תמליצו לי על חנויות
רק בנים כמובן
אזור המרכז..
תמליצו לי על חנויות
רק בנים כמובן
אזור המרכז..
כמעין הנובע
)אבל חבר שלי קונה שם..
כמעין הנובעוגם שהוא כן קנה, זה היה רק בגד אחד לאזרחי כי הוא עלה/ ירד במידה.... [נראה לי עלה, השרירים וזה...]
...מה עזר שירד השומן אם אין במקומו כמה שכבות של שרירים גדולים...
ועוד אחרי כ"כ הרבה אימונים...
גם הייתי מעדיפה מדריך, מהסיבה הפשוטה שאני הרבה פעמים רואה בחורים שלוקחים מאמנת שעושה להם תוכנית שלא תביא אותם לשום מקום... אז הם מסתכלים עליה עושה כל מיני תרגילים, ותכל'ס לא נותן להם כלום...
למרות שהיא כביכול למדה אין כמו מי שבנה לעצמו שריר כמו שצריך...
הבעסה שהעסק יקר, ו2 אימונים בשבוע יגיעו ל800-1000 ש"ח, אבל לפחות אולי מישהו שיבנה לך תוכנית רצינית...
הכוונה ללפחות שיבנה לך תוכנית רצינית ל3-4 חודשים, ולא להתאמן קבוע איתו...
סתם הייתי מתבאסת להתאמן כ"כ הרבה ולרדת רק שומן, הרי את זה אפשר לעשות קלטות של זומבה/ סתם לרוץ וכו' ולצמצם קלוריות ולהגיע לשריפת שומן...
כתר הרימוןמשם אני קונה עם אחי פעם ביובל שהוא מסכים לקנות
וגם בfactory54
אמריקן איגל
ובמשביר יש אחלה מבצעים לפעמים
אה ואני בת
פשוט יש לי אחים 
קניתי לא מזמן מעיל בקסטרו, ולמרות שהמוכרת אמרה לי שבעיקרון הם לא מיצרים שעטנז, (מודעים לזה, כי הם מוכרים בישראל) הרב אמר לי שאשלח לבדיקה.
יכול להיות בזבוז כסף רציני חח
א. לרב אין שעטנז
ב. הבדיקה עצמה לא אמורה לעלות הרבה. (מעיל- 36 ש'ח)
ג. יתכן ותוכל להחזיר לחנות במידה וזה שטענז.
ד. מצוות והקפדה עליהן, אתה יודע, שוות את המחיר.
...אז לשאול..ואם מאשרים שאין זה פחות סיכון..
אני בעיקרון לקחתי פעם את החליפה שלי לבדיקה שם בבני ברק ויצא שאין שעטנז קניתי מZARA
צריך לעשות חכם לא לקנות בסכום אדיר..לבדוק 4 5 ..לא יותר מזה..ואז לחזור ולקנות שוב
לבדוק..לאשר שהכל בסדר..ואז לחזור לקנות את השאר
חשבתי שאמא מביאה אותם תמיד מהשמיים או משהו כזה
טוב לדעת שגם בנים יכולים לקנות בגדים ולא רק בנות 
כבר סיפרתי כאן שיום אחד ראיתי תלוש משכורת של עמית לעבודה שהרוויח 25 אלף באותו חודש..
והתגובה היחידה שלי הייתה- "ואין כסף לבגדים?"...
נכנסה לחנות כלשהיא, התעניינה בשמלה, ראתה את המחיר, אמרה שלום ויצאה יפה מהחנות..
מי המשוגעת שמשלמת 1000+ שקלים לשמלה, תגידו לי? עם מחירים כאלו של בגדים לנשים באמת הן צריכות משכנתא
(וזאת אפילו לא שמלת כלה...שלא נתחיל לדבר עליה.. והיא גם שמלה שאם את קונה אותה היא סתם תשכב לך הרבה מאוד מאוד מאוד זמן במלתחה כי כבר לאיזה עוד אירוע ניתן ללבוש שוב את השמלה הזאת?).
