אתם קולטים? אני בהלם!אוריה,
"אדל בנט, שבעלה אהרן נדקר למוות בירושלים, מאושפזת בהדסה. "צעקתי 'תעזרו לי', אמרתי שאני מוכנה לשלם מיליון דולר - והם ירקו עליי ונתנו סטירה כשהסכין עוד הייתה בתוכי", שחזרה את שאירע בזמן הפיגוע. לדבריה, בעלה נאבק מול המחבל" (ynet)

"
לדבריה, בעת פיגוע הדקירה היו בסמוך נערים ערבים שצחקו כל אותה בעת. היא סיפרה כי הרגישה שהיא עומדת להתמוטט וברגע האחרון רצה לעבר כוחות הביטחון. "אמרתי להם: 'אני פצועה ושם בעלי שנדקר ושני התינוקות שלי שהם לבד'. אז התמוטטתי".

האלמנה אמרה כי בעת ריצתה שמעה קללות,: "ירקו עליי ואחר החטיף סטירה - ובזמן שהסכין הייתה עליי. ניגשתי לאיזה ערבי אחד ואמרתי לו - "אני אשלם לך גם מיליון שקל, בוא תיקח את הילדים ותרוץ איתי". הוא התחיל לצחוק עליי ואמר לי 'תמותי'. הם ראו שהיינו עם שתי עגלות תינוק"
על חרבם חיים. תת אנוש. זוועה!נפש חיה.
זה לא רק מעשה של יחידים יש גב לדבריםשואף לאור

הפיגועים הללו הם לא תוצר של יחידים משוגעים אלא רוח לאומית עוינת ורצחנית שיוצרת מפעל של לגיטמציה רעיונית ותמיכה סביבתית לזה,וראוי שכל הצדדים בפולטיקה יפתחו את עיניהם.הרי אפילו החכים הערבים לא מתנערים מכך וחלק לא מבוטל לפחות מתנהג כמעודד שלא לדבר על אלו שאומרים זאת בריש גלי (בערבית כמובן),ראו את סוגית נאום השהידים של המכונה "חבר כנסת" אחמד טיבי.

אחרי שנאם נאום כזה,כיצד יש חכים שמתבדחים מהבדיחות שלו על בימת הכנסת ? יש לנו בזיון גדול מזה ? זה עיוורון גמור

רק אפשר להעלות על הדעת איך הרחוב הפשוט מתנהג או חושב בנוגע לפיגועים אם אלו נציגיו,במקרים כאלו אנחנו מקבלים עדות ישירה לכך,האנשים שעמדו שם עמדו במקום באקראי,הם לא חברים של אותו מחבל ואף אחד לא תכנן שהם יוצבו שם.

אם היו מתנגדים לזה הם היו צריכים לקום ולהקים תנועת מרד בתנועות הרצחניות,ראינו כיצד במדינות ערביות רבות בעולם האזרחים ידעו להתארגן ולערער שלטון מדיני לכל דבר,אם הם לא קמים מכיוון שהם מפחדים אז הם כנראה מיעוט,ואם הם לא מיעוט אז האמת שזה לא מאד אכפת להם כפי הנראה.

אני בכלל לא בהלםפאי פקאן
כי אני לא מצפה שהם ינהגו אחרת.

זה פשוט בטבע שלהם
מאוד בהלם! כדאי לדעת עד כמה הם.. אבל מעדיפה לא להתרגלשירה ישנה חדשה

שחוץ מהמחבל עצמו, לראות מישהי רצה עם סכין בגב לצחוק עליה, לירוק ולבעוט בה?!??

מבחינתי זה רף נמוך חדש

פה מתחילה הבעיהטוביה2

אתם לא מבינים שאנחנו במלחמה התוצאה היא ה'הלם' המגוחך הזה כמו גם הזעזוע האידיוטי מפגיעה במחפים על פשה 

מה ההלם??+mp8
חשבת שהערבים האחרים שלא שלפו סכין-
אוהבים אותנו קצת יותר??

הם עמדו ונהנו שמישהו עשה את מה שלהם טרם נמצא האומץ.
הייתי בהלם לו היו נוהגים אחרת.

בני ישמעאל פרא האדם לא השתנו עם השנים.
וכדברי מהר"ל/גר"א- קודם פרא. זה שמם= מהותם.נפש חיה.
וכבר אמר הרב סולובייציקאלעדאחרונה
שבעצם כל גוי משתוקק להרוג יהודים,
רק שרובם מתעצלים
צריך לחסל אותם.ד.

מצד האמת, לא מספיק ש"יחקרו אותם" כפי הכותרת ה"יפה" שהתפרסמה הערב. אלו אוייב שפל, היו צריכים להוציא אותם להורג. אצלנו, כמובן, לא יעשו את זה. אבל אם כמה מאות "ערסים קדושים" היו הולכים בעקבות התמונות, ממש לאותן חנויות, מכניסים להם מכות רצח והופכים כל מה שיש להם בחנות, אני הייתי מאד שמח. זו השפה שהם מבינים. לא מדברים אידיש..

