אהבת ישראל בנשמהאנונימי (פותח)

אהבת ישראל בנשמה

אנו אוהבים את עם ישראל כל אחד ואחד יהודי ויהודי אנו אוהבים בנשמה וממש ממש מתים עליו

כל יהודי ויהודי מיוחד לנו חוץ מחניכי סניף xxx כה זה אצלנו, אפשר לראות את זה בכל מחנה נטיעות וכל ארוע תנועתי, לפחות אצל הבנים(ללא יודע איך זה אצל הבנות).

לדעתי הדבר הזה הוא אחד מהדברים שהכי מפריעם לתנועה לעשות דברים בתור תנועה כל סניף  הוא לבדו, בלי קשר לכל התנועה.  המצב הוא שלא רק שאנחנו תנועה קטנה ולא רק שאנו נפרדים כך שירד חצי אנחנו גם שונאים את כל שאר הסניפים כך שאנחנו לא בדיוק תנועת נוער, אנחנו יותר אוסף של סניפים שיותר קל להם לפעול בתור תנועה ולכן יש להם איזה שהוא קשר(נפגשים במחנות) .

למה זה לדעתכם?

מחלה של דוסיםשורש וגרביים
ככה זה, כמו ביננו לבין החרדים ובין ישיבות וכו'
זה לא תשובהאנונימי (פותח)

מחלה של דוסים זה לא תשובה, מה אין מה לעשות וצריך לחיות עם זה???

זה לא ששונאים...אנונימי (פותח)
זה לא ששונאים אחד את השני... פשוט לא מכירים צריך לעשות יותר פעילויות ביחד
כן..צחקן

ב"ה

וגם - בנים בנות נפרד קצת קשה לנהל ככה תנועה כי אין לכם איזה מודל מצליח (או שאינו מצליח ואצם רוצים לשפרו/ללמוד ממנו)  של תנועה נפרדת בסניפים.

אם אתם רוצים לבנות מודל כזה זה קצת קשה ואחת הבעיות זה הניתוק- שכל הזמן מקשרים בין X ל Y עם התניאים של אריאל - לא חושבים איך  לחבר ב X  ל Z ו V .

אצל הבנים שונאיםאנונימי (פותח)

לא יודע מה קורה אצל הבנות אבל אצל הבנים כן שונאים וזה ממשלא רק לא מקירים.המצב הוא שבמחנות לפעמים זה מדרדר אפילו למכות בין חניכי הסניפים.

דוגמא ממני בנטיעות ב- טו בשבט השנה היתי אחראי להפעיל סניף X בסדר סבבה  שיחקנו אתם וכולם נהנו עד שאחרי שגמרתי אמרתי להם שאני מסניףZ והם התחילו מורל שלילי וניסו אפילו להרביץ לי.

למה זה קורה?

לא יודעצחקן

ב"ה

אבל -

אני לאזוכר שבעזרא היו מכות בין סניף לסניף... תחרויות מוראל כן..

שכוייח לעזרא.123

לא באנו לדבר על עזרא(לא כדאי שבתור עזראי תשבח את עזרא לפני אריאלניקים, זה סתם מפריע), באנו להעביר ביקורת על אריאל.

בצ"ל אריאל!

אני אומר מה קורה במקום אחרצחקן

ב"ה

וככה אני מראה שהבעיה אצלכם.

אולי שאני כותב אזה זה יעורר את זה....

אבל - אצלנו יש אלימות בסניף ( כל שבת יש מהסניף כולו 2 שחניכים שרבים) .

באריאל, מהפעם היחדה שהייתי יש יותר אלימות.

אז כבר כמו שאמרתי:123

שכוייח לעזרא!!

אתה לא יכול לבוא מבחוץ ולהתחיל להעביר ביקורות וגם לחשוב שתקבל יחס רציני(אתה בעצם כן יכול לעשות את זה, אך איני אחראי לתוצאות).

ואני יכול להרחיב המון על ה"אלימות בתנועת אריאל", אך איני רואה צורך לעשות זאת כתגובה לדבריך, כי אינך מכיר את התנועה.

בצ"ל אריאל!

אני לא מכיר את התנועהצחקן

ב"ה

אני מכיר סניף של התנועה.

ממנו אני יכול ללמוד עליו, אבל לא יותר.

מכיר?!123

היית בביקור חד-פעמי באיזה סניף, ומזה אתה מסיק מסקנות?!

טוב, אז באמת שאנו לא משדרים על אותו גל...

בצ"ל אריאל!

יש לך קצת בעיות בהבנת הנקרא..רעות
תקרא תגובה לפניך..
בעיות בהבנת הנקרא.123

חבל מאוד שאת קוראת רק חלק מהשרשור ולא את כולו. ראי 4 הודעות מעל ההודעה שלך, ותקראי טוב את השורה האחרונה בהודעתו של "צחקן".

כדאי מאוד לבדוק את הדברים לפני שמעירים לאחרים, כי בסוף יוצא שאת סתם מבזה את עצמך.

בצ"ל אריאל!

היתי בביקור חד פעמי בסניף,צחקן

ב"ה

אבל אני בהחלט מכיר את החניכים (כיתה שלי, ביה"ס שלי)שם, ואני יודע על הלך הרוח שם, פעולות, וכו'.

בכל מקום מתנהגים שונהאנונימי (פותח)

כשהם בכיתה ברור שהם לא יתנהגו כמו חניכים בסניף...

אז זהו, שאני יודע גם מה קורה בסניף.צחקן

ב"ה

הרבה פעמים אני שומע שני חניכים מדברים בניהם...

בגלל שאף אחד לא עונהאנונימי (פותח)

בגלל שאף אחד לא ענה לשאלה שלי למה יש את הפרוד והשנאה בין הסניפים אז אני אאכתוב את דעתי.

לדעתי יש שני סיבות לפרוד אחד תכני שלדעתי יהיה יותר כל לתקן ואחד יותר קונקטקרטי כלומר נובע מהדרך חיים שלנו

התכני והיותר פשוט הוא שפשות במחנות מלמדים את החניכים לשנוא את הסניף האחר

נכון שלא ממש באים אליהם ואומרים להם סניף זה וזה תשנאו אותו אבל כן מלמדים את החניכים מורל שלילי וכן יש יריבויות סניפיות שכולם יודעים סניף זה וזה שונה את סניף זה וזה. לדעתי הפתרון הוא לעשות שהמורל וכל התחרויות יהיו לפי שכבת השבט מכל הסניפים כמו סיירים ולא סניפים וגם לעשות משחקי הכרות בין חניכי סניפים שונים הדוגמה למה שאני טוען שצריך לעשות הוא הסיירים.

הבעיה היותר קונקרטית היא מה שאלעזר88 כתבת "מחלה של דוסים" כלומר שתמיד אצל דוסים כשה לקבל את האחר ותמיד יש מתיחוית ומריבות ביניהם. המצב הזה נוצר בגלל שדוסים תמיד חושבים שהם הכי טובים ושהם עושים את מה שצריך ולכן מי שלא כמונו לא עושה את מה שצריך ולכן הוא רע. כמובן שהחניכם בשבט מעלות לא עושים את החישובים האלה אבל הם חיים בחברה שכולם חושבים שהם הכי טובים ובשביל זה דורסים אחד את השני ולכן הם שונאים את הסניפים האחרים. 

נכון מאדשורש וגרביים
מסכים עם כל מילה!!!!
גוזמא!123

אנשים לא שונאים אף-אחד, בסה"כ מדובר על מוראל וגאווה של הסניפים, שזה בסדר ובריא.

אם יש איזה סניף שהוא חושב את עצמו ליותר מדי, ואז שאר הסניפים נכנסים בו ומכסחים אותו, אז זה לגיטימי ונחמד ולא צריך לקחת את זה כבד.

אף-אחד לא שונא אף-אחד וזה סתם משחק. מתוך הכרות מאוד לא קטנה את תנועת בנ"ע, ככה זה גם בבנ"ע, וגם שם יש מוראלים שיורדים על סניפים אחרים, וגם שם יש את הסניפים הגדולים עם האינסוף חניכים שכאילו כולם שונאים אותם(לא שאצלנו יש סניפים עם אינסוף חניכים).

אל תהיו כבדים.

בצ"ל אריאל!

תגיד אתה מנותק?אנונימי (פותח)

לא כ"כ נראה לי...123

אני יודע טוב מאוד על מה מדובר, אבל לקחת את זה כבד מדי...

בצ"ל אריאל!

מה שאה אומר -בסדראנונימי (פותח)אחרונה

הכול בסדר בסך הכל יש קצת מכות לדוגמא אח של חבר שלי (מסניף אחר) חטף מכות בשנה שעברה והופנה למרפאה.

לא מדברים אחד עם השני לדוגמא במחנה סיירים שאמורים להיות ביחד דיברתי עם חבר מהישיבה שהוא מסניף אחר, ואז חבר שלו מהסניף(שאני גם מכיר ומדבר בכללי) אומר לו מה אתה מדבר עם איתו הוא מסניף X  עוד אחת ממחנה סירים השבט הכי גדול שיצא למחנה הזה (בערך חצי מהמשתתפים) רובו לא לא דיבר עם שאר הסניפים.

וסתם שנאה כמו שכתבתי בתגובה קודמת

- טוב לא נורא בחפיף, תסתקל בגדול אנו מחנכים לאהבת עם ישראל כךשאנו מאד אוהבים את כל כולו אפילו עם הוא חוטא.  

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך