אנחנו משפחה ספרדית מעורבת - מרוקאים, תמנים ופרסים. גם אני וגם אחי התחתנו עם אשכנזים אמריקאים וב"ה בנינו משפחות יפות על אף ההבדלים המנטליים.. הזוגיות של אחי ואשתו ממש מדהימה ואני ובעלי ב"ה מאוד מאוד מאושרים.. אני יודעת שהיום זה יותר מקובל, אבל פעם זה לא היה. פעם נישואים בין עדות היה דבר ממש ממש לא נהוג והיום ב"ה כבר הגבולות הטשטשו ואינם כמעט. וגם עם החברה האתיופית זה בדיוק מה שיקרה. כיום רואים יותר ויותר זוגות מעורבים, זה יפה ובאמת מרגש.. וגם זה כבר לא יהיה דבר מעניין ממש עוד מעט אלא מובן מאליו. אז אל תתרגש.. אחות של גיסתי, כאמור בחורה אמריקאית בלונדינית נשואה לבחור אתיופי פשוט נפלא, איש אשכולות ורב פעלים ;) וגם בת דודתה נשואה לאתיופי.. הקיצר, זה תופס תאוצה. והמשפחות שלהם פשוט מאוהבות בחתנים שלהם. בהתחלה אנשים הרימו גבות, היו מופתעים, אבל אחרי שהכרנו את הבחורים ראינו שמדובר על חברה' איכותיים ורציניים והיום אף אחד בכלל לא זוכר את גוון העור שלהם.
יש עוד סיפורים ביישוב שלנו.. יישוב אמריקאי אשכנזי ברובו, והרבה זוגות מעורבים מופיעים. אנשים מתרגלים צזה, הם נטמעים יפה במשפחות, הכל בסדר. גם אנשים שבהתחלה לא אהדו כ"כ את הרעיון - עכשיו ממש ניתן לראות אותם מרביצים נאומים חוצבי להבות בפני כל מי שמעז להעיר על כך ; )
גם ההורים שלך יתרגלו.. ואם היא באמת כזו בחורה מיוחדת, אז א. ממש חבל לפספס אותה. וב. מן הסתם גם ההורים שלך יראו את זה כשיכירו אותה ויאהבו אותה לא פחות ממך..