**מסווג ביותר**
בקצרה - חתולה קטנה, חולה, ועקשנית למדי מפעילה בכוחות עצמה מתקפה משולבת על הסוכה שלי מכל כיוון אפשרי.
סיכום ביניים של פרשיית 'חתול בסכ':
השתלשלות האירועים עד כה:
- כוח פלחוד חוזר ממנחה, ומזהה תנועה חשודה בסביבות המוצב הארעי. התנועה מזוהה כחתולה(להלן- התוקפת).
- כוח תצפית (מהחור של הדלת) מזהה חדירה בפועל אל המבנה, וכן מגע בלתי מבוקר של המבקרת עם חפצים שונים בתוך המבנה. כרגע ניתנת ההוראה לנקוט בטקטיקת 'איפוק זה כוח'.
- התוקפת מפגינה סימני שמחה של כיבוש שהושלם בקלות, הידיעה עוברת לממונים. נוהל פתיחה באש עומד על הפרק, וכוח התצפית מפעיל פיצוצי דמה ע"י בעיטה בדלת. אין התקדמות.
- בפעולה מהירה כוח מיוחד יוצא להדוף את התוקפת, פעולה שמסתיימת אחרי דקה וחצי טרגיות. הפולשת האכזרית נוטשת את האזור שכבשה.
- הגזרה מתחממת, והתוקפת חוזרת ובודקת את סבלנות המדינה, ע"י נסיונות חדירה חוזרים ונשנים מכיוונים שונים. נהדפת ע"י בקבוק, וקרש. כוח הפלחוד מקורקע לבסיס, וזמנית מבוטלת היציאה לערבית. מבצע ביצור החורים בסוכה יוצא לשטח במהירות, וכן, נפרשת מלכודת.
- ועידת קבינט מודיעינית נפתחת בפרוטוקול ווטסאפ מאובטח, הועלו שתי רעיונות עיקריים:
- לאשפז את החתולה. (אחר כך התברר שהאח השנון שלי התכוון גם ל'אושפזין').
- לאמץ את החתולה.
- בפועל הדבר היחיד שעזר היה ספריי נגד יתושים, דבר שמוביל להרחקת האויב, ורגיעה זמנית.
- נכתב הדו"ח.
הערות ונקודות חשובות:
- הכוח המיוחד יצא כשהוא נועל סנדלים לא מאובטחות. הערה נרשמה בתיק האישי.
- כשמדובר ביצורים חסרי מוח- איפוק זה לא כוח.
נפגעים עיקריים נכון לעכשיו:
- סדין המיטה שלי.
- האגו הגברי שלי.
**מסווג ביותר**