נשאר במדיניות הכלת הדקירות המטומטמת שלו.
זבל של ראש ממשלה.
שמעתם מה "מרים נאור" אישה שפלה ומכוערת. גוש גועל נפש מהלך, אמרה לאימו של דני גונן הי"ד?
זבל של בג"צ.
מה נשאר לנו?
אבל אם תנסה לבצע ישר יקומו חכמולוגים שיגידו "אבל אסור לתת לערבים לנצח אותנו.."
בכל מקרה, רוב האנשים היום משועבדים לעבודה ולא באמת מסוגלים לעשות שביתה כזאת
)זה מה שיהיה בסוף ואין הרבה מה לעשות כנגד המציאות
ואוריה- רבנים לא יעזרו בנושא הזה, כי אדם שמאויים בפיטורין לא יעיז לשבות גם אם רב יגיד לעשות את זה
לרבנים היום אין כל כך כוח כמו שאתה מייחס להם
הפגנות כבר מזמן לא מדגדגות לאף אחד
הממשלה לא באמת מתחשבת במה שהעם שלה רוצה, אלא רק במה שהתקשורת או אומות העולם רוצות
גם ההפגנה הענקית החרדית נגד הגיוס לא הזיזה כלום לממשלה
אם רוצים להזיז משהו צריך לגעת בנקודה שבאמת תשנה להם משהו,
ויוני צדק- שביתה כללית היא הדבר העיקרי שיכול לשנות להם משהו באמת
(אני לא מדברת על עשיות קטנות אחרי פיגועים גדולים שעוזרות רק לטווח הקצר, כי הן שוות בהתאם..)
השאלה היא איך משכנעים אנשים לשבות, כי רוב המוחלט של האנשים לא ישבתו משלל סיבות ותירוצים
(כשהראשונה בהם היא שאסור להשבית את החיים בגלל זה והאמיתית היא שהם משועבדים לעבודה\מפחדים מפיטורין)
ומיעוט של שובתים לא ממש יזיז לאף אחד
(והעם מפחד לפעול)
אמר לו פפוס מי הביאך לכאן אמר ליה אשריך רבי עקיבא שנתפסת על דברי תורה אוי לו לפפוס שנתפס על דברים בטלים
מעגל דמים ללא קץ או עוצמת נצח: התודעה היהודית שתכריע את האויב
החרות הפצועה של מדינת ישראל, המנסה לבנות את ביתה הלאומי ללא זיקה עמוקה לשורשיה ולקודש, גובה מאיתנו מחיר דמים יומיומי וכואב. אנו מוצאים את עצמנו במרדף אינסופי של "כיבוי שריפות" מול פני רוע משתנים: פעם אלו בלוני תבערה ועפיפונים המכלים את שדותינו, פעם נחילים של כטב"מים ורחפני נפץ המאיימים על ערינו, ופעם מטחי רקטות, מנהרות ופיגועי טרור מגוונים. אנו ניצבים מול מציאות שבה אין לנו רגע של שקט; מציאות שבה אנו לא מפסיקים לכבות דליקות פיזיות וביטחוניות, מבלי לראות את האופק או את הקץ.
בכל פעם שאנו גוברים על איום אחד, מיד צומח איום אחר במקומו. הניסיונות לפתור את הבעיה בכלים טקטיים, טכנולוגיים או צבאיים בלבד דומים לטיפול בסימפטום ולא במחלה עצמה. אנו משיגים שקט זמני, אך נכשלים פעם אחר פעם מלגמור את הסיפור עד הסוף ולעקור את האיום מן השורש — משום שהשורש האמיתי הוא רוחני במהותו.
אירועים אלו אינם יד המקרה. הטרור הבלתי פוסק, על כל סוגיו וטכנולוגיותיו, הוא תזכורת רוחנית וקיומית רבת עוצמה. האויבים מציקים לנו, אך מלמעלה מכוונים אותנו בניסי ניסים — באמצעות מסרים שמימיים שאין לנו ברירה אלא להקשיב להם — להבין שאיננו יכולים להסתמך על כוחנו ועוצם ידינו בלבד. המציאות דוחקת בנו לחזור "מלא על מלא" לשורשינו העוצמתיים, המוצקים והקדושים.
הטרור והלחימה האינסופית ייפסקו רק מכוח נחישותנו המוחצת, שתנבע מתוך זהות יהודית מבוררת. ברגע שנתחבר לשורש הנשמה המשותפת של עם ישראל, יתקיים בנו: "כל המקום אשר תדרך כף רגלכם בו לכם יהיה" (דברים יא). נחישותנו הרוחנית והמעשית תנפץ את אשליות האויב, כהבטחת התורה: "ונתתי שלום בארץ... ורדפתם את איביכם ונפלו לפניכם לחרב" (ויקרא כו). אז, מתוך עוצמה פנימית בלתי ניתנת לערעור, יסתיים מעגל כיבוי השריפות ויראו כולם את ניצחוננו המוחלט: "וראו כל עמי הארץ כי שם ה' נקרא עליך ויראו ממך" (דברים כח).ל
לגבי עבודה בבחירות.
