שלום,
אני אמורה לעבור סיווג בטחוני
בגלל בן הזוג שלי.
הוא נמצא בתפקיד רגיש והגיע תורי לעבור סיווג על מנת לקבל "אור ירוק" להמשך הזוגיות שלנו...
שירתתי שירות צבאי מלא, מעולם לא נגעתי בסמים ואין לי עסק עם עבריינים, מדינות אויב או אזרחות שנייה.
בתקופת הצבא קרה לי מקרה עם מספר חיילים ואחריו עברתי טיפול אצל הקב"ן ומספר פעמים אצל הפסיכיאטר.
לא נתנו לי שום סעיף נפשי או הורדת פרופיל אלא הקלו עליי בזה שחודשיים לפני השחרור העבירו אותי לתפקיד אחר כי היה לי נורא קשה עם אותם החיילים וגם היה לי מפקד חדש שחיפש רק איך לדפוק אותי..
באזרחות מעולם לא קיבלתי סיוע מהצד הפסיכיאטרי למרות שעכשיו אני מגישה בקשה על מנת שיכירו בי נכת צהל(ייקח זמן).
מעולם לא היה לי ניסיון להתאבדות ולא איימתי.
בגיל יותר צעיר 15-16 עברתי משבר נפשי,
פעם אחת בלבד שקלתי להתאבד(לא עשיתי שום צעד אלא רק עברה המחשבה בראש) אך אני עצרתי את עצמי ופניתי ליועצת בית הספר שתעזור לי.
באזרחות אין אחד שלא לומד\ עובד עם ערבים,
אז יצא לי להכיר ולהתחבר עם כמה אנשים מהמגזר אך כרגע אני לא בקשר איתם.
מעולם גם לא יצא לי לבלות בחברתם מחוץ לעבודה\לימודים.
וכאן מגיעות השאלות:
-מה הסיכוי שהפגישות של הקב"ן ישפיעו לרעה?(אני לא נוטלת שום כדורים)
-האם מקרה אחד חריג שחשבתי להתאבד יכול להשפיע?(היה בגיל צעיר מאוד ובגלל סיבה נוראית).
-ההכרות שלי עם ערבים יכולה להשפיע קשה?אני יודעת שאחד מהערבים שאני מכירה התגייס בהתנדבות לצה"ל וכך גם רוב משפחתו וממה שזכור לי כמה מהאחים שלו אף נשארו בקבע..
-הייתה לי חברה שיצאה ועדיין יוצאת עם ערבים אך ניתקתי איתה קשר בגלל זה..זה יכול גם להשפיע?או שזה פרט שאני יכולה גם לא לדווח להם..