב משו כזה) עברתי פגיעה מינית (פיזי) ממשהו מאוד מאוד קרוב אלי.. לא הבנתי מה קורה וזה לא הפריע לי.. רק אחרי שגדלתי פתאום לפני כמה שנים איכשהוא נזכרתי בזה וחשבתי על זה שזה ממש לא בסדר..
אני בנאדם שממש לא אוהב חיבוקים, נשיקות אפילו ששוכבים כזה חברות ושמים ראש אחת על השנייה ואפילו לא לתת יד לאבא שלי.. מצד שני אני מאוד אוהבת מכות, בעיטות, כיפים וכו..
לא מזמן ישבתי כזה עם חברה שמאוד מאוד קשורה אלי והיא כזה נתנה לי חיבוק בפרץ של רגע שמח כזה.. ואני לא ידעתי מה לעשות עם עצמי.. ואז היא עושה לי כזה "יוו זה כזה את" ואז דיברנו על זה והיא שאלה אם אני יודעת למה אני לא אוהבת מגע של קרבה, חיבה וכו.. אם יש סיבה כולשהיא או משו..
אז ברור שאמרתי לה שלא אבל ישר התחבר לי.. התחלתי לחשוב על זה וזה מפחיד.. מה אני יעשה שאני יתחתן וזה? בכללי זה משהוא שילווה אותי לכל החיים.. למשפחה אני לא יספר כי הפוגע הוא מהמשפחה והוא היה קטן כמוני ועשה את זה בבלי דעת ולא הבין את המשמעות...אין לי כרגע למי לפנות בשביל לקבל טיפול או להתייעץ... אז ישלכם עצות, רעיונות?

מרכיבה על סוסים באופן קבוע
)