פעם ראשונה שקניתי תבניות בצורות פרפר ודוב...
מתכננת לאפות עוגות יפות לילדים בעזרתן.
איך משתמשים? אני מבינה ששופכים את הבלילה לתבנית
ואח"כ כשזה אפוי הופכים ויוצאת צורה.
אבל:
על מה הופכים את זה?
איך כשהופכים זה לא מתפרק?
איך מצפים בקרם ומקשטים בסוכריות בלי שזה יישפך מהצדדים על המשטח/ התבנית
שהפכו עליה את העוגה?
כי אם יש צורך להעביר את העוגה שוב לתבנית אחרת- עכשיו בטוח זה יתפרק!!!
ימי ההולדת של הילדים השבוע,
אשמח לתשובותיכם במהרה...
)
)

