אוקיי זה מפחיד...oshri1ham
כן בכיףשוברת גלים
בהצלחה. ה' איתך משגיח ושומר!
מהכותרת חשבתי שאתה רוצה לכתוב לנו איזו מסקנה מהאירועיםdora
האחרונים..
אבל זה מפחיד כי זה ממש מוזרoshri1ham
זה לא מפחיד ולא מוזרשוברת גלים
למה לא?oshri1ham
כי זה שטויתשוברת גלים
ואם חזיתי את זה זה לא אומר שיש סיכוי שאני גם יכול לחזות אתoshri1ham
לאשוברת גלים
ונביאים ובעלי רוח הקודש לא התעסקו בדברים האלה כדי להגיע למה שהם ראו וחזו לפי דרגתם
אלא בעבודת השם תמימה
אז תחזה את גיל מותך, ותחכה לו בפחד ובאימה בכל יום ויוםותן טל
שעובר. ובעזרת ה' כאשר הגיל שחזית יעבור, אולי אז סוף סוף תוכל להתחיל לחיות.
מאחל לך לצאת מהסרטים, להבין שאתה צריך לחיות ולא לפחוד, שלא צריך להתעסק בשטויות האלו.
ונו, נגיד שאתה "חושב" שאתה יוכל "לחזות" את גיל מותך - ואז? מה יקרה לך? תמות יותר מהר? תמות יותר מאוחר? תמות בדיוק באותו זמן?
סתם לאמלל לעצמך את החיים אתה רוצה? אם כן אז שיהיה לך בסבבה, אני לא אמנע ממך לבכות את עצמך לדעת עד גיל מותך החזוי...
תחשוב על זה.
אתה מפחד מזה שאתה יודע את העתיד?dora
ואם זה נכון אז מעולה... תשאיר את המספר ותגלה לי גם כמה דברים שהייתי רוצה לדעת.
חחח אבל הפחד זה אם אני יודע מתי אמות או לאoshri1ham
גם אנשים בהוספיס יודעים שהגיע הסוף שלהם..dora
'שוב יום אחד לפני מיתתך'... אז אתה תדע קודם ותדע מתי לשוב;)
אבל הכוונה היא רק ליום לפני נכון?oshri1ham
האמת אין לי מושג..dora
העתקתי מאיפשהו-
רבי אליעזר אומר: שוב יום אחד לפני מיתתך.
שאלו תלמידיו את רבי אליעזר: וכי אדם יודע איזהו יום ימות?
אמר להן: וכל שכן, ישוב היום שמא ימות למחר, ונמצא כל ימיו בתשובה.
זה הפרוש לגבי לשוב בתשובה.
וברצינות- אל תתעסק עם השטויות האלו .. פשוט תפסיק לחפש הרפתקאות ומספרים אקראיים.
צא מזה!
אתה סתם נכנס לסרטיםמשיח בן דוד
קודם כל לפי מה שאתה מספר אתה בכלל לא הצלחת בהתחלה..
דבר שני אז יצא אחרי זה 78 נו אז? זה ברור שהמספר יצא מתישהו ...מזה אומר ? כלום
לטובתך תפסיק להתעסק עם זה ,
ואל תכניס לעצמך פחדים תבין שרק בורא עולם מחליט מה ומתי לא אתה ולא אף אחד אחר
לא עניין של החלטה עניין של ידיעהoshri1ham

יו נשמע ממש מגניב!!אשדת
מה גובה המשכורת שתהיה לי בעוד 3 שנים?
בן כמה בעלי לעתיד?
עזוב... מה מספרי הלוטו?!
oshri1ham?אשדת
הוא ענה למטה לגבי המספריםשוברת גלים
נסית לחשוב על עניין המוות שדיברנו עליו פעם שעברה?כישוף כושל
תקרא את הספר "ביום שהמוזיקה מתה"הקולה טובה
הוא מתאר עיירה שלמה שיודעת מתי כל אחד בה ימות..
ולא, אין נבואה כזו, ואף אחד לא יודע מתי הוא ימות. (יש בכלל מחלוקת אם יש כזה דבר- קצבה מראש או שחיי אדם נקבעים לו לפי מעשיו..)
ואם יש לך ראית העתיד אז אשכרה מוזמן לנחש את הלוטו, אם זה יעבוד לך בפעם הראשונה- אולי אולי יש דברים בגו.
אם לא- סתם סטטיסטיקות וצירוף מקרים..