וואלה זורם לעבוד יום בחירות ולעשות אחלה של כסף הבעיה שאני לא אהיה 21. הבנתי שיש דברים גם לגיל לפני כן. מישהו יודע? איפה נרשמים?
עכשיו רק צריך שיפסיקו לקפוץ פרסומות מטורגטות.
אין, ידעתי שאסור לי להצדיע במועל יד ולהחטיף לעצמי כאפות בלילה. בגלל זה פיטרו אותי. שכחתי לבוא עם מכנסיים לעבודה.

קטן מידי.

תעבור למצב מחשב
ואז הגדלה/הקטנה על ידי צביטה
החל מלפני כחודש שהחלפנו את הckeditor הנוראינב tiptap.
עכשיו הכל מובן.
אז כל השוק צריך להתאים את עצמו. זה אומר דירות חדר-חדר וחצי בשליש משכר הדירה שמקובל לשלם היום (קראוון זה לא פיתרון בגלל שהוא מחייב רכב בגלל בעיות נגישות ל"חורים"). זה אומר שצריך לטפל בחסמי הייבוא כדי שנוכל לקנות מוצרים בייבוא מקביל בזול, ועוד הרבה דברים.
אגב, תקראי קצת על איך עובדת ארנונה ועל למה עיריות לא רוצות תושבים עניים אף פעם, ובטח שלא רוצות דירות קטנות.
התאריך אינו מקרי כמובן, רוצים שניזכר בפשעי מפאי רבין ובן גוריון, על ההרואיות של בגין כמנהיג שקרא לא למלחמת אחים.
אין סיבה למצוא את האוניה, איש לא דרש זאת.
וזה לא מכבד בעיני את נרצחי ופצועי אלטלנה שמצאו את האוניה בשביל גימיק בחירות.
בבחירות
שני המקרים לוקחים זמן והשקעה רבה שכנראה לא החלה אתמול ובלי תאריך יעד, אלא מחפשים ומוצאים.
יש כבוד לחיילינו שמתבטא במציאת גופותיהם והספינה.
אם זה היה גימיק בחירות אז היו מוצאים קרוב יותר לבחירות, עם תדירות האירועים כאן, אף אחד לא יזכור עד יום הבחירות את מציאת אלטלנה.
בין בתקופת בחירות בין אם לאו, מנגד אלטלנה כולם ידעו היכן היא בערך שקעה, איש לא דרש למצוא אותה, התזמון ככל הנראה מתוכנן היטב.
שיש אנשים מוסריים מהם.
אתה יודע כמה זמן לקח להם לחפש?
אתה באמת חושב שמישהו יזכור את זה עד הבחירות?
ואגב, נתניהו יצא בהצהרה מאז ולא התייחס לכך בכלל, אם זה היה גימיק פוליטי היה הגיוני לנצל זאת, לא?
שהרב שמואל אליהו שולט בעולם באמצעות חייזרים, חיסוני קורונה ופגיעות טקסיות!
פשוט דבריך היו הרמה כזאת מושלמת להנחתה לדבריו, שלא יכלתי להתאפק
קונספירציות שכאילו מסתדרות יופי.
כשם שהרב אליהו לא קשור לאלטלנה, גם העיתוי לא קשור לבחירות
הוא הכריז בתחילת תפקידו כשר המורשת, על שינוי דגשים ב'כתיבת ההיסטריה' של הציונות והמדינה והוא עבד על זה בכל מיני כיוונים כל הקדנציה.
במסגרת זאת, הוא גם ביקש וקיבל מכ"ץ את ההוראה להעביר את 'התותח הקדוש' ממכללות צה"ל למרכז בגין.
בוודאי שיש בזה אמירה ערכית/פוליטית (תלוי איך רוצים להסתכל על זה), אבל היא לא קשורה לבחירות. זה תהליכים של ארבע שנים. אם יש קשר לבחירות - זה הרצון להספיק, את מה שלא בטוח שיתאפשר אחרי.
..
רק נקווה שמתוך זה כל המדומיינים בימין שמקימים מפלגות על ימין ועל שמאל (תרתי משמע), יקלטו את הסיכון במה שהם עושים. אבל לא, הם לא.
כמו מציאת העצמות של זכריה באומל הי"ד.
עם אינטרנט ומסך מגע, ועם אפשרות לתכנת עליו כל דבר שאני רוצה.
מה הייתם כותבים לו?
זה יכול להיות שעון על היד. אבל לא חייב. בינתיים עשיתי ממנו שעון עם זמני שבת כי היום יום שישי, אבל תמיד יש עוד אפשרויות.