ביום ראשון- ערב החג קיבלתי מחזור עם כל הבאסה הכללית קושי שהיה גם ככה והאכזבה ששוב זה לא זה... רק הוסיף תחושה רעה ובדיוק ההפך משמחה עד עכשיו אני מבואסת מהחג העצוב שעבר עלינו ועוד ההינו אצל חמותי... טוב באמת זה לבד צריך פריקה.......
אבל המחזור הזה מטריד אותי ככול שעובר הזמן מתחזקת לי התחושה שזה הריון שנפל. אם לפי התחושות שהיו לי לפני בחילות, רגישות לריחות, רגישות בחזה ושאר מרעין בישיין. ואם לפי הדימום שמלווה בקישוני דם חומים ויחסית רציניים (בגודל מטבע ואפילו יותר) מאד מזכיר לי מאד מה שהיה לי בעבר. ועכשיו לשאלה
אני מתלבטת מה לעשות האם ללכת לרופא נשים ולספר לו שהיה הפלה ז"א שהיה איחור ותוצאה חיובית בב. ביתית (מה שלא היה..) ואז הוא יפנה אותי לבדיקת בטא כדי לראות שיתאפס ובנוסף ישלח אותי לברור הפלות חוזרות בהיסטוריה שלי 2 הפלות טבעיות ובפעם האחרונה שדרשתי בדיקות ע"מ לברר את הסיבה נאמר לי שא"א לעשות ברור מעמיק יותר ממה שעשיתי לפני 3 הפלות.... או שעדיף לבקש מרופא משפחה הפניה לבטא ואז רק אם יצא חיובי ז"א שהיה הפלה לפנות לרופא נשים כדי לדרוש ברור ואם לא יצא חיובי או כי כבר התאפס (בפעמים הקודמות התאפס לי ממש מהר) אז זה לא ירשם בתיק שלי ולא יאשרו לי לעשות בדיקות...וגם אם כן זה יבזבז לי הרבה זמן....
מה לעשות??? מצד אחד מפחיד כאילו לעבוד על הרופא אבל מצד שני הוא יכול למרוח אותי מבחינתו אני עוד משהי שמחכה בשבילי זה החיים אני כבר לא יכולה לחיות ככה גם הציפיה וגם הפחד שאם יהיה מה אם חלילה זה יפול ואם יש בעיה צריך לבדוק נמאס לי מהמריחה הזאת אני רוצה ילד!