את בני הקודם הפסקתי להיניק בגל 7.5 חוד' כי האחיות בטיפת חלב אמרו לי שהוא רזה מידי. הקשבתי,
עברנו למטרנה (בנוסף למוצקים שכבר אכל) ואכן הוא התפטם והשמין.
כעת ההנחיה המפוקפקת מגיעה מוקדם מהרגיל.. בתי בת חודשיים וחצי
והאחות והרופאה של טיפת חלב המליצו לי אתמול על תוספים: נוטרילון/סימילאק וכד' לאחר כל הנקה.
אז נכון... החלב שלי אף פעם לא גרם לילדים שלי להיות שמנים. וזאת על אף שאני מקפידה על תזונה מאוזנת (אוכלת ע"פ תפריט שהתאימה לי דיאטנית לתק' ההנקה). אבל הם גם לא נראים לי רעבים או לא רגועים אחרי ההנקות.
היום במקרה יצאתי בבוקר ואחרי שחזרתי שאבתי 120 מצד אחד. כלומר יש לי שפע חלב ברוך ה' ולא חסר דבר.
העניין שבגללו הומלץ לי על נוטרילון הוא המשקל. היא קטנה ביותר. נולדה 2.580. בגיל חודש וחצי שקלה 3.600. וכעת לאחר חודש נוסף 4.155. בחודש אמורים להעלות 600 גר' והיא העלתה 550. מה שמוריד אותה מאחוזון 2.8 ל1.6.
ולדעתם אם היא לא שומרת על האחוזון שלה היא בירידה... ומזה הם נלחצו.
אני מפחדת שאני מונעת ממנה משהו שמגיע לה ויכול לגרום לה לגדול טוב יותר,
מצד שני גם להרוס את ההנקה בגלל זה לא נשמע לי הגיוני יותר.
אם אתן לה תוספת מטרנה או תוספת שאוב לאחר כל הנקה
זה אומר שתאכל פחות ממני- כי אחרת יכלה לבקש זאת בהנקה נוספת-
ואז הגוף ייצר פחות ופחות...ומשם קצרה הדרך להפסקת ההנקה בהקדם... וחבל לי. נראה לי לא נכון. מה גם שאני עוד איתה בבית--- אז למה מטרנה ולא הנקה???
מצד שני.. למה היא כזו קטנה?
אני בהתלבטות גדולה מה לעשות.
בבקשה עזרו לי. יש לי איתה שקילה נוספת עוד כשבועיים... ועד אז צריכה עצות טובות שתעלה במשקל...
, אז כל עוד הילד מחייך וניראה רגוע והכל כרגיל אני לא נלחצת (אבל כמובן שאני עוקבת ושוקלת אותו בערך כל חודש ליראות שהוא באמת עולה במשקל).