בקטע הזה הבגדים של הבנים מעט יותר שפויים ( אלא אם כן הולכים בכוח ובכוונה רק ליקרים ביותר..) - וזה כי יש גבול לעד כמה המעצבים של הבנים יכולים "להשתולל" בעיצובים וכל החרטות האלה.
מעניין אותי בבדיקה סטטיסטית בישראל ולהבדיל בעולם, כמה מההכנסות של הלבוש מגיעים מלבוש של נשים וכמה משל גברים. אני מהמר שלפחות 80 אחוז ההכנסות, זה מבגדי הנשים (כולל נעליים, לא כולל תכשיטים, תיקים וכו'...)
מה נראלך יש לבנים?..מקסימום תוספות של..אתה יודע מה . אני נזכר שפעם ראיתי חליפה משובצת יהלומים באיזה אתר כלשהו ...טוב התאוריה של נפלה . גם שלך לא? ![]()
בטח ובטח כאשר רואים בעין פשוטה שרוב חנויות ההלבשה והביגוד הן לנשים - וכאשר כל בר דעת שמסתובב עם אשתו/אחותו/אמא שלו בחנויות, ורואה את המחירים של הבגדים שלהן לעומת הבגדים שהן קונות לו - מבין שיש כאן הפרש ברור...
הכי מצחיק זה שרוב המעצבים לבנות הם, ובכן - מעצבים..בנים...
. והם אלו שקובעים שם למעלה מה תהיה "האופנה" כל שנה מחדש...
משיח בן דוד
חח אהבתי את ה- "שרוב המעצבים לבנות הם ..ובכן מעצבים .." ![]()
לא יודע מה הן מתלהבות מכל הבגדים האלה ..! וואלק מה יותר טוב מחליפה מחוייטת עם נגיעות קטנות של נקודות שכמעט בלתי נראות או פסים ..אין על הביגוד של הגברים
אין על הקלאסי !
כמה הייתי בחנויות לא מצאתי אף פעם מה שאני רוצה..לא בצבעים (טוב אולי בצבעים בקטנה כן ..)
אבל אף פעם לא מצאתי בגדים מחוייטים זה מתסכל ! הכל צריך הצרה
הגעתי למצב שחשבתי ללכת לחנות מעצבים בישביל לקנות חליפה איכותית גם מכנס אלגנט ..לשבת דייטים וכאלה
כל פעם שמגיעים לירושלים/מקום שיש בו הרבה חנויות כאלו, אמא סוחבת אותך כדי למצוא לך איזה מכנס כזה, ואז יש לך כמה מכנסיים כאלו לכמה שנים, ושלום על ישראל.. מעבר לכך, הבגדים ה"פשוטים" יותר זה לא קשה למצוא (רק המידות
המידות
) .
אבל לדייטים? ביום שבו אלך לדייטים עם מחוייט אדע שהשתניתי לחלוטין. זה כל כך לא אני 
אבל בא לגוון קצת לקנות סקיני ליום יום , בכלל בא לי להיות סטייליסט ..
נמאס כבר מהשחור לבן .. ביום יום לובש שחור לבן אבל בא לי קצת צבע ..
לגבי הדייטים חח , תאמין לי שזה נותן לבחורה תחושה שאתה גברי יותר ![]()
עם איזה בושם טוב ואתה מסודר אחי..סיכוי קטן שהיא תחתוך חח
מחוייטים זה פשוט לא אני.
אני איש של דגמח פשוט (אפילו לא ג'ינס. לא אוהב את זה..) וכו'.. וזה אני. היא צריכה לראות מי אני ולא איזו תחפושת של עצמי.
