שלום,
בעקבות הימים הנוראים, הרגשתי שאני צריכה לחזק את הקשר שלי עם הקב"ה, ואת האמונה שלי בו.
קצת רקע על עצמי- אני נשואה עם תינוק, עובדת במשרה מלאה ולא פשוטה.... בקיצור אין לי הרבה זמן פנוי.
אני מרגישה שכבר הרבה זמן (חודשים אם לא אפילו שנים) אני עסוקה בענייני יומיום חומריים...ואני חייבת למצוא דרך להתחזק ברוחניות.
אני מניחה שיש כמה דרכים, ביניהם- ללכת לשיעורים, את זה אני יכולה לנסות אבל מפחדת שלא אצליח להתמיד יותר מידי.
הדרך שהכי נראית מתאימה לי כרגע, שאוכל באמת ליישם אותה, היא למצוא ספר/כמה ספרים בסגנון שאני אוהבת ומתחברת.
ולצערי עבר הרבה זמן מאז שלמדתי לימודי קודש ואני גם לא כ"כ זוכרת איזה סגנונות יש, אז אנסה לפרט את מה שאני מחפשת ומרגישה צורך ללמוד עליו יותר.
אני מחפשת לקרוא וללמוד על משמעות החיים, מטרתנו בעולם,מוסר, על האור שהיהדות והתורה שופכים על חיינו. קשה לי לקרוא שפה ברמה גבוהה מידי (למשל יש לנו בבית את הספר "אדם וביתו" של הרב סולוביצ'יק, ניסיתי לקרוא קטע וזה אכן מקסים אולם זה שפה קצת קשה ויהיה לי קשה להתמיד עם זה)- אני מחפשת שפה קלה, של ימינו, בגובה העיניים. אני גם מאד אוהבת שילוב של סיפורים אמיתיים על החיים תוך כדי, זה נותן תחושת הזדהות.
אם יש למישהו רעיון, יותר מאשמח לשמוע.
תודה רבה!

כל ההמלצות היו חסידיות