הרי  הכל שם מצולם, ה"יסמניקי"ם הגיבורים" יכניסו להם מכות, לזה שנתן סטירה, לזה שצחק עליה, לאלו שקיללו וירקו? יטפלו בהם כמו בנערה בת 15 שמחתה בשומרון? או שזו גבורה ששמורה רק למקרים שאין חשש מה יאמרו איך זה יצטלם?...

lo behelem. ofyani lahem. mekava sheashem itnakemיפה זה לא סיבה
bahem.
מזעזעdora

זה ידוע וזה לא מחדש שום דבר לצערינוzada150

הערבים הם חיות בדמות אדם, טינופת שלא ברא השטן, שהמדינה ברוב טמטומה החליטה להשאיר אותם כאן ולא לגרשם בחזרה לארצותיהם, אפילו אם תגידו על הערבים שהם חזירים זאת תהיה מחמאה בשבילהם כי אין מילה ראויה לתאר את הזבלים והטינופות האלו שמשתלטים לנו לאט לאט על המדינה תחת שלטון רופס וחסר עמוד שדרה.

אין דו קיום איתם כבר אמרנו? פעם חשבתי שהרב כהנא הי''ד היה צריך להתבטא אחרת כאשר הוא אמר עליהם שאין דו קיום עם סרטן, היום אני מבין כמה שהוא צדק וכמה שהמנהיגים החלשי אופי של המדינה הזאת טועים בכך שהם מחנכים ל"דו קיום" מדומה עם הטינופות הללו.

ימח שמם - כלבים !! זה פשוט מזעזע !ח"י

ממש לא בהלם מזה. זה הרגיל שלהםנפשי ישובב

למי מאיתנו שעדיין לא הבין את זה וחשב שאם ישימו לחתול במגפיים חליפה וכובע הוא ישנה את טבעו. ואפילו אם יתנו לו "זכויות" ובאסטה בשוק וביטוח לאומי (איזה עם בדיוק) וכאלה- הוא פתאום יחבב את עמישראל. אז לא.

אני כן בהלם מזה שעדיין לא חזרנו להיות עצמנו, לרחם על עמנו ולתת להם בראש כפשוטו, בדיוק כמו שנוהגים באוייבים. וזה הרחמים האמיתיים שלנו על עצמנו, על עמנו ועל גאולת בית אלוקינו. זה מה שמפליא, מפתיע וכואב ומפיל מחדש בכל פעם. וזה הסור מרע שלנו בדרך לעשיית הטוב והשלמת הגאולה שבהשתדלותנו. וה' הטוב ירחם ויעזור.

מגעיל אך לא מפתיע במיוחד.שירוש16

מה לעשות- חיות נשארות חיות.

גם חתול מאולף שנושא בידו מגשי אוכל ושתיה מבפנים נשאר חיה....

כל מחבל שצפה ולא סייע - צריך להישפט ולהיכנס לכלא בלי הטבות!לא מיוחד

בלי תוארים באוניברסיטה ובלי ביקורים יותר מידי! להיכנס לכלא לכמה שנים טובות על סיוע למבצע טרור ועל הפקרת פצוע בשטח!!

יימח שמם!

כלא זה בית הבראה בשבילהםzada150

אני הייתי לוקח להם את האיברים להשתלה ואחר כך עושה להם קבורה עם עור של חזיר.

אתה בחור כלבביפשושון

שנה טובה, ברוכה, שמחה, שלווה, לכולכם כולכם כולכם!!נחלת

אמן ואמן וגם לךארץ השוקולד

שנה של קיום משאלות לטובה לכל באי ובאות הפורום

אמן. גם לךנפשי תערוגאחרונה

יש משהו מאוד מוזרפשוט אני..

כאשר יש תחושת אבל על אדם שהלך לעולמו,

למרות שהוא לא קרוב משפחה,

ולא חבר קרוב,

ולא בוס,

אלא ''רק'' מנחה ומנטור.

מי שבהרבה מובנים הביאה אותי עד הלום,

ומי שמיליוני בני אדם חייבים לה את חייהם בלי שהם בכלל יודעים.

נוחי בשלום,

פרופסור עדה יונת.

וכן אני יודע שהיא הייתה שמאלנית קיצוניתפשוט אני..

אשמח אם זה לא יהיה הנושא כאן...

למה מוזר?משה

היה לך קשר איתה. הערכת אותה. עשית איתה דרך. הכי הגיוני בעולם.

מתוך 14 הזוכים הישראלים בפרס נובלאריק מהדרום

היא האשה היחידה, גם בזה היא היתה פורצת דרך לשבור את תקרת הזכוכית.

יהי זכרה ברוך.

