זה 2 פעולות שעשיתי.
פעולה ראשונה באתי במצב רוח ממש טוב, עשינו סוג של סבב שאומרים דברים טובים אחת על השניה ואז הוצאתי כדור ואמרתי להן שיש לנו עד רבע שעה לפני שהן צריכות ללכת, יש פה כדור ואפשר לעשות מה שהן רוצות... ןהכל היה באוירה טובה, שיחקנו משחקי כדור איך שהן רצו ובסוף חילקתי דף עם כל מיני שאלות. "איך היתה הפעולה" "מה את חושבת על השבט" "משהו שהיית רוצה לשנות" וכו'. ואז לקפל, לכתוב שם ולהביא לי.
אחרי הרבה זמן, באתי לפעולה מבואסת, כבר כשדיברתי איתן בטלפון הייתי חסרת סבלנות, באתי עצבנית, שכחתי עדור אז ביקשתי ממישהי לחזור להביא, היא הביאה כדור מפונצ'ר, ישבנו וקצת יצאתי עליהן על מה שהולך עם הכחולבן, העמידה בזמנים, התפילה וכו'... ואז הוצאתי את הכדור, אמרתי שאני מצטערת ושלא היה לי זמן להכין פעולה אז בגלל ה=שהן נהנו פעם שעברה אז זה אותו דבר.. והייתי סתם קטנונית ומעצבנת, בסוף נתתי להן את אותו דף שאלות כמו בפעולה הקודמת, הן כתבו ואז חילקתי חזרה לכל אחת את הפתקים שלה (לא קראתי אותם) ואז הם השוו, דיברנו על ההבדלים, אמרתי להן שהעצבים לא היו אמיתיים ושאני מצטערת וכו'...
המטרה היא להראות שתכלס' עשינו אותו דבר, אבל ההבדל, בין זה שבפעם הראשונה הן נהנו ובשניה לא זה הגישה, האווירה מסביב, מה שעשינו בהתחלה וכו' 
לא מתאים לכל שבט, אצלי זה הלך טוב ב"ה