{ אין מתכון מדויק - סורי, שכחתי לכתוב.. } הכמויות לא מדויקות אחד לאחד
בגדול -
1/2 קילו פוליש מלא
1 וחצי קילו קמח מלא
1/2 כף שמרים
2 כפות מלח
3 כפות סוכר חום
1 כף סוכר לבן
מים עד שהבצק נעים (באזור ה 3-4 כוסות) מים קרים
ציפוי- פרג
לאחד בצק
ללוש היטב (10 דקות ) אני לשתי בשיטת הקיפולים
להתפיח עד הכפלת נפח
לעצב כיכר
להתפיח שוב עוד שעה
לאפות : 10 דקות ראשונות על 240
להמניך ל 190 ולאפות עוד כ- 40 דק או עד שמוכן
לפרוס רק כשמתקרר


סחתיין! אפשר ביס עם שקשוקה במקום חמאה?
)