כשיצר הרע רואה שהאדם פוחד ממשהו,אז הוא מתגרה בוהדסדס
באותו הדבר,ומצייר ומראה לו כאילו הדבר הזה נכון וכאילו יש בו ממש..
ובנוסף, הרי למחשבה יש כוח .פחד זה כוח מאוד מרוכז של מחשבה,ולכן אתה גרמת לעצמך,בגלל הפחד שלך שיצא המספר הזה שפחדת שיצא...רבינו אומר שאנשים גורמים יוקר המחיה בגלל כוח המחשבה והפחד שלהם מזה.
הוא מדבר עוד על כוח המחשבה ב"שיחות הר"ן" ובליקוטי מוהרן",אם מעניין אותך תקרא.
הצעה: כאשר אתה חושש ונכנס למחשבות הללו תקרא את הסגולה מרבי חיים מוולוזין שבכוחה לבטל את כל הכוחות הרעים ,כאשר אדם מאמץ מחשבתו בתוכנה (אמונה בהשגחת השם יתברך עלינו).מצרפת לך פה את הסגולה:מציעה לך להדפיס ולקרוא
(וגם :אולי הכיוון הזה יעזור לך: כאשר אתה חושש,חשוב בליבך ממה בדיוק?ואם יש לך כוח חיזוי העתיד (לא מאמינה בזה,אבל נניח)-אז מה? במקרה הכי גרוע -מה? מה כ"כ מפחיד בזה? זה שזה מוזר? תמקד את עצמך וברר לך ממה בדיוק אתה פוחד ובשלב השני תאמר לעצמך,נו,ונניח ש...אז מה?
כשהפחד מעומעם הוא תופס יותר נפח.הגדרת הדברים שמה להם "גדר" ובכך לא נותנת להם להשתלט.מקד את עצמך.
אה, והמלצה אחרונה,אך ראש וראשונה לכל ההמלצות :תפילה :"אין חבוש מתיר עצמן מבית האסורים",רק השם יכול. מנסיון -השם יכול לשלוף אותך ברגע מכל הבלבולים אם רק תפנה אליו במילים אמיתיות מעומק הלב בידיעה ברורה שהוא מקשיב לך ומקבל את התפילתך.
בהצלחה!
סגולה נפלאה מרבינו חיים מוואלאז'ין
ובאמת הוא ענין גדול וסגולה נפלאה,להסיר ולבטל מעליו כל דינין ורצונות אחרים,שלא יוכלו לשלוט בו ולא יעשו שום רושם כלל.
כשהאדם קובע בלבו לאמר,הלא ד' הוא האלקים האמיתי, ואין עוד מלבדו יתברך שום כח בעולם,וכל העולמות כלל,והכל מלא
אחדותו הפשוט יתברך שמו,ומבטל בלבו בטול גמור,ואינו משגיח כלל על שום כח ורצון בעולם, ומשעבד ומדבק טוהר מחשבתו
רק לאדון יחיד ברוך הוא,כן יספיק הוא יתברך בידו,שמימלא יתבטלו מעליו כל הכוחות והרצונות שבעולם,שלא יוכלו לפעול לו שום
דבר כלל.וגם יגזור אומר ויקם לו,לפעול ענינים וניסים נפלאים הפוך סידור הטבעים,…(ספר"נפש החיים").
"מי שאמר לשמן וידלוק יאמר לחומץ וידלוק"(תענית,רבי חנינא בן דוסא).
כן כשאדם קטן בוטח על בוראו מאוד מנהיגו הקב"ה בהשגחה עצומה פרטית
יש סיפור בגמרא בנוגע לזהפשושון
ומעשה שהיה כך היה (:
היה פעם גוי שהיה מומחה בעוננות וניחושים (לחזות את העתיד עם כל מיני סימנים)
בקיצור הוא התגייר... יום אחד אותו אדם היה צריך לצאת לדרך... ואז הוא ראה משהו שלפי הסימנים שהוא ידע
זה אומר שמסוכן בשבילו לצאת היום... בא לחזור, ואז הוא אמר לעצמו... בשביל מה התגיירתי,
הרי זה אסור על פי התורה, אני אמור לבטוח בה' ולקיים "תמים תהיה עם ה' אלוקיך" ..ויצא לדרך
בדרך פתאום בא מולו אריה לטרוף אותו... וברגע האחרון הוא ניצל ממנו
אמרו על זה חכמים... למה בא לו אריה בדרך? כי בהתחלה הוא ניסה לחזות את העתיד..
אז יש ליצר הרע רשות להטעות את האדם כאילו הוא צודק.
ולמה בסוף הוא ניצל מהאריה? כי הוא בכל בטח בה' ולא התייחס לסימן שהוא ראה
יש באותו נוסח על שמעיה ואבטליון עם הפועל.נפש חיה.
וצדקה תציל ממוות.
וכמו שאמרו קןדם
הבוטח בהשם חסד יסובבנהו.
סיפור מדהים
oshri1ham
כדאי לעבור על המקורות בנושא הזה... חיים טובים שיהיו!נפש חיה.
חרטא עפה אחישמש אא
כמה מילים לגבי המושג אקראיות. אין דבר כזה רנדומליות בעולם הטבע. (לנשמה יש אבל לא למחשב) גם המחשבות שלך לא יכולות לייצר רנדומליות גם אם מאוד תרצה.
תנסה לצורך העניין לומר שתי מילים ללא שום קשר בתוך פחות משנייה וחצי. לא תצליח.
מחשב גם לא יכול ליצור רנדומליות כי הוא עובד על בסיס תוכנה מסודרת שאם היה לנו את הזמן והכח לעשות את כל החישובים היינו מגלים בכל פעם מה יהיה המספר הבא.
זו הסיבה שתוכנות כאלה כל כך מגניבות אנשים - מפני שהן מוכרות אשליה של ידיעת העתיד. בסופו של דבר גם התוכנה וגם המוח שלך עובדים על פי חוקיות. אם בחרת 78 זה היה כבר מאוד סביר שתבחר 56 מפני שככה המח עובד (גם אם לנו את הכלים לצפות את זה) וכנל לגבי תוכנת המחשב שמנסה כמה שיותר לחכות את החשיבה האנושית הכל כך מסובכת. (להרחבה ראה ספרו הנפלא של הרב מיכאל אברהם בנושא הבחירה החופשית)
לגבי צפיית העתיד - אין דבר כזה התמחות בצפיית העתיד, עשו לא מזמן מחקר על אינטואיציה נשית וגילו שזה חרטא. לנשים פשוט יש אינטליגנציה רגשית וחברתית יותר גבוהה משל גברים (כן כן מה לעשות..) ולכן הם יכולות לעלות כל מחשבות סמויות של אנשים ולצפות מה הם יעשו בעתיד יותר טוב מאשר גברים
נבואה - אין לך אתה יכול לשכוח מזה
בכללי - ההתעסקות עם כל הדברים האלה מרחיקה את האדם מעבודת ה' הישרה שכוללת עמל יומיומי לימוד מעמיק והרבה פשטות - תניח למחשבות על העתיד ויום המוות זה סתם יבלבל אותך וזה לא נכון. אתה לא יודע את העתיד. נקודה.
אל תתפתה לתוכנות מחשב או חארטות דומות שמוכרות אשליות של כוחות מיוחדים. הכחות המיוחדים שלך הם הנשמה שה' נתן לך כדי לעבוד אותו וללמוד תורה בשמחה ובפשטות. בהצלחה!
חרטא עפה אחישמש אא
כמה מילים לגבי המושג אקראיות. אין דבר כזה רנדומליות בעולם הטבע. (לנשמה יש אבל לא למחשב) גם המחשבות שלך לא יכולות לייצר רנדומליות גם אם מאוד תרצה.
תנסה לצורך העניין לומר שתי מילים ללא שום קשר בתוך פחות משנייה וחצי. לא תצליח.
מחשב גם לא יכול ליצור רנדומליות כי הוא עובד על בסיס תוכנה מסודרת שאם היה לנו את הזמן והכח לעשות את כל החישובים היינו מגלים בכל פעם מה יהיה המספר הבא.
