אווקי!אז ככה: איזה טוב ה'!!איזה יום מאעפןשִׁירָה
עבר עריכה על ידי שִירָה בתאריך ט"ז בטבת תשע"ו 21:59

אני שונאת שאחים שלי מעצבנים אותי כי אני שונאת להתעצבן עליהם.

וגם אני שונאת להגיד שונאת.

טוב עולם.שלום.אם מישהו חשב לרגע לקרוא את ההמשך שיתחרט עכשיו כי חבל שיתחרט אחכ.

מספיק אני הולכת להתחרט על חצי ממה שכתוב כאן..

הכל פה בלאגן אחד גדול ועצום.לא ברור בכלל.לא קשור כמעט לאפחד,ארוך ארווווך ומסורבל.

אבל אם נגיד מישו ממש רוצה אז כדאי לו לדלג לסוף.אחרי האנטרים.

בקיצור,חבל על הזמן שלכם.לכו לקרוא תהילים!

אמ.בקשר לסדין.הרסתם.זה היה ככ מצחיק. אחריזה דיברנו על זה אם זה היה טוב או לא

מישהי אמרה שזה היה טוב כי בחזור היו ילדים בגיל שלהם גם אז כאילו עדיף אבל מישהי אחרת אמרה שדפקא כשהיה ת'סדין היו יותר צרחות והרגישו יותר חופשי כזה כשבעצם הבנים ממש קרובים בצד השני ולוזוכרת בדיוק מה. גם דיברנו קצת עלזה שמה,את לא עולה עם בנים לאוטובוס? כן,אבל זה בנים שאת מכירה.וגם בגיל. וקיצור..

אבל היה משעשע לראות אתזה

הדבר היחיד הטוב במנה חמה זה המזלג המתקפל

וכל היום הזה דיברתי.יואו זה היה מעצבן.לא היה איזה חמש דקות ששירה היתה בשקט.

ואז הם היו אמורות להתחיל ת'מבחן ואיזה חצי שעה רק דיברנו והיה מצחיק.

ובואו נעשה משהו. יאלה פונדו.בואו נלך למעיין!כן ונשאל את הדר,בכללי כזה..נקנה חטיפים ונלך.זה איזה חצי שעה מפה. אולי נלך לפיצה?

לא אבל אני לא אוכלת היום.דברים לא בריאים.

אעלק גם כן.אכלתי ועוד איך.(חח מזכיר לי אכלתי ועודךָ)וטונה דברים לא בריאים בכלל.

וכל הבטן המסכנה שלי סבתוכה.

ותדעו לכם שמיץ תות בננה לא קר זה בכלל לא טעים.

וירדתי למטה לשתות והתמי ארבע היה מנותק אבל היה שם בקבוק ספרייט ובכללי בכלל אני לא אוהבת ספרייט כאילו לא מתה עלזה וגם שיראל אמרה שהביאו אתזה לעובדים אבל העובד החמוד הסכים לי וזה גם היה קר וגם הייתי צמאה וגם לא היה מצב שאני נכנסת למזכירות עכשיו אז שתיתי.וזה היה ממש טעים ואז מילאתי שוב כדי שישאר עד שאגיע למעלה.

והאנשים האלה.יואו!גם הם.למה בנו להם חדר מורים?מורות סליחה. שילכו לחדר שלהם.כל החיים מדברות במסדרון!!יואוו ואני צכה בגללם לחכות בחוץ.עצבנו אותי.ואני מחכה שהמורה תעבור כבר ובהתחלה היא דברה עם המורה אפרת אז טוב חיכיתי ועבר זמן אז שאלתי מישהי אם היא עדיין שם אז היא אומרת לי כן עם הרב.וואי וואי.

וגם בכלל אין לי כח עכשיו לעשות אנטרים והרבה סימני פיסוק אז זה פשוט יוצא ככה וחצי דברים לא ברורים.

ואנשים אומרים שאני כותבת (כאן צריכה לבוא מילת תיאור,אני לא זוכרת מה בדיוק ומה שבערך אז אנלא רוצה להגיד.פאדיחות לומר על עצמך) ויוווואווווווו בואו נתעצבן ובואו נתעצבן

ואז נתקעת לך המקלדת ואתה מ ת ח י ל ל כ ת ו ב ב ק צ ב ש ל א ו ת ל ש נ י ה

ואנשים חמודים.הי את.לא רק הוא.חח.

וואי וגם אנשים מעתקנים.ממש מעתיקנים.כאילו מישהי אחת. מה היא אומרת זהו?יואו חצופה.

רק שתדעי שאני ממש מתגעגעת אליך וזהו.♥ וואי כאפה.

טוב שירה תרגעי.

אוף אבל למה יום עצבני כזה למה?

כאילו עצבני מצחיק,באמת מצחיק

וכל רגע אני עוברת ממשהו למשהו אחר. חח שירה (את שקוראת ולא מגיבה וזה..צריך למצוא לך שם איפשר ככה) עכשיו אני מבינה.באמת אני כל רגע עוברת ממשו למשו.(חח בסוף בכלל לא קראת את זה בטח.לונורא נו שויין פסדר ועוד כלמיני ביטויים מהסוג הזה)

בקיצור איפה היינו?הזאת המעתיקנית החצופה.קיצור יואו איזה חצופה. ( חחחחחח)

אוף ומה מעצבן? שכל דבר שהיא עושה או משו כזה אני ישר דנה אותה לכף חובה.ומסכן הבנאדם.לא עשה כלום. כאילו ברור שהוא עשה אבל עדיין. אוף אבל באמת יש דברים שהיא לא. וזה סתם מעצבן שאתה מרגיש שמסתירים ממך ולא יודע אם זאת סתם הרגשה או שבאמת מסתירים.

יא בה בה בם.

אה ונזכרתי שכבר המון זמן אני רוצה לעשות שרשור שירים יפים (לא כאלה עם קישורים וכאלה.שירים יפים רק,מפסוקים ודיבורים לה' וכאלהכמה כאלה במשפט אחד! לונורא,זה הכל מעצבים) אז כל מי שקרה את השתי שורות האלה ויש לו שירים יפים שישתף פעולה בבקשה תודה.

טוב,רוצים כמה מסקנות?שיתפנה לי מקום בטיוטות בפלאפון יאלה.שלוש ארבע ו.

כמה בלאגן בשרשור איזה טוב ה' אחד.

וואי גרוע.טוב נו בלי נדר פעם אחת לפני האחרונה.או פעמיים לפני.

אז ככה

1.הילדים של הרב משה הולכים וגדלים מרגע לרגע.

2.מממ שימו לב זה עמוק.חח סתם.אבל זה לא מתאים לכל המצב רוח של מה שכתבתי לפני כי זה מלפני איזה שבועיים.

אז לומשנה בעצם.נשאיר אותה בטיוטות

3.מישהי אחת חמודה מאוד מפריעה לי עכשיו לכתוב את הקשקושים שלי פה וזה מאוד מפריע לי!!!אז אני מבקשת שתבקשי סליחה או לפחות תתנצלי.

4.עכשיו גם גיליתי לה שילה למה לחכות.יופי באמת

6.לא ראיתם שדילגתי על 5.

7.עכשיו אתם בודקים אתזה.

חחח סתם סתם. פשוט הצחיק אותי שכתבתי במספרים.

קיצור איזה טוב התלמוד תורה הזה שהם צריכים לסיים מסכת עד סופשנה או איזה תאריך מסויים ועכשיו אחשלי הולך ללמוד וישלי שקט. אהה אושר.החיים הטובים.

