קערה של דייסת קוואקר! (שיבולת שועל.) למי שאוהב קוואקר, למי שאהב בילדותו, זו הדוגמה האולטימטיבית של "מזון מנחם". משביע, מרגיע, בריא... אפשר להכין בגירסה הלא- משמינה, מבושל במים, עם תוספות דל-קלוריות...או, אפשר להכין עם המון קלוריות (מבושל בחלב, עם חמאה, וממתיקים אמיתיים). מתבשל תוך דקות במיקרוגל. (גם מהיר לבשלה בסיר, אבל אז יש עוד כלי לשטוף.) כמה הערות חשובות:
בשלו את ה"קוואקר לבישול מהיר", כזה שעל האריזה, מצויין שמתבשל בדקה אחת ( ולא 5 דקות.)
למיקרוגל, חשוב להשתמש בקערה עמוקה, גדולה יותר מכמות האוכל, כי הדייסה תופחת ומבעבעת בעת הבישול- שלא תגלוש
אל תוותרו על המלח! לא משנה איך וכמה תמתיקו, זה פחות טעים ללא מלח.
בתאבון, לילה טוב, וחלומות פז!