כרטיסי מע"ריומשמייח לכולם

בס"ד.

עשינו בחופש קורס ע"ר בירושלים, ועדיין לא קיבלנו את הכרטיס שאנחנו מע"רים..

וגם המון חבר'ה שבאו לראיונות עדיין לא קיבלו תשובה.

האחראי מתנדבים לא כ"כ עונים לנו...

מישו יודע עם מי צריך לדבר וכמה זמן זה לוקח?

ומע"ר יכול ללוות כל טיול (או שיש הגבלה בכמות המטיילים/ מקום הטיול/ זמן הטיול...)?

תודה רבה

בקצרה ממש-אילותי לעזרתי
לגבי התעודות מע"ר תנסו לברר במחלקת הדרכה של ירושלים- 026521262.
לגבי הכניסה להתנדבות- משרד מתנדבים של ירושלים 02-6523133 שלוחה 4.
אני עשיתי את הקורס הראשון וקיבלתי כרטיס וכל החברים שלישלמה 324

שעברו קיבלו גם כרטיס אני חושב שזה בגלל שעשינו את הקורס הראשון

בהצלחהרציני

אתה יכול לפנות למד"א ירושלים ולבקש את התעודה אם יש בעיה או שלא הודפס תבקש תדפיס זמני של התעודה ששם הם מאשרים בעצם את ההכשרה.

יש מגבלות ליווי למערים,

א שעות עבודה לבני נוער

ב: עקרונות מנחים:

•  לכל 50 ילדים מלווה רפואי אחד.
  •  טיול שבו למעלה מ-100 תלמידים מחייב חובש.
  • חובש יהיה נוכח גם בטיול שבו פחות מ-100 תלמידים אבל מתוכננת בו פעילות אתגרית כלשהי כמו טיפוס, גלישה, מעבר גבי מים וכו', בטיול בו מתוכננת הליכה של יותר מ-15 ק"מ ליום, ובטיול בו צפוי קושי בטיחותי או קושי ביצירת קשר (מיסוך, מרחק), או בעיות גישה שימנעו הגעת סיוע תוך 60 דק' מאירוע, וכן ב"מסע נודד".
  • טיול שבו מעל 400 תלמידים מחייב רופא.

מוזמנים לעיין:  http://cms.education.gov.il/EducationCMS/Applications/Mankal/EtsMedorim/6/6-2/HoraotKeva/K-2005-9c-6-2-26.htm

ובטיול של מעל 100יומשמייח לכולם

בס"ד

מעל 100 איש, מספיק רק חובש או שצריך גם מערים?

ואפשר פשוט 2 מערים?

צריך חובש.רציני

על כל 100 צריך חובש אם יש יותר ממאה אפשר להוסיף עוד מע"ר על החובש ל200 צריך שני חובשים וכו...

בהצלחהHilar

לגבי כרטיסי המע"ר .. זה לא כזה פשוט.. אתה יכול לנסות להתקשר למספרים אבל לא בטוח זה יעבוד.. אני מתנדבת מעל שנה ולא קיבלתי כרטיס מע"ר ורק לאחרונה קיבלתי כרטיס מתנדב. 

לגבי הראיונות- יש באמת כמה שלא קיבלו תשובה גם זה בטיפול  זה לא בגלל שאין תשובה אלא בגלל בעיה טכנית.

עם מי דיברת שאתה אומר אחראי מתנדבים? כי ללכת לאחראי מתנדבים - מרדכי בן הרוש זה לא כל כך יעזור. תנסה לדבר עם עומרי דוד או איתמר פישר.

רוצים להכניס אתכם בקרוב רק צריך לשבץ אתכם למשמרות

ממש בהצלחה

אחראי חונכות זה עמיתפריצי

הוא פותח תוכנית חונכות לכל מסיימי קורסים.

רק בואו נעשה סדר בתגובות..אילותי לעזרתי
מה שהילה ושלמה מדברים עליו זה כניסה של מתנדבי נוער למרחב י-ם. מה ש"פריצי" מדבר עליו זה כניסה של מסיימי קורס חובשים שאת תוכנית החונכות שלהם מרכז אמיר רחמני
תודה על התיקון!פריצי

אני סיימתי עכשיו קורס ואמיר (היה זכור לי עמית) הגיע אלינו לישוב ששייך למרחהב ירושלים והציע שנעבור תוכנית חונכות בנוסף למרחב שבו עשינו את הקורס גם אצלם בירושלים.

לפי ההסבר שלו, זה נשמע מאוד רציני ומושקע.

עדכון קטןHilarאחרונה

עכשיו שמעתי מא. נוער שהפכו אתכם עכשיו באתר הארצי לחניכים בקורס. מה שאומר שעכשיו יתחילו לקלוט טת הטפסים שלכם: אתם צריכים להעלות את כל הטפסים הדרושים ולעדכן אותם שהעלתם אותם. אחרי שיעלו כל הקבצים יאשרו אתכם באתר שלנו ואז תשובצו למשמרות. וכל זה בתנאי שבאתם לאחד מימי הקליטה כי כל מי שלא בא ליום קליטה כלשהו הוצא מהמערכת.  ואתה יכול להביא לי שמות של אנשים שלא ענו להם לגבי הראיון שלהם ואני אנסה לבדוק מה מצבם.

בהצלחה

תגידו רגעעלמת חן

דוד שלי נפל ואיבד הכרה ועכשיו הוא התעורר ומדבר חלש

השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה ששמו אותו בטיפול נמרץ?

לכאורה הוא בעצם רק התעלף

לא יודע כמה פעיל פה...ניב שטרן
אבל מישהו יודע על קורס חובשים לביינישים בבין הזמנים?
בדקת עם איחוד הצלה?פתית שלג
א. איפה בודקים?ניב שטרן
ב. בעיקרון אני מעדיף לעשות דרך מד"א...
תתקשר אליהםפתית שלג

גם לאיחוד הצלה וגם למד"א.

אני יודע פשוט שבאיחוד הצלה מצוי יותר קורסים נפרדים.

ולפי מה שידוע לי מד"א מכבדים את הקורס של איחוד הצלה.

(ואם אתה מתכוון להתנדב, אז התשלום סמלי..)

מה המספרים?ניב שטרן
מדא *8101 איחוד 025436540פתית שלגאחרונה
ואולי תעדכן פה בפורוםפתית שלג
קורס חובשים מבחן אג''ם עזרה דחוף בבקשהcatt

שלום, יש לי מועד ג' של מבחן אג''ם (נהלים עברתי ברוך השם)
אני לא מצליח להתכונן, כל החומר לא ברור, מפוזר ומאוד ארוך, זה לא כמו עם שאר החומר והמבחן המסכם אותו עברתי בקלות.
למישהו בבקשה יש את המבחנים עם תשובות? אני חייב ממש ממש דחוף, אני לא רוצה ליפול בקורס חובשים שהשקעתי בו אלפי שקלים ומעל חצי שנה בגלל המבחן השטותי הזה
תודה רבה לעונים!!

קורס חובשת או מ"ער לנשים בלבד ?אין
יש דבר כזה?
אולי באיחוד הצלה,לא לנוערישראלית2❤🇮🇱אחרונה
שאלה על קורס 60ישראלית2❤🇮🇱
אהלןן
מישהו יודע במקרה אם בקורס 60 יש דברים עם אינפוזיות/ורידים/מחטים? אני ממש מפחדת מזה אבל ממש רוצה לעבור את הקורס..בעייתי?😅
בגדול לא אמור להיותהריון ראשון13

כי נוער לא מתעסקים בזה..
מקסייימום מלמדים בדיקת סוכר שזה עם מחט לא ניראית 

ואי פצצהה(; תודה(:ישראלית2❤🇮🇱אחרונה
התנדבות בנטןמנ1
אם אין בתחנה שאני מתנדב אמבולנס לבן אני יכול להשתבש לנטן?
או שאני לא יכול להתנדב אז?

תודה רבה מראש!!!
רשמיתמשקפת
אסור לך לעלות על אטן/נטן בלי הכשרה
בתכלס יש נהגים/צוותים שמאפשרים לעלות גם בלי הכשרה אבל זה דיי נדיר וקורה בעיקר אם יש מחסור באנשי צוות
אז תיאורטית אפשר להרשם למשמרת בנטן או שא"א?מנ1אחרונה
יצירת קשר עם מדא לעניין התנדבותשיבול

אני מעוניין בהתנדבות ולעשות קורס במד"א אך יש לי שאלות אליהם קודם.

למשל שלחתי טופס מקוון אבל אני לא בטוח שמילאתי כמו שצריך ושזה עבר, אני מתלבט איזה קורס איפה ומתי, ובאופן כללי אני לא מבין מתי יחזורו אלי אם בכלל

הבעיה שלא עונים בטלפון שבאתר (03-9101101) כנראה שהם עמוסים מאד תמיד. איך אפשר ליצור קשר עם אדם רלוונטי לעניין התנדבות וקורסים?

תודה

תנסה להתקשר ל8101*תגל הארץאחרונה
עריכהשושנושי

אולי יעניין אותך