ו..מה זה סקיני? |שואל ברצינות|. אבל אני לא ממש לובש שחור לבן..אני לא חרדי
אומנם גם סגול/ורוד אני לא אלבש (יש לי חברים שכן. לקח לי זמן להתרגל לזה אצלם
) אבל בהחלט יש לי כמה וכמה צבעים בארון (אם כי אני באמת אשמח אם בת כלשהיא כאן תכין רשימה של לכאורה אילו צבעים הולכים עם אילו, כי אני באמת לא מבין בזה הרבה כל כך... אבל הצבעים שלי הם די סולידיים אז נראה ליש אני מוגן
)
יאלה תתחיל, איזה צבעים יש בארון? נעשה לך סטים.
(סקיני זה צמוד מאד. מלש' סקין=עור)
איכה ..
או שלבנות צריך להגיד ...אע לא חשוב
ומה
יש בנות חרדיות עם משקפיים וכפתורים שדווקא כאילו יזרמו עם סקיני נראלי..
מחר/מחרתיים אוכל להגיד לך בוודאות מה הצבעים (עכשיו פוחד עקרונית לשכוח..
או להגיד צבע לא נכון..)
אשרייך 

בגאולה ובר' עקיבא וכד' יש חנויות של בגדי גברים עם סחורה יפה ועדכנית. (ולא זולה בכלל)
סקיני זה בעעע
אולי לא על גבר...
אבל כמעט הכל אצלי סקיני בארון....
אשכרה העלית אותו מהאוב. נוסטלגיה של ממש...
יש סניף שלהם בבני ברק? איפה זה
אחרת איך יהיה לי מברשות של סיגמה וזואיבה? הפלטה של קרלי בייבל? נייקד? איפור של טו פייסד ובנפיט?
ובגדים? מASOS....
כמה שיתנו לי לראות את זה באיכות אדירה זה עדין לא שווה כלום
כל עוד אני לא רואה איך זה יושב ..בחנות עצמה קורה מלא פעמים שלא יושב משהו
אז להזמין בלי לדעת..
ממש לא לוקח לי שעות...
[וחוסך המון, לדג' כידוע הטייצים האהובים עלי של אדידס, תמיד הזוי לי כשאני בחנות שלהם, איך הטייץ הזהה שהזמנתי עלה חצי]
ארוון
כמעין הנובעאחרונה
כמעין הנובעלהסתבך בזה יותר מידי. פעם באיזה חצי שנה/שנה כשחסר משהו, אז קונים, וזהו... יש לי את מה שאני אוהב ללבוש ואמא שלי יודעת שאין שום טעם לקנות לי ג'ינס למשל כי אני פשוט לא אלבש את זה... (וגם לא מכופתרות, חוץ משבת. אולי עוד כמה שנים כשאתבגר יותר
בנתיים זה בעיקר פולו. הכי נוח עם הכיס בחולצה, אבל בלי מליון כפתורים וכו'..)
אבל שמח שהצלחתי לשעשע אנשים בעולם 
בוא נגיד שאני מתלבט המון ..
זה מתסכל..

יטבתה
תנסי ללכת איתי לקנות בגדים יום אחד חח
סביר להניח שאת תתחרפני
אני שעתיים חיפשתי מכנס ובשאר הזמן התלבטתי בין אחד שהוא נחשב ליקר יותר ואיכותי יותר
לבין אחד פחות יקר ..בעיקר ניסיתי להבין מה שווה לי ..בסוף החלטתי לקחת את הפחות יקר והצטערתי על זה כי נתנו לי אחלה הנחה..וההוא ישב עלי יותר טוב והיה מבד עדין כזה מבפנים (רואה גם עכשיו אני עדין חושב שלא החלטתי החלטה נכונה חח) גם יש את הקטע של הלמדוד שזה גם לוקח זמן ...
