בס"ד
עקב עבודתי הרציפה והמעייפת לרוב(מזכירה- עובדת בתינוקייה במעון ברעננה רוב השבוע) ז כמעט ואין לי תזמן לכתוב כאן...
היום אני במיקרה בחופש חלקי- (אחר הצהריים יש לי השתלמות ראשונה בחיי- של מד"א דרך העבודה איך לטפל בתינוקות במיקרה חירום כניראה. יום שני הזה ואחריו). אז מצאתי את הזמן לנכון להיכנס קצת הנה ולספר מה חדש איתי.
אז ככה - יש לי לאחרונה מעט קיים בעבודה שמצאתי אבל ברוך ה' אין תלונות- העיקר הפרנסה כמו שאומרים ותודות לבורא עולם.
שנית, קרו כמה פיגועים באיזור בו אני גרה - גינות שומרון שבקרני שומרון רבתי - ובשבוע שחלף קרו 2 פיגועים האחד בנבי אליאס שבו נפצע קשה מישהו חרדי מעימנואל - שתיהיה לו בעזרת ה' רפואה שלימה מהרה אמן ולכל פצועינו! ופיגוע נוסף למוחרת במחסום שלנו מעבר אליהו על כביש 55 שבו אני נוסעת כל יום. מחבלת נסתה לדקור מאבטח, תודה לאל שלא קרה דבר ולא היו נפגעים!! ב"ה! אני נתקעתי בפקקים של הפיגועים האלה בכביש... ובמזל הגעתי בשלום הבייתה אם כי באיחור ולעבודה. בהזדמנות זאת אומר גם שה' יקום דם נרצחינו ושאת המילה שנפוצה לאחרונה- דקירות- נהפוך לרקידות- שנזכה לרקוד ולשמוח על אפם וחמתם של מבקשי נפשותינו - אמן!!!
שלישית, בעזרת ה' אסיים בבשורות טובות שבקרוב יהיו לי ובהם אשתף אותכם:
אחי הקטן שגרוש כמוני, בעזרת ה' מיתארס בקרוב!! { (כבר קנה טבעת אירוסין ב"ה!!!) - שמעתי את הבשורה הטובה כשידווח זאת לאחי הגדול } בעזרת ה' בקרוב אצלי ואצל כל בנות ישראל ובני ישראל שצריכים אמן!!!
ובנוסף בת דודתי עומדת ללדת בן בכל רגע ורגע- חודש 9 ב"ה מאחלת לה לידה קלה, מהירה ובשלום ובבריאות שלימה- אמן!!!
ממני מיכל מתנחלתמהשומרון.