אני קצת בלחץ...
בעלי ואני מנסים להיכנס להריון. אני בד״כ מקבלת מחזור בבין היום ה29-30. הייתי צריכה לקבל באזור יום ראשון (היום ה30) ועד יום חמישי בלילה לא היה כלום. במהלך השבועיים האחרונים היו לי בחילות ומדי פעם הקאות, כאשר השבוע כל יום הקאתי וסבלתי מבחילות מטורפות. בנוסף, היו לי מלא הפרשות במהלך השבוע האחרון (משהו שאין לי בד״כ, לא בכמות הזאת). אמרנו שנחכה כמה ימים, וחשבנו לעשות בדיקה ביום חמישי בבוקר, אבל בעלי לא היה בבית ורצינו לעשות את הבדיקה יחד אז חיכינו. בנוסף, ביומיים האחרונים סבלתי מכאבים מוזרים מאוד באזור הרחם-למטה. פתאום אתמול בלילה (יום חמישי בלילה) הלכתי לשירותים וראיתי דם. הדם נראה מאוד נקי (מה שלא קורה לי בדרך-כלל במחזור), וגם אף פעם לא איחר לי בכל כך הרבה ימים. ישר עשיתי בדיקה, אבל יצא שלילי. אמרנו שנחכה עד יום ראשון לראות מה קורה (האם הדימום ממשיך...). בינתיים אני בלחץ...!!! גם הכאבים אינם כאבים רגילים של מחזור. לא זכור לי שאי פעם היו לי כאלה כאבים חזקים ונוראים בזמן קבלת הוסת. ועכשיו אנחנו עומדים להיכנס לשבת, וה בלחץ מטורף. לא יודעת מה לחשוב או מה לעשות. מישהי מניסיון? אני ממש מבולבלת!!