זו הסיבה שתוכנות כאלה כל כך מגניבות אנשים - מפני שהן מוכרות אשליה של ידיעת העתיד. בסופו של דבר גם התוכנה וגם המוח שלך עובדים על פי חוקיות. אם בחרת 78 זה היה כבר מאוד סביר שתבחר 56 מפני שככה המח עובד (גם אם לנו את הכלים לצפות את זה) וכנל לגבי תוכנת המחשב שמנסה כמה שיותר לחכות את החשיבה האנושית הכל כך מסובכת. (להרחבה ראה ספרו הנפלא של הרב מיכאל אברהם בנושא הבחירה החופשית)
לגבי צפיית העתיד - אין דבר כזה התמחות בצפיית העתיד, עשו לא מזמן מחקר על אינטואיציה נשית וגילו שזה חרטא. לנשים פשוט יש אינטליגנציה רגשית וחברתית יותר גבוהה משל גברים (כן כן מה לעשות..) ולכן הם יכולות לעלות כל מחשבות סמויות של אנשים ולצפות מה הם יעשו בעתיד יותר טוב מאשר גברים
נבואה - אין לך אתה יכול לשכוח מזה
בכללי - ההתעסקות עם כל הדברים האלה מרחיקה את האדם מעבודת ה' הישרה שכוללת עמל יומיומי לימוד מעמיק והרבה פשטות - תניח למחשבות על העתיד ויום המוות זה סתם יבלבל אותך וזה לא נכון. אתה לא יודע את העתיד. נקודה.
אל תתפתה לתוכנות מחשב או חארטות דומות שמוכרות אשליות של כוחות מיוחדים. הכחות המיוחדים שלך הם הנשמה שה' נתן לך כדי לעבוד אותו וללמוד תורה בשמחה ובפשטות. בהצלחה!
תודה רבה על העצה אך נראה לי שפספסת משוoshri1ham
אחי כפי שאמרתי תוכנת מחשב לא יכולה ליצור אקראיותשמש אא
היא יכולה ליצור טור מספרי שיהיה לך בתור בן אדם חסר סבלנות קושי לעלות עליה - אבל בסופו של דבר זו תוכנה שאם היית יודע לחשב אותה היית יכול לצפות את כל המספרים מראש ועד סוף.
אין דבר כזה אקראיות בטבע, הכל עובד על סיבתיות (דבר א גורם לדבר ב וכו) חוץ ממעשה נסים..
אתה צודק ללא ספק אני לומד עכשיו מחשביםoshri1ham

ספר טלפונים זה די קשקושמשה
אם תיקח אזור מסויים, הגיוני שיהיו שם מספרים עוקבים/עקביים.
למשל בעבר בזק חילקה את 03-92, 03-93, לפתח תקווה (אני זוכר למשל שנשרפה מרכזיית 92 ואז החליפו הרבה טלפונים).
03-936 היה לאזור השומרון הוותיק ואריאל, ואחר כך 03-906 לאזור הזה.
03-904 כשהדר גנים התחילה וכו'
ביו"ש מכירים את 02-99x, 02-9x0 וכל אלה, עד שבזק התחילה לחלק מספרים אקראיים לגמרי ללא שיוך אזורי.
מה המספרים שיצאו בלוטו?נפשי תערוג

44 2oshri1ham
יש רק עד 37נפשי תערוג
לא שאני ממלא בד"כ.
אבל כדי להוכיח לך שאתה בסדר גמור
תודה רבה
oshri1ham
תנסה. בכל מקרה תשמחנפשי תערוג
תטדה אני אלך על האפשרות של שמחה שאני בסדרoshri1hamאחרונה
מי אשכנזי וער בגלל סליחות?זיויק
יש כאן אוהדי קבוצת כדורגל/כדורסל לשאלה בפרטי?צע
חיילי גבעתיאריק מהדרום
אמר לו פפוס מי הביאך לכאן אמר ליה אשריך רבי עקיבא שנתפסת על דברי תורה אוי לו לפפוס שנתפס על דברים בטלים
ממשזיויק
לא מכבים אש עם דלק!Nachman Wilhelmאחרונה
מעגל דמים ללא קץ או עוצמת נצח: התודעה היהודית שתכריע את האויב
החרות הפצועה של מדינת ישראל, המנסה לבנות את ביתה הלאומי ללא זיקה עמוקה לשורשיה ולקודש, גובה מאיתנו מחיר דמים יומיומי וכואב. אנו מוצאים את עצמנו במרדף אינסופי של "כיבוי שריפות" מול פני רוע משתנים: פעם אלו בלוני תבערה ועפיפונים המכלים את שדותינו, פעם נחילים של כטב"מים ורחפני נפץ המאיימים על ערינו, ופעם מטחי רקטות, מנהרות ופיגועי טרור מגוונים. אנו ניצבים מול מציאות שבה אין לנו רגע של שקט; מציאות שבה אנו לא מפסיקים לכבות דליקות פיזיות וביטחוניות, מבלי לראות את האופק או את הקץ.