יענו לפני שהלכנו לקניון או משהו
אני מתארגן לפחות שעתיים לפני
אני כשאני צריך ללכת לאנשהו לא משנה לאן
אני צריך לקום לפחות 5 6 שעות לפני ..אני יצא אחרי 10 דקות משאני קם? חחח
קודם צריך לקום ..לשטוף פנים איזה דקה וחצי .. אחרי זה לתפילה..לחזור להכין אוכל..ואז לשבת מלא זמן ולהתחמם במיזוג ..לחשוב על מה שאני עומד לעשות ..להתכונן אל זה נפשית ..להתקלח..ללבוש בגדים ..לשים ווקס ..שוב להתחמם ולהרגיש שאני סבבה עם עצמי ..ואז חצי שעה לפני שאני יוצא אני רוחץ שוב שיניים ..נכנס להתפנות..יושב עוד קצת מתחמם חושב על מה שאני צריך לעשות..ואז אני מוכן ליציאה
אמיתי לגמרי !
שרשור הורס..אין עליך, משיח!אנונימית1111
שיאי גינס 2016כמעין הנובערציתי מעיל. עברתי ליד החנות ראיתי מעיל בכניסה מדדתי לארג' היה גדול מדדתי מדיום הורדתי אותו, הלכתי למוכרת, העברתי אשראי ויצאתי
תברך אותי גם.כמעין הנובע

נכנסתי פעם לסניף של נחמד לקנות מתנה לאירוע ב70 ש"ח.
תוך 3 שניות מתביית על קערה שעולה 70+-, לוקח והולך לעבר הקופה.
פתאום אני קולט את הקופאיות והקונות שם נפטרות מצחוק...
עשו עליי לינץ' כי אני גבר נורמלי, מחפש מתנה ויודע שהעיקר זה פתק ההחלפה...
הייזלאני בשביל הנשמה עושה דברים אחרים...
הייזל
הולם במיוחד

הבעלים שלו הוא מקום שלישי בעשירי העולם בפעם האחרונה שבדקו, אז כנראה שיש לכך איזו סיבה שהיא...
(אחרי קרלוס סלים וביל גייטס אם אני לא טועה. הם כל פעם "רבים" ביניהם מיהו מספר 1...פעם הוא, פעם הוא.. ואם אתם לא יודעים מי זה קרלוס סלים, תגגלו, תווקפדו ותדעו
)
שתהיה בריאכמעין הנובעפתחת חשבון עם אמא שלי מחר היא באה לסגור איתך חשבון
כמעין הנובעהכל שם בקושי צנוע,
חצאיות שבקושי מגרדות את הברך...
[מצד שני זה הסטייל השולט באזור אצלנו אצל חרדיות, עם גרביונים כמובן..]
(נזכרתי)מחיר לא בשמיים איכות לא באדמה.
אתה ציפור משונה.

כמובן בכל חנות יש איכותיים יותר ופחות,
אבל סה''כ לזארה יש גזרות טובות, תפורות היטב, חתיכיות, ואייכותיות.
מניסיון של שנים.
(מדברת על חליפות, ג'קטים, מעילים וחצאיות)
אבל עדיין לא סובל
אוריה,ואני מרוצה ממנה לחלוטין
יש להם ליין יוקרתי ותפירה איכותית, ויש באמת זבל.
או שנשארתם אותו הדבר?
ומה המשמעות למה שעברתם? או שלא עברתם..
ובכל זאת..
המלחמה יכלה לנטוע בי גבורה, מסירות נפש, רצון לחיים משמעותיים יותר בשל הידיעה כמה חיי אדם נגדעו... איזה אנשים איבדנו שיש להשלים את החלל שלהם..
לא זכיתי שקרה..
כבר כמעט חודשיים שאני מחפש עבודה.
נראלי שיש מין תום כזה שבע"ה נמצא בקלות עבודה, ולכן זה בסדר לקבל דמי אבטלה נמוכים שנגזרים ממשרת סטודנט..
ואז מגיע הרגע הזה, שאתה מבין שאולי ח"ו זה יכול לקחת הרבה יותר זמן .. ויפה שעה אחת קודם גם לחשוב על הכנסה זמנית וגם על לוז או משהו כזה ..
אני מניח שלרבים מילואים זאת אופציה אבל אין לי כח ורצון לפרט למה, אבל ישמצב גדול שאני מנוע מלעשות מילואים..
(לא עשיתי במלחמה..)
האם יש רעיונות אחרים למקומות עבודה זמניים?
במהלך התואר לא קמתי בזמן אז קל וחומר עכשיו שאני ללא מסגרת.. ואני מניח שאולי עבודה תוכל לגרום לי לבריאות ויציבות .. וכמובן גם להכנסה..
רעיונות אחרים לסדר ויציבות עשיה לימוד והתקדמות בתקופה מאתגרת זו מלבד עבודה זמנית/או על הצד שאתקשה למצוא עבודה זמנית זה גם מבורך..
בתפילה לפרנסה בשפע ולמציאת מקום עבודה מתאים ומספק לכולם.. ואולי אפילו השבוע אעדכן שדברים יסתדרו והתקבלתי😃
תודה רבה..
מה הכישרון הטבעי שלך? מה למדת?
בינתיים אני במקומך הייתי יושב בבית ולומד שני דברים לעומק
1.AI
2. אקסל
ולא פחות חשוב מזה את השילוב בניהם.
אקסל אני מכיר קצת, היה לא מעט בתואר..
וגם יודע שיש קורסים חינמיים..
איך לומדים ai? אתה מכיר דרך או קורס?
ותוכל להסביר מעט מה יש ללמוד בזה?
כללומר. לנצל את הזמן כדי להתקדם מקצועית ולא רק "לחכות" שמישהו יואיל בטובו להסתכל עליך. כמובן גם הקו"ח שלך יתעדכנו בהתאם.
לימודי AI ברשת - למה זה לא שורה?
AI יש לא מעט חומר. הייתי מחפש ללמוד על השילוב בין AI לבין המקצוע שלך. כלומר איך לשאול שאלות על טבלאות דוחות וחשבוניות וכל אלה. בסוף איך לעשות את העבודה שלך טוב יותר.
יש הבדל גדול בין סיום לימודי חשבונאות ובין מי שמחזיק ברישיון לעסוק בראיית חשבון.
אם אתה עם רישיון - חיפוש העבודה הוא שונה מחיפוש מקום לעשות בו סטאז'
גם כיוון תעסוקתי הוא שונה - עם רישיון אתה כבר צריך לבחור כיוון התמחות / תת-התמחות מקצועי בתחום הגדול של ראיית חשבון.
לעשות לו"ז יומי. שכולל לימוד קבוע קודש או חול, אם אפשר כזה שמתקדמים בו.
לקבוע יעדים, כמו ספר קודש מסויים או פרק זמן קבוע או קורס מקצועי אונליין, אפילו סדרת שיעורים תורניים באתר של ישיבה או מכון מאיר
זמני ארוחות יחסית קבועים, ארוחות מזינות.
לשים לב לזמנים האידיאליים בשבילך לשיון ולקום, להתאים את הזמנים של היום למקצב הטבעי שלך.
לשמור על קשר עם אנשים אחרים
לטפח את הבית והסביבה.
למצוא התנדבות- זה משהו שיכול להיות זמני ואחר כך להיפסק או להשתלב בעבודה שתמצא
לחפש פרויקט כלשהו שלך, שאתה רוצה לממש בזמן הבינתיים הזה.
בהצלחה ושיעבור מתישהו 
מכירים את פורום אוצר החכמה? לתורה? ועוד כמה קצת פחות מוצלחים?
יש הרבה פורומים תורניים חרדיים. הראשונים שהזכרתי מוצלחים מאוד בהרבה מובנים, פעילים, ואפשר למצוא בהם דברים מעניינים גם לאחר זמן.
האם יקום פורום תורני דתי לאומי? שיