בס"ד
אתרוגים בהשגחת מחמוד אבו זליעה
ירושלמים שהתסובבו בשוק השכונתי (שטרם הותר שמו לפרסום) הופתעו לגלות אתרוגים בהשגחה מהודרת א.א של מחמוד אבו זליעה, אוצר בית דין.

בשוק ארבעת המינים קטן שנמצא בשכונה אחת בירושלים נמצאו אתרוגים בחותמת מהודרת חדשה. "בהשגחתו מהודרת של מחמוד אבו זילעה, א.א, שבירושלים", האתרוגים נמכרו בדוכן של בחור צעיר בעל חזות ישמעלית לצד ערבות והדסים שנראים כעלי נענע ולולבים שאינם דומים ללולבים. והכול בהשגחתו של מחמוד אבו זילעה, מהודר. התושבים שהופתעו מרוב הטוב שהיה בדוכן מהרו להתקשר לרבנות האזורית שלא היו זמינים באותם שלוש דקות בגלל הפסקת חשמל בבניין הרבנות. לשאלנו ששאלנו את הבחור הצעיר שישב לי הדוכן הביא לנו את מספרו של מחמוד אבו זילעה בכבודו ובעצמו. מחמוד היה אדיב במיוחד והסביר כי הוא בעצמו משגיח על האתרוגים מרגע קטיפתם בפרדס הלימונים המשפחתי עד הבאתם לשוק, "האתרוגים כולם מהדרין א.א" ספר לנו מחמוד. לשאלתנו על עם התאורג מורכב ענה "האתרוגים שלנו מובאים משדה לימונים משפחתי שקיים בבעלות המשפחה כבר למעלה מ11 שנה, מעולם לא קבלנו תלנוה אחת על טיב הלימונים" לשאלתנו על איך אתורגים בפרדס לימונים ענה מחמוד " לכבוד היהודים וחגם הפכתי את הלימונים לאתרוגים" בררנו איך נעשתה המלאכה "פשוט, לקחתי לימונים מעץ ועשיתי אותם אתרוגים, אתם לא מצפים שאני יגלה לכם סודות משפחתיים, רק הגיד לכם שזה בהשגחתי ומהודר מרגע הקטיפה עד ההגעה לשוק, אתם יכולים לראות שכתוב בקופסאות שזה אתרוג מהודר בהשגחת מחמוד ולא לימון בהשגחת בית הדין לענייני אוכל שבעזה, תאמינו לי, אני לא תושב עזה" למעוניינים מחיר ארבעת המינים הוא: 55 לאתרוג 8 לערבות 7 להדסים ו25 לולב, והכול אוצר בית דין מהודר א.א בשהגחתו הצמודה של מחמוד אבו זילעה א.א שבירושלים, הכול מפרדס הלימונים המשפחת של משפחת אבו זילעה. לפרטים והזמנות: 000-0000000, מחמוד אבו זילעה.
* הכתבה אינה אמיתית ונכתבה בהומור. התנצלות אם מישהו נפגע, לדווח לי על זה.

- לקראת נישואין וזוגיות