בכל פעם שאנו גוברים על איום אחד, מיד צומח איום אחר במקומו. הניסיונות לפתור את הבעיה בכלים טקטיים, טכנולוגיים או צבאיים בלבד דומים לטיפול בסימפטום ולא במחלה עצמה. אנו משיגים שקט זמני, אך נכשלים פעם אחר פעם מלגמור את הסיפור עד הסוף ולעקור את האיום מן השורש — משום שהשורש האמיתי הוא רוחני במהותו.
אירועים אלו אינם יד המקרה. הטרור הבלתי פוסק, על כל סוגיו וטכנולוגיותיו, הוא תזכורת רוחנית וקיומית רבת עוצמה. האויבים מציקים לנו, אך מלמעלה מכוונים אותנו בניסי ניסים — באמצעות מסרים שמימיים שאין לנו ברירה אלא להקשיב להם — להבין שאיננו יכולים להסתמך על כוחנו ועוצם ידינו בלבד. המציאות דוחקת בנו לחזור "מלא על מלא" לשורשינו העוצמתיים, המוצקים והקדושים.
הטרור והלחימה האינסופית ייפסקו רק מכוח נחישותנו המוחצת, שתנבע מתוך זהות יהודית מבוררת. ברגע שנתחבר לשורש הנשמה המשותפת של עם ישראל, יתקיים בנו: "כל המקום אשר תדרך כף רגלכם בו לכם יהיה" (דברים יא). נחישותנו הרוחנית והמעשית תנפץ את אשליות האויב, כהבטחת התורה: "ונתתי שלום בארץ... ורדפתם את איביכם ונפלו לפניכם לחרב" (ויקרא כו). אז, מתוך עוצמה פנימית בלתי ניתנת לערעור, יסתיים מעגל כיבוי השריפות ויראו כולם את ניצחוננו המוחלט: "וראו כל עמי הארץ כי שם ה' נקרא עליך ויראו ממך" (דברים כח).ל
תגידו רגעהפתק
לגבי עבודה בבחירות.
וואלה זורם לעבוד יום בחירות ולעשות אחלה של כסף הבעיה שאני לא אהיה 21. הבנתי שיש דברים גם לגיל לפני כן. מישהו יודע? איפה נרשמים?
מצטרףל המשוגע היחידיאחרונה
פיייייי סחטיין על הדשבורד. מה רבו וגו'די שרוט
עכשיו רק צריך שיפסיקו לקפוץ פרסומות מטורגטות.
אין, ידעתי שאסור לי להצדיע במועל יד ולהחטיף לעצמי כאפות בלילה. בגלל זה פיטרו אותי. שכחתי לבוא עם מכנסיים לעבודה.

לא רואים כלום מהצילום מסך שהעלתאריק מהדרום
קטן מידי.
מה הבעיה להגדיל?אני פה דברו!

היי, מזמן לא היית פה!מבולבלת מאדדדד
כי אי אפשר מהפלאפוןאריק מהדרום
בוודאי שאפשרנפשי תערוג
תעבור למצב מחשב
ואז הגדלה/הקטנה על ידי צביטה
אפשר מהטלפוןמשה
החל מלפני כחודש שהחלפנו את הckeditor הנוראינב tiptap.
א-אהאריק מהדרוםאחרונה
עכשיו הכל מובן.
זה בדרך אבל אתם לא יודעים את זהקפיץ
איך לדעתכם מפעל החינוך צריך להיראות במדינת ישראל?פתית שלג
אם זה מה שאנחנו רוציםמשה
אז כל השוק צריך להתאים את עצמו. זה אומר דירות חדר-חדר וחצי בשליש משכר הדירה שמקובל לשלם היום (קראוון זה לא פיתרון בגלל שהוא מחייב רכב בגלל בעיות נגישות ל"חורים"). זה אומר שצריך לטפל בחסמי הייבוא כדי שנוכל לקנות מוצרים בייבוא מקביל בזול, ועוד הרבה דברים.
אגב, תקראי קצת על איך עובדת ארנונה ועל למה עיריות לא רוצות תושבים עניים אף פעם, ובטח שלא רוצות דירות קטנות.
אני מתקשה לראות במציאת האוניה אלטלנה יותר מגימיקאריק מהדרום
התאריך אינו מקרי כמובן, רוצים שניזכר בפשעי מפאי רבין ובן גוריון, על ההרואיות של בגין כמנהיג שקרא לא למלחמת אחים.
