-שמעתם בדיחה מצחיקה ?!
היה איזה מפקד שנסע עם כמה חיילים שלו באיזה ספינה, פתאום הם רואים תנועה חשודה בתוך המים, "תבדוק מה זה" אומר המפקד לאחד החיילים, החייל צולל, וחוזר, "יש שם צוללת.." עונה החייל, "תבדוק של איזה מדינה היא" פוקד המפקד, החייל צלל, ושוב חזר, "של אנגליה.." הוא משיב, "הם דיברו אנגלית..." "אתה דפוק?" מתעצבן המפקד, "אנגלית זה שפה בינלאומית.. תבדוק שוב!" החייל שוב צולל וחוזר.. "היא של סין" אומר החייל, "איך אתה יודע?" חוקר המפקד.. "כתוב על זה מיינד אין צאיינה" "אל תהיה דפוק!" שאג המפקד, "זה החברה של כל הצוללות. תבדוק פעם אחרונה!" החייל צלל, וחזר, "הם כורדים.. סופית!" אומר החייל, "דפקתי.. והם פתחו"
-היה לכם פשלה חונקת ששווה לפרסם ?!
היה מבצע שישית והייתי רב ספרדי שצריך להגיד נאום, והיה גם "אדמור" ואמרו לי לקרוא מהדף, ושאני לא צריכה לזכור בע"פ את הדרשה, אז אני מתחילה לקרוא, ליד כל האולפנה, פתאום אני קולטת שזה הדרשה של ה"אדמור" ואז כככה על הבמה אני צועקת "יא! זה של ******* שהיא האדמור" וכולם על הרצפה.. רציתי למות
-קיבלתם סטטוס שופך בוואטצאפ ?!
חברה שלי פתאום מעלה "סוף סוף נגמלתי מטיטלים"
-יש לכם רעיון למשחק מגניב/מצחיק ??
לשאול שאלות שלא יקרו בחיים
- קראתם חידה חזקה שאפחד לא יוכל לענות עליה ?!
איש אחד נכנס לתוך בית, בבית אין אף אחד, הוא פותח את הדלת של הבית, ואז הוא רואה משו מצמרר, תקרה גבוהה, ואיש תלוי ממנה, (התאבד) מים שפוכים על הרצפה, ואין שום דבר בבית חוץ מזה.
השאלה: איך הוא הצליח להגיע לתקרה? לא היה אף אחד שיעזור לו