בס"ד
ב"ה יש לנו תינוקי מתוק בן 8 חודשים, אני סטודנטית ובעלי אברך כרגע אנחנו מסיימים את החודש בפלוס...
מבחינתנו אם הקב"ה יחליט שאנחנו מסוגלים לגדל עכשיו עוד ילד נשמח מאוד!! (לא מונעים...)
חמי וחמותי חיים בתפיסה שאם אין לנו אפשרות כלכלית אז לא להיכנס להריון (הם לא עוזרים לנו כלכלית וממש התנגדו שבעלי ילך ללמוד תורה)
ועכשיו הסיפור-
חמי וחמותי היו צריכים להגיע אלינו אתמול להדלקת נרות ויצא שזה היה ליל טבילה אז הודענו להם בשבוע שעבר שאנחנו לא יכולים..
ישר חמותי שלחה לבעלי הודעה בסגנון של "אני מקווה מאוד שאתם לא מתכננים לנו הפתעה קטנה שלא תוכלו לעמוד בה..." הקטע הוא שהם לא יודעים איפה זה תופס אותנו (אם חו"ח אני אחרי הפלה או בהריון) למזלי ראיתי אותה רק אתמול בלילה.. כי עשיתי מאמצים אדירים לבוא אליהם בשבוע שעבר (גרים רחוק מאוד והייתי צריכה לקחת את הרכב מההורים שלי ולנהוג שעתייים לכל כיוון כדי שיראו את הנכד...)
בקיצור ממש קשה לי עם זה וזאת לא פעם ראשונה שהם מתבטאים ככה.. וחוץ מזה שהם נכנסים לנו לרחם ולכיס זה מאוווווד לא נעים וגם כשאני אהיה בהריון אני אפחד מהתגובה שלהם..
ממש לא בא לי לראות אותם עכשיו.. ואנחנו אמורים להיות אצלם בשבת.. ממש נפגעתי מהם!!!
זהו סליחה על האורך... אשמח לתגובות