אין סיבה למצוא את האוניה, איש לא דרש זאת.
וזה לא מכבד בעיני את נרצחי ופצועי אלטלנה שמצאו את האוניה בשביל גימיק בחירות.
כבוד הנרצחים באלטלנה זה שהרוצחים שלהם לא יזכונקדימון
בבחירות
אולי גם מציאת עצמות יהודה כץ זה גימיק?ארץ השוקולד
שני המקרים לוקחים זמן והשקעה רבה שכנראה לא החלה אתמול ובלי תאריך יעד, אלא מחפשים ומוצאים.
יש כבוד לחיילינו שמתבטא במציאת גופותיהם והספינה.
אם זה היה גימיק בחירות אז היו מוצאים קרוב יותר לבחירות, עם תדירות האירועים כאן, אף אחד לא יזכור עד יום הבחירות את מציאת אלטלנה.
אני לא חושב שהיו מונעים ידיעה על מציאת עצמותיואריק מהדרום
בין בתקופת בחירות בין אם לאו, מנגד אלטלנה כולם ידעו היכן היא בערך שקעה, איש לא דרש למצוא אותה, התזמון ככל הנראה מתוכנן היטב.
מעולה. טוב להזכיר לאדונים בעיני עצמםנקדימון
שיש אנשים מוסריים מהם.
אתה יודע שלא דרשו אותה?ארץ השוקולד
אתה יודע כמה זמן לקח להם לחפש?
אתה באמת חושב שמישהו יזכור את זה עד הבחירות?
ואגב, נתניהו יצא בהצהרה מאז ולא התייחס לכך בכלל, אם זה היה גימיק פוליטי היה הגיוני לנצל זאת, לא?
זה לא קשור לנתניהו, אלא לעמיחי אליהוהסטורי
נו ברור זה הוכחהקעלעברימבאר
שהרב שמואל אליהו שולט בעולם באמצעות חייזרים, חיסוני קורונה ופגיעות טקסיות!
אני כתבתי תגובה רצינית, למה להספים?הסטורי
זה היה עקיצה קלה לידידנו אריק שליטא,קעלעברימבאר
פשוט דבריך היו הרמה כזאת מושלמת להנחתה לדבריו, שלא יכלתי להתאפק
התכוונתי שתמיד ניתן למצואקעלעברימבאר
קונספירציות שכאילו מסתדרות יופי.
כשם שהרב אליהו לא קשור לאלטלנה, גם העיתוי לא קשור לבחירות
לדעתי היה עדיף לתזמן את זה לרצח רביןכְּקֶדֶם
זה לא בגלל הבחירות, זה מהלך מתוכנן של עמיחי אליהוהסטורי
הוא הכריז בתחילת תפקידו כשר המורשת, על שינוי דגשים ב'כתיבת ההיסטריה' של הציונות והמדינה והוא עבד על זה בכל מיני כיוונים כל הקדנציה.
במסגרת זאת, הוא גם ביקש וקיבל מכ"ץ את ההוראה להעביר את 'התותח הקדוש' ממכללות צה"ל למרכז בגין.
בוודאי שיש בזה אמירה ערכית/פוליטית (תלוי איך רוצים להסתכל על זה), אבל היא לא קשורה לבחירות. זה תהליכים של ארבע שנים. אם יש קשר לבחירות - זה הרצון להספיק, את מה שלא בטוח שיתאפשר אחרי.
מעניין הקטע של לכתוב מחדש נרטיבים היסטורייםעשב לימון
..קעלעברימבאר
..
בנט כבר הוציא על זה איזה קשקוש מלא בפאתוס?נוגע, לא נוגע
רק נקווה שמתוך זה כל המדומיינים בימין שמקימים מפלגות על ימין ועל שמאל (תרתי משמע), יקלטו את הסיכון במה שהם עושים. אבל לא, הם לא.
גימיק טיפוסי של נתניהוshaulreznik
כמו מציאת העצמות של זכריה באומל הי"ד.
יש לי צעצוע בגודל של שעוןמשה
עם אינטרנט ומסך מגע, ועם אפשרות לתכנת עליו כל דבר שאני רוצה.
מה הייתם כותבים לו?
זה יכול להיות שעון על היד. אבל לא חייב. בינתיים עשיתי ממנו שעון עם זמני שבת כי היום יום שישי, אבל תמיד יש עוד אפשרויות.