אז חזרתי עכשיו מהסרט, כמה רשמים....
* אז אחרי שג'ורג' לוקאס חירב לאלפי מעריצים את הסרטים האהובים עליהם עם כל מיני המצאות סטייל מידי כולריאנים וניסינות להביא מדע, ושאר שטויות.... קיבלנו בסרט הנוכחי, סרט של דיסני על כל המשתמע מכך,...
*דיסני עשו את הדבר הכי צפוי.... בלי ספויילרים, היורש של לוק, כפי שהובן בטריילרים, ובאופן שמסתדר עם הEU, הוא כמובן היא, יורשת! מה שהולך יד ביד עם הקו הפמינסטי של דיסני בשנים האחרונות..[ מישהו אמר מרידה? פרוזן? נשים חזקות שמככבות בסרטי דיסני האחרונים ללא צורך בגבר דווקא...], אמנם כבר בEU זה היה, אבל כאן זה קיבל אישור רשמי, אני ללא ספק מאוד אהבתי את הקו הזה....
*מישהו יכול להסביר לי למה בן/ קיילו רן[איך שתרצו לקרוא לו..] דומה באופן חשוד מדי לפרופסור סנייפ? או יותר נכון נראה כמו הגירסה הצעירה שלו.... האם ככה נראה כל מי שקרוע בן אור לחושך? אי אפשר קצת להיות מקוריים? או שזאת הדרך לרמוז לנו שהרעים הם בכלל סתם תלמידים של סלית'רין?, ורגע אולי ההוא שאין לנקוב בשמו הוא בכלל ג'דיי שסטה מהמסלול?
*אם היה לנו ספק שהקפטן הצנום בתקווה חדשה הוא נאצי עם עצמות לחיים בולטות, אז זהו.... לא טעינו, סמל מוזר על רקע אדום השאיר אותנו בלי ספק שכל חיילי הסער והמסדר הראשון הם בכלל נאצים- קומניסטיים, ורגע, זה צריך להיות הקטע של יונתן בכלל! אז יונתן- תגובתך....
*קארי פישר בזמנו הוחתמה על חוזה שאוסר עליה לעלות במשקל, ואי לכך בזמנו סיפרה על הפרעות האכילה שזה גרם לה..[ סיפור דומה אגב עבר על ליב טיילר בשנים שגילמה את ארוון..] , אז אל דאגה, כאן לא חתמו על דבר כזה עם קארי, שרק מוכיחה שהגנטיקה מנצחת..[או בשורה התחתונה, היא לא הרזתה במיוחד לסרט הזה וזה הכי יפה, והכי בסדר]
*לא הבנתי למה כולם מדברים על יורש לR2D2, ועוד עם שם של ראש הממשלה בתוספת המספר 8.... BB8 הוא רובוט חביב, אבל אין ספק שזה סתם שמועות שהוזרעו כדי שנתבלבל, לא היה ולא יהיה סרט בתולדות מלחמת הכוכבים בלי R2D2 וC-3PO (אגב, היד האדומה שסידרו לו... מגוחכת ברמות אחרות, כבר העדפתי אותו עם הרגל כסף, או כשהיה בלי חלקים חיצוניים, או ערום כלשונו...)
בשורה התחתונה נהניתי מכל רגע, ג'י ג'יי בניגוד למה שאמר- עשה סרט שכולו מחווה, עם קריצות למעריצים הוותיקים, הוא דווקא כן עמד במילה שלו כשהבטיח סרט נקי מחייזרים ממוחשבים כמו ג'אר ג'אר בינקס.
האולם היה מלא... וכל הצופים היו בדממה, ובהשתאות בהרבה קטעים....
אני ממש מתאפקת שלא להרוס לכם... אבל רוצו לראות.... בעצם כנראה שתצטרכו לחכות שבועיים, אבל בשנייה שאתם יכולים....
הסוף מהמם, אז נכון שהנגיעות של דיסני מאוד מורגשות.... אבל ממש לא לרעה!

ארוון את משהו את!