בימים קשים אלו, במצב שבו חלק מעמ"י מוכן לוותר על חלקים מארץ ישראל ישנה חשיבות מיוחדת לחזק את הקשר בין עם ישראל לארצו וזה לא רק בעשיה אלא גם בלימוד לעצמינו. זו השליחות שלנו עכשיו!
ולכן- יצאה חוברת הדרכה מעולה בנושא ארץ ישראל - ניתן לקנות אותה בהנה"א או אצל הקומונריות/קומונרים. למדריכי התנועה עלות החוברת 10 ש"ח בלבד! ולמי שלא 25 ש"ח.
חוברת הדרכה!אפרת
יצא מכל החורים.123
חבל שהם נזכרו להוציא חוברת הדרכה על א"י, אחרי ששנה וחצי טוחנים את זה מכל הכיוונים האפשריים.
אנשים כבר מעדיפים לחזור לטחון את נושא הצניעות מאשר לשמוע על א"י.
בצ"ל אריאל!
|כן|צחקן
ב"ה
אם היו מוציאים לפני שנה אז זה הה טוב... עכשיו זה טחון - מים, טחון אוויר וליעושה קצת רוח אבל לא יותר.
וגם צניעות זה נושא טחון, יש עוד 611 נושאים מהתורה שאפשר לעשות עליהם חוברת הדרכה.
לא נכוןשורש וגרביים
חבר'ה..miri
תירגעו.
אני אישית לא ראיתי את החוברת, אבל הבנתי שהיא ממש אכותית. נכון הנושא נישמע טחון ונדוש, אבל לא ראיתם את החוברת אז מי יודע אולי יש שם דברים חדשים ויפים, אני מאמינה שהם חידשו שם דברים, לאף אחד בהנא"ר לא משעמם...הם לא היו מוציאים סתם משהו מיותר. ומה גם, שאין להם כספים מיותרים...
יש נושאים ויש מצוות.123
אל תערבבו בין נושאים למצוות.
לפי שיטת הרמב"ם, א"י לא נכללת בתרי"ג מצוות(ומזה נובע מחלוקת אם לשיטת הרמב"ם מצוות א"י היא מדרבנן, ומשום זה הרמב"ם לא מנה אותה במניין המצוות, או שמצוות א"י היא מדאורייתא, אך הוא לא מנה אותה משום שהיא מצווה כללית, והרמב"ם הקדים בכללים על תרי"ג מצוות שמצוות כלליות לא נכללות בתרי"ג מצוות).
בדור שלנו הכי הרבה עוסקים בא"י וצניעות, כי הם מצוות מאוד בסיסיות, ומשום שהדור שלנו כנראה בא "לתקן" מצוות אלה, משום שדורות קודמים לא נתנו את הכבוד הראוי לאותם מצוות, או שדורות קודמים היו צריכים לעסוק בדברים אחרים.
בצ"ל אריאל!
אריאלנוקים דוסים, הבייתה!yehciel666
אתם מוציאים שם רע לתנועה! 
מתווכחים על עוד כמה נושאים אפשר להוציא חוברת, 600 או 611...
זה מזכיר לי את המליאה הראשונה שיצאתי מחורפן ממנה!! התווכחו אם לשנות את סמל התנועה מספר תורה ספרדי לאשכנזי!! כמעט הבאתי להם מכתב פיטורים מהתנועה!
יוו אתה צודק ב100%יוכי
איזה שטויות חרשנו?...123
ספר תורה ולוחות הברית.123
הסמל של התנועה: זה ספר תורה או לוחות הברית? כנראה שהם לא סגורים על עצמם מה זה...
בצ"ל אריאל!
ארץ ישראלאפרת
זה דבר שאפשר ללמוד עליו בלי סוף. אולי היה נחמד אם היו מוציאים את החוברת קודם אבל גם עכשיו זה חשוב! תסתכלו בחוברת ותראו שיש נושאים בנוגע לארץ ישראל שהם פחות מדוברים וחרושים ואפשר לעשות עליהם פעולות!
ויוכי- איזה שטויות? אולי תציעי נושאים שהם יותר חשובים לדעתך במקום להגיד כל הזמן שמתווכחים על שטויות?!
השטויות של יוכי.123
לפי מה שהבנתי, יוכי לא אמרה על נושא "ארץ-ישראל" שזה שטויות, אלא היא אמרה שטויות על זה שאנו מתווכחים על כמה מצוות א"י כוללת בתוכה(אם היא נחשבת לאחת מתרי"ג, או שיש כמה מצוות בתרי"ג שמדברות על א"י, או שהיא בכלל לא מתרי"ג מצוות).
בצ"ל אריאל!
נכון, ומספיק עם כלyehciel666
זה לא סתם פילצופים.123אחרונה
אנחנו לא סתם מקשקשים, אלא אלה דיונים ברומו של עולם שיש בהם נפקא מינה לא קטנה.
למאן דאמר דמסתברא לומר שבסמל איכא ס"ת ספרדי, אז יש מקום לכל השכנוזים הלא-ברורים לדון האם יש מקום לשנות את זה לספר תורה גזעני. ולמאן דאמר השני הסובר דנראה לומר שמדובר על לוחות הברית, יש לדון על ציור לוחות הברית בצורה הנכונה, האם יש לצייר את ראש הלוחות בצורה מרובעת או בצורה עגולה.
שנזכה שה' הטוב יאיר עינינו וגל עינינו ונביט נפלאות מתורותיו ושנזכה לביאת גואל צדק בב"א!
בצ"ל אריאל!
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
למה ערוץ 7קעלעברימבאר
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
כן גם ליקעלעברימבאר
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה
😜
סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל
מאוד
לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
הכנסה נוספת 4נטע ברזני
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
יש פה איראלנקים?בת סוד
בואו נעשה מאגר פעולות