ליווי למחנך חדשshay1342

שלום,

שמי שי, בחור בן 28.

לפני כ-3 חודשים אמי נפטרה ולפני 6 שנים אבי נפטר.

נוצר מצב שבשבתות מאוד לא קל לי, בכל פעם שמגיע סוף השבוע אני צריך להתחיל לחפש מקום להיות בו- להיות לבד בבית אני לא מעוניין, וגם להיות אצל אחת מאחיותיי איני מעוניין להיות. אני רוצה שיהיו לי את הפינה ואת המקום שלי.

ניסיתי להיות בישיבה חרדית בשבת אולם אני לא מצליח להתחבר לשם. אני מגיע מהמגזר הדתי לאומי תורני/חרד"לי, ועם כל הכבוד לישיבות החרדיות איני מתחבר לשם.

אני מחפש מקום להיות בו בשבת, בין אם זו ישיבה בהשקפה דתית לאומית, ואני מדבר על ישיבה לבחורים בגילי פחות או יותר, לא ישיבת הסדר. (בישיבת נהורא ברמת גן זה לא אפשרי בשלב זה).

או, שאני גם אשמח להיות בשבת באיזשהו מקום שבו אני אוכל להתנדב- אם זה בפנימיית ילדים או בכפר נוער כלשהו. אני מגיע מתחום החינוך כך שיש לי ניסיון.

במידה ויש לכם רעיונות נוספים למקומות שאוכל להיות בהם בשבת אשמח שתכתבו ותפנו אותי אליהם.

תודה רבה ושבת שלום,

שי.

מקפיצה לך. ממש בהצלחה!שרבובאחרונה
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך