סיכום המחלוקת:אורח כלשהו

אשכנזים: תנטרלו אותו. שהמדינה תהרוג.
ספרדים: חובה להרוג. וכדאי גם לדפוק לו את הראש ברצפה כמה פעמים.

תימנים? אתיופים?אורה2x

לאאריק מהדרום
תלמידי הרב סתיו: הירגו אותו לפני שהוא מנוטרל כי המדינה עדיין לא מענישה עונש מוות למחבלים אז תהרגו אותו לפני שיהיה מנוטרל כי אם הוא מנוטרל זה Game over.
תלמידי הרב אליהו: הירגו אותו בכל מקרה כי אף פעם אי אפשר לדעת אם הוא באמת מנוטרל ולא יוכל לעשות כלום עד שהוא מת לגמרי.

בכללי מומלץ לקרוא הכל ולשמוע את ההקלטות המקוריות ולא להסתמך על כותרות של עיתונאים שמדגישים מה שבא להם.
רגע, זה אמיתי מה שהוא כתב?? מזעזעאורה2x

אפשר מקור? קישור?

תשמעי את ההקלטה בגלי ישראלאריק מהדרום

זה לא מה שהוא אמר אבל זה הרבה יותר קרוב לאמת.

רק דבר אחד לא הבנתיותן טל

האם הרב אליהו יפסוק לחייל ששולח לו סמס: " הרב, תפסנו מחבל והוא כפות עכשיו, להכניס לו כדור בראש?" האם הרב אליהו יכתוב לו  : "כן, תכניס לו כדור בראש כשהוא כפות"?

משום מה אני מתקשה להאמין שהוא יגיד דבר כזה. ולו בגלל העובדה שהוא יודע שזה יכול לשלוח אותו לכלא...

כאן, במחילה מכבוד תורתו, הוא התפתל הרבה הרבה מאוד העיקר לא להגיד דבר כזה, שהרי הוא כבר מבין ויודע שעוקבים אחרי כל אמירה שלו - יוצא שהוא אמר בליל של דברים שעם רובם המוחלט ברור לי בלי שום צל של ספק שהרב סתיו לא חולק עליו. גם הרב סתיו מייחל בכל ליבו שהמחבל הזה ימות.

אם מישהו מכיר פסיקה של הרב אליהו שצריך להכניס כדור בראש למחבל שהוא כבר כפות (ובבקשה, בניסוח הזה, לא להתחכם...) - אשמח שיעלה לכאן את השאלה והתשובה/את הפסיקה. כל טוב

אני מקווה שאתה לא בא ומשקר פה עכשיו. הדברים היו ברורים:אביב הסתיו

הרב אליהו קרא בצורה הכי ברורה להרוג מחבלים:אביב הסתיו

"הכל סובב את האשכנזים". חיוך ממית

ושוב, פה, בצורה שאין ברורה הימנה:אביב הסתיו