איזה ילדה קרציה!!![]()
![]()
יש לנו ילדה בכיתה שיש לה עצם נוספת ברגל...
(נשמע מלחיץ, אוקי זה משהו ממש מוזר שאין לי שמץ איך זה קרה לה, כי זה התחיל לה רק בסוף שנה שעברה...
נראלי כאילו שנשברה לה העצם, ואז היו שני שברים של אותה עצם, ולפני שהם התאחו לעצם אחת, אחד השברים כבר צמח מחדש או משו בסיגנון.. כי איך לעזאזל יש לה עצם נוספת ברגל...?!?![]()
)
עכשיו בגלל זה היא די חושבת שכולם צריכות להתחשב בה בכל דבר, וזה ממש לא הוגן..
אני יודעת שאני נשמעת אגואיסטית אבל אתם צריכים לראות את זה,
בכל דבר שלא קשור לחיים מכניסים את זה...
והיא ילדה ממש רגישה בלי קשר למה שקרה לה ברגל - בקטע שהיא ממש בוכה מכל מיני דברים...
סבבה זה היה רק רקע.
--
היום היה שיעור ספורט.
היא לא משתתפת, לא יכולה יש לה עצם נוספת ברגל...
אז אחרי שיעור ספורט לכולם היה חם, ואז היה שיעור חופשי, ופתחנו חלונות.
ואז היא באה והתחילה לסגור את כל החלונות, ולהדליק מזגן על חום. אמרנו לה שלא תסגור אותם כי היינו בשיעור ספורט וחם לנו,
אבל לא, "קר לי" היא אומרת, וממשיכה, מתעלמת מכולנו..
אז התעצבנתי עליה,
והיא: תזהרי ממני את, ככה היא אומרת לי.
מה תזהרי ממני?! מה לעזאזל?! מה?!
מה את רוצה מהבנאדם?!
ואז היא נעלבה,
והתחילה לבכות,
ויצאה החוצה לבכות בחוץ.
ואז כולם באו עלי, יענו כאילו אני האשמה פה,
כי בגלל שאני לא בוכה משטויות ועלי לא מרחמים כי אין לי עצם נוספת ברגל, (לא שאני רוצה שירחמו עלי או עצם נוספת ברגל...
)
אז אני יענו המגעילה,
ואני יענו החוצפנית,
ואני
ואני...
עכשיו אם הם היו קצת חושבות על זה הם היו מבינות מה אמרתי הבעיה היא שכל אחת רוצה להגיד את שלה, והם לא באמת מקשיבות...![]()
חברה שלי אומרת לי
תשימי את עצמך במקומה, אם היה לך קר, היית יוצאת עכשיו נגד כל הכיתה אחרי שיעור ספורט?!
כן!
אז אמרתי לה: לא!
כי אני יתחשב, ואם כולם ירצו לפתוח חלונות, אז אני ישב בשקט וירעד, ולא יצא נגד כל הכיתה עכשיו. כי יש אותי, ויש את כל הכיתה, לא חייבים להסכים, אבל כן צריך להתחשב, אבל אני מתחשבת, ולא מגעילה.
וחוץ מזה, אמרתי לה,
תמיד מתחשבים בה, בהכל, וכשאני אומרת הכל אני מתכוונת באמת הכל, אז פעם אחת אי אפשר להתחשב ברוב ולא בבת אחת?!
פעם אחת?!
--
באמת שאני לא מבינה אותם.
כי הם יודעות את המצב של אותה ילדה שהיא רגישה,
ולכן הם מרחמות עליה,
כי היא המסכנה של הכיתה,
אז לא משנה למה,
יהיה חייב להכניס את הנושא הזה של הרגל שלה, חייב!!
באמת שזה מרגיז.
)
- לקראת נישואין וזוגיות