טוב אז מסקנות מהחג...א"י זה קשה

היה ממש כיף לפגוש חברים מהתיכון! אח... איזה אנשים! (מרגיש זקן...)

קניתי חתן בראשית במחיר לא נתפס... אשכרה רק 1000 דף גמרא... נראה אם אני יעמוד בזה.. גם ככה התכוונתי ללמוד הרבה גמרא השנה. תאמת שההרגשה להיות חתן בראשית זה לא משו כל כך מיוחד אבל העיקר שעכשיו יש לי התחייבות ללמוד הרבה תורה השנה.. פעם שעברה שקניתי בשמחת תורה עליה אז כל החופש טחנתי מסל"ש.

ריקודים זה דבר משמח וכיף! 

אומץ זה דבר חשוב!

נגמר לי הגרון! 

ילדים קטנים שהולכים איתך כל היום ורק רוצים כתפיים כל היום זה דבר משגע.

כיף לפגוש קצת את עמך בית ישראל.

כמעט פספסתי את האוטובוס...

עד כאן הקטע הנחמד.

אני 'מדמם' בלי סוף ונמאס לי מזה. ה' תעזור! הלוואי שהיה לי כוח לבכות לך! טהר ליבנו לעבדך באמת!

איך היה לכם החג?

וואו היה מטורף.. כל הכבוד לך!אוהבת את מלכנו
עבר עריכה על ידי אוהבת את מלכנו בתאריך כ"ג בתשרי תשע"ו 15:49
אנשים מדהימים וחניכים מדהימים ווריקודים ואיזו שמחהה!!!
אעא ואישו השגחה פיספסתי תאוטובוס האחרון ובדיוק בא טרמפ ישר לבית
קיצר ה' אני אוהבת אותך!
ווואאאוו אשריך!!!!!דוסית גאה!

אני יצאתי מתקופת הימים הנוראים והחגים האחרונה עם המסקנות האלו:

"ברוך הוא אלוקינו שבראנו לכבודו!! והבדילנו מן הגוים - נסיונות פעילים

ואם כבר אז עוד שיתוף,

יום חמישי בצהריים תכננתי ליסוע לקבר רחל אבל בסוף היה עיכוב ולא נסעתי כדי לא לאחר למרכז, אז הלכתי לכותל. הלכתי ברגל דרך שער יפו והשוק הערבי. ראיתי עת עמ"י בהמוניו עולה לרגל ומשוטט חופשי בחוצות ירושלים. פסעתי לאט לאט ובלעתי את המראות תוך כדי שאני חושבת איזה אושר יש לי שזה העם שלי, ואני חיה בארץ ישראל אחרי קיבוץ הגלויות האדיר הזה. פה ושם נתקלתי בישמעאלים שהציקו לי בעיניים. באמצע השוק הערבי משפחה חסידית התעכבה וחסמה לרגע את המעבר אז ערבי מסריח שעבר שם התחיל להעיר להם. קיללתי אותו והוא קילל אותי חזרה עד שהוא נכנס לעיקול ואני המשכתי ישר. פתאום אני קולטת שהוא עוקף אותי וכל הזמן מסובב תראש לאחור ומסתכל עלי. בעיקול של הבידוק לכותל התחלתי שוב לקלל אותו והוא אותי, איחלתי לו שימות הוא וכל הערבים הוא התעצבן ואמר לי שהוא לא ערבי אלא מרוקאיבוכה/צוחק במבטא ערבי כבד. המשכתי לקלל אותו שישרף עם מוחמד בגיהנום, הוא הלך לשומר בבידוק כדי להלשין עלי שאני מדברת אליו לא יפה, השומר הסתכל עליו בחוסר הבנה ואני לבנתיים עברתי בבידוק כשהוא נשאר מאחור מוציא לשון Iמתיז רוקI

בהירהורים אם נהגתי נכון, למה מצד אחד אולי זה יגרום לו לתפוס ג'ננה ולהתנקם ביהודים מצד שני צריך להעמיד את בני האמה האלה במקום ולהבהיר להם מי פה בדיוק בעל הבית.

התפללתי מנחה בכותל וגם קצת תהילים ואז יצאתי לכיוון מרכז. הגעתי מוקדם מאוד (בשבע) והשתחלתי דך השער של הגברים עם עוד מישי לעזרת נשים לפני שפתחו תשער של הבנות כי לא היה לי כוח להתייבש בחוץ על החוויות משם לא צריך לחזור שוב..

בא לי לכתוב עוד אבל אני חייבת לעוף לבינתיים...

וואו. אשריך איזה אומץ מבורך.א"י זה קשה

עוד כמה,דוסית גאה!

בחברון השנה היה רבע אנשים מהכמות הרגילה בכל שנה אולם יצחק שבד"כ נחנקים בו היה ריק!!

שמיני עצרת היה מווושלם, השנה התפללנו בבי"כ אחר ולא איפה שהיינו בשנים קודמות, עם מלא אברכים רציניים ורב שיודע לשמוח על אמת עם התורה, והיו שניים שהשתכרו בבוקר וזה היה קורע מצחוקבוכה/צוחק הם השתכרו בקטע הטוב ועשו שמייח...

"יום עזרה לישראל יום עריפת ראשים לישמעאל! יום ותיקות לישראל יום ווי ווי ווי ווי ווי ווי ווי ווי ווי ווי לישמעאל (תדמיינו מלא אנשים צועקים את זה)

ועוד משו, פיתחתי חולשה חולשתית ביותר לאתיופים דוסים, אני נמסה כשאני רואה כאלהאוהב

אני אגיד לך למה היה רבע מהאנשים.. פשוט כל הנוער החלטנוshira935

לנסוע להקפות מול בית ראש הממשלה. לכן לא היו נוער..

דוסית גאה!

אבל אני חושבת שזה לא רק בגלל זה.. הרבה אנשים מכל הארץ חששו לבוא בגלל המצב...

אהה... יכולהיות... גם הגיוני..shira935אחרונה

^^ ומזדהה על דוסים אתיופים shira935

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך