אני רוצה לאפות לגיסתי עוגה שבפנים עושים חור ומכניסים ממתקים- ומצפים בקצפת.
הבעיה שהיא צריכה את זה ליום חמישי בבוקר\צהרים, ואין לי כ"כ אפשרות להכין הכל ברגע האחרון (כדי שיהיה טרי ויפה).
השאלות:
1. אם אני יאפה את העוגה היום- וביום רביעי אקשט עם הסוכריות והקצפת זה יהיה טוב? הקצפת לא תאבד מהטעם שלה במקרר?
2. הסוכריות למינהם לא יוציאו צבע לקצפת?
3. פעם הכנתי עוגה בהירה ממש ממש טעימה- הבעיה שאחרי יומיים (כאילו יומיים מזמן האפיה) היא כבר לא הייתה טריה. השאלה אם שווה לי להכין אותה ולקחת את הסיכון שהיא תתייבש. או שעדיף להכין עוגת שוקולד שבטוח תשאר טובה אבל לדעתי זה יוצא פחות יפה מאשר עוגה בהירה.
זהו
אשמח לשמוע מנסיונכם:-*
)
)