איזו תקרת זכוכית?shaulreznik

לוועדת פרס נובל מאז מארי קירי אין שום תקרת זכוכית

נכון עקרוניתאריק מהדרום

בפועל היתה רק אחת

היה את רוזלינד פרנקלין שהיו נותנים לה אםקעלעברימבאראחרונה

לא היו גונבים ממנה את הגילוי

מי אשכנזי וער בגלל סליחות?זיויק

יש כאן אוהדי קבוצת כדורגל/כדורסל לשאלה בפרטי?צע

חיילי גבעתיאריק מהדרום

אמר לו פפוס מי הביאך לכאן אמר ליה אשריך רבי עקיבא שנתפסת על דברי תורה אוי לו לפפוס שנתפס על דברים בטלים

לא מכבים אש עם דלק!Nachman Wilhelmאחרונה

מעגל דמים ללא קץ או עוצמת נצח: התודעה היהודית שתכריע את האויב

החרות הפצועה של מדינת ישראל, המנסה לבנות את ביתה הלאומי ללא זיקה עמוקה לשורשיה ולקודש, גובה מאיתנו מחיר דמים יומיומי וכואב. אנו מוצאים את עצמנו במרדף אינסופי של "כיבוי שריפות" מול פני רוע משתנים: פעם אלו בלוני תבערה ועפיפונים המכלים את שדותינו, פעם נחילים של כטב"מים ורחפני נפץ המאיימים על ערינו, ופעם מטחי רקטות, מנהרות ופיגועי טרור מגוונים. אנו ניצבים מול מציאות שבה אין לנו רגע של שקט; מציאות שבה אנו לא מפסיקים לכבות דליקות פיזיות וביטחוניות, מבלי לראות את האופק או את הקץ.

בכל פעם שאנו גוברים על איום אחד, מיד צומח איום אחר במקומו. הניסיונות לפתור את הבעיה בכלים טקטיים, טכנולוגיים או צבאיים בלבד דומים לטיפול בסימפטום ולא במחלה עצמה. אנו משיגים שקט זמני, אך נכשלים פעם אחר פעם מלגמור את הסיפור עד הסוף ולעקור את האיום מן השורש — משום שהשורש האמיתי הוא רוחני במהותו.

אירועים אלו אינם יד המקרה. הטרור הבלתי פוסק, על כל סוגיו וטכנולוגיותיו, הוא תזכורת רוחנית וקיומית רבת עוצמה. האויבים מציקים לנו, אך מלמעלה מכוונים אותנו בניסי ניסים — באמצעות מסרים שמימיים שאין לנו ברירה אלא להקשיב להם — להבין שאיננו יכולים להסתמך על כוחנו ועוצם ידינו בלבד. המציאות דוחקת בנו לחזור "מלא על מלא" לשורשינו העוצמתיים, המוצקים והקדושים.

הטרור והלחימה האינסופית ייפסקו רק מכוח נחישותנו המוחצת, שתנבע מתוך זהות יהודית מבוררת. ברגע שנתחבר לשורש הנשמה המשותפת של עם ישראל, יתקיים בנו: "כל המקום אשר תדרך כף רגלכם בו לכם יהיה" (דברים יא). נחישותנו הרוחנית והמעשית תנפץ את אשליות האויב, כהבטחת התורה: "ונתתי שלום בארץ... ורדפתם את איביכם ונפלו לפניכם לחרב" (ויקרא כו). אז, מתוך עוצמה פנימית בלתי ניתנת לערעור, יסתיים מעגל כיבוי השריפות ויראו כולם את ניצחוננו המוחלט: "וראו כל עמי הארץ כי שם ה' נקרא עליך ויראו ממך" (דברים כח).ל

תגידו רגעהפתק

לגבי עבודה בבחירות.

וואלה זורם לעבוד יום בחירות ולעשות אחלה של כסף הבעיה שאני לא אהיה 21. הבנתי שיש דברים גם לגיל לפני כן. מישהו יודע? איפה נרשמים?

מצטרףל המשוגע היחידיאחרונה

פיייייי סחטיין על הדשבורד. מה רבו וגו'די שרוט

עשיתי בדיקת היריון 16 יום אחרי בדיקת ביוץ חיובית

נראה חיובי בעיניכן?

לא רואים כלום מהצילום מסך שהעלתאריק מהדרום

קטן מידי.

מה הבעיה להגדיל?אני פה דברו!

עשיתי בדיקת היריון 16 יום אחרי בדיקת ביוץ חיובית

נראה חיובי בעיניכן?

היי, מזמן לא היית פה!מבולבלת מאדדדד

כי אי אפשר מהפלאפוןאריק מהדרום

בוודאי שאפשרנפשי תערוג

תעבור למצב מחשב

ואז הגדלה/הקטנה על ידי צביטה

אפשר מהטלפוןמשה

החל מלפני כחודש שהחלפנו את הckeditor הנוראינב tiptap.

א-אהאריק מהדרוםאחרונה

עכשיו הכל מובן.

זה בדרך אבל אתם לא יודעים את זהקפיץ

יש לי צעצוע בגודל של שעוןמשה

עם אינטרנט ומסך מגע, ועם אפשרות לתכנת עליו כל דבר שאני רוצה.

מה הייתם כותבים לו?

זה יכול להיות שעון על היד. אבל לא חייב. בינתיים עשיתי ממנו שעון עם זמני שבת כי היום יום שישי, אבל תמיד יש עוד אפשרויות.

שויתי ה' לנגדי תמיד?צחקן

בשביל זה מספיק להדפיס חתיכת ניירמשהאחרונה

אולי יעניין אותך