בשעה טובה ומוצלחת, חברה שלי ילדה. זו חברה שהייתה בעבר מאוד קרובה, ובשנים האחרונות התרחקנו, לאחר שהיא עברה דירה ולא יצא לנו לדבר המון כמו פעם. כיום הקשר הוא בעיקר דרך הוואטסאפ וכו'. אבל אני עדיין מרגישה אליה קירבה כשאנחנו מדברות, למרות ששתינו השתננו.
עוד פרט חשוב- יש פנינו פער גילאים, לא מאוד גדול אבל כן קיים, והוא התחדד בגלל ששתינו במצבים שונים בחיים. היא התארסה בגיל 17, ועכשיו הפכה לאמא. אני עמוק בבגרויות.
יצא לי להסתמס איתה פעם אחת אחרי הלידה, וזה היה מוזר. היא אותה בחורה כמו פעם, אבל איכשהו כל כך שונה. על מה לדבר? עד כמה להתעניין? איך לא להעיק? היא רוצה לדבר על 'סתם' דברים? היא לא?
חוץ מזה, יצאתי מהשיחה הזו בחוסר נוחות- היא אמרה שהפרעתי לה ושבגללי היא כמעט לא ישנה. אבל היא זו שהתחילה את השיחה, ודברנו לכל היותר חמש דקות. אני מתלבטת אם היא צחקה או לא, כי מתאים לה (אם זו את... שלום
אני פה כי אכפת לי ממך) אבל אם לא אז מאוד לא נעים לי אבל גם קשה לי לראות קשר. (אני כמעט בטוחה שזה לא שהתינוקת בכתה אחכ כל הלילה ולכן היא לא יכלה לישון ופספסה בגללי את הדקות שינה האלו) וכל כך השתדלתי לא להעיק.(בבקשה אל תאכלו אותי).
בתור יולדות טריות, איך רציתן שיתייחסו אליכן, חברות קרובות ורחוקות? שישאלו מה נשמע מידי פעם? על מה לדבר? מה לשאול? וכולי...
תודה לכן, שבוע טוב

) אז אולי באמת כדאי קצת לשמור מרחק מפניה, ולא לצפות לקשר קרוב כמו בעבר.