קודם כל, כל הכבוד על המודעות העצמית הגבוהה. ועל היכולת להודות ככה מול כולם בדברים שלא תמיד נעים להודות בהם. לא מובן מאליו בכלל.
ולמרות זאת, אני מניח שההודעה שלך נבעה מרגע של ייאוש, כי הרגשת שהשרשור לא תורם לך כלום. וכעסת על עצמך על זה שאת עדיין ממשיכה לחפש אחריו, גם אם זה ע"י השרשור הזה.
לכעוס על עצמך ודאי לא יעזור. ואל תתייאשי. אם את חושבת שהוא לא מי שמתאים לך, אז את תצאי מזה בסוף, בע"ה.
היו פה הרבה אנשים שפירסמו מקרים, שבהם הבחור/ה חתך/ה אותם, אבל הם חשבו שזה מתאים. וממש היה קשה להשתחרר, אז מן הסתם הם היו "דלוקים" עליהם. ב2 הבדלים עיקריים מהמקרה שלך:
1. היה להם קשר עם הבחור/ה שחתך/ה אותם. זה פי כמה קשה להשתחרר מתחושות שבאות אחרי קשר.
2. הם דווקא חשבו גם בשכל שיכול להתאים, ולא רק נדלקו ברגש.
ולא-אחת היה פה את מי שהעיד עפ"י ניסיונם של רבים, שתמיד משתחררים בסוף. תמיד מסתכלים אחורה, ואומרים: וואו, טוב שזה לא היה זה. כי מי שיש לי עכשיו הרבה יותר מתאים לי. אני חושב שאת יכולה גם להסתכל ישר ולומר את זה, שמישהו אחר יותר יתאים לך... כך זה נראה, לפחות.
לפי מה שאת אומרת, הבחור לא בשבילך. לא מתאים לך... זה לא הולך להיות קל, אבל את צריכה לנסות לשכוח ממנו. לנסות להבהיר לעצמך, שכל מה שהיה בו שהתאים לך, עזב אותו. כך את מתארת. אז גם הקשר שלך אליו, צריך לעזוב אותו.
זה לא יהיה קל, וזה לא בלחיצת כפתור. לדעתי, נסי להכיר אחרים. בע"ה ייתכן שתיפתחי קצת, ותכירי אפשרויות אחרות... לאט-לאט זה ישקע.
וודאי לא שווה להשאיר את עצמך באוויר בשביל מישהו שלדעתך לא יתאים. הכריחי את עצמך, וה' יעזור לך שזה כבר יבוא ממך בשמחה