טוב 8.אבל זה לא מסקנה בכלל. אתה.ראיתי ת'עלון חודש ארגון של אריאל בנים ואז אני רואה דש ממעון לחלק בת שרות שבו אז זה היה לי מוכר ואז נזכרתי מאיפה וצחקתי.וההקלטות בווצאפ של הענייני בלבד זה גם היה מצחיק. (ובדיוק אחשלי עכשיו חזר=\אוח נו במת)

9.זה גם לוקשור לכל המצב רוח של מיקודם אבל אני אוהבת שאברהם פריד שר בעברית ואז אותו דבר באידיש.ובכוייח כוייח כוייח זה גם ברוסית וזה כזה מצחיק וכיף.

10.סמסים זה מבלבל. מבלבל. מבלבל. לא תמיד אבל לפעמים.

אה!וזה באמת עם מחשבה.- 11.בסופו של דבר,כמה שזה לא נראה, העולם אוהב מעריך מכבד רוצה להתקרב ומנסה להתחבר לאנשים צדיקים.

טוב נראלי היו לי עוד כמה מחשבות וקשקושים אבל נסתפק בסבתוכה הזאת.

אבל מה? באמת איזה טוב ה'!

אה!!נזכרתי!הייתי אתמול במקום חדש.עשינו טיול אופניים עניקיסט.הגענו למלון,היו שם מין כיתה כזאת של בנים בנות מופרעים ומסכנים.הם לקחו לנו ת'אופניים לסיבוב אבל היו ממש חמודים כשהם החזירו.

אני צריך להגיד לך תודה!היה ממש כיף. וואי חמודים.

עם ישראל חמוד וטוב.כולו.כל מי שהוא באמת עם ישראל.פשוט אנשים חמודים.

מבולבלים, מסכנים, תועים מחפשים מתייאשים מקווים מתפללים אבל אין עליהם בעולם כולו. ביקום כולו אפילו אני חושבת.

איזה כיפלנו שיש ה' ושהוא אוהב אותנו ככה.

ואתם יודעים גם מה?

גם חוצפנים ועזי פנים.

שה' סולח על העוונות שלנו לא כי מגיע לנו אלא כדי שלא יהיה חילול ה'.זה ממש עצוב.

אבל עדיין איזה ישתבח שמו כי הוא לא רק סולח,הוא גם לא זוכר.הוא מוחק אותם לגמרי לגמרי.

ונזכרתי הרגע בשאלה שהיתה לי

אם יוסף הצדיק ככ שיגע את האחים ושלח אותם הלוך חזור שיביאו את בנימין ושם להם את הגביע ואסר את שמעון וכל מה שהוא עשה שם כדי שיתכפר להם העוון של המכירה,למה עשרה הרוגי מלכות היו צריכים למות אחכ בכאלה ייסורים כדי גם לכפר עלזה? אני לא ממש זוכרת איך זה הולך אבל אומרים שעשרה הרוגי מלכות זה כנגד עשרת השבטים שמכרו את יוסף.

טוב נראלי מספיק.

איזה טוב ה'.

אושר.ששון ושמחה.

לא נירא ולא נפחד לא נירא ולא נפחד לא נירא ולא נפחד רק ממך בלבד.

ועכשיו עושים שרשור שירים יפים אי"ה אולי

יומנים נשרפים

שירוש!! אוהבת אותך!!

אהה ושכחתי, סליחה על ההפרעה יומנים נשרפים

היית אומרת שאת משקיעה על משו לפהחצי חיוך ישר הייתי מפסיקהליקוק

אני אוהבת איך שאת כותבת..

את רואה שאת יודעת לכתוב?!

חייב להגיבירא ורך לבבאחרונה

א. הסדין היה טוב, אבל מצחיק.

כל הכבוד למי שהביא אותו.

כן, הוא היה נצרך.

וגם כן, בגללו הרגישו יותר חופשי למרות שהיינו קרובים...

ב. את הד"ש הזה כתבתי אחרי שכתבתי את כל הד"שים וממש הרגשתי בת שירות.

והיו שם ד"שים שלי יותר מעניינים.

חלקם בדיחות פנימיות, כמו הד"ש לאות ע' ולגרפולוגיה.

וחלקם יותר מובנים לקהל כמו ד"ש ממעון ל***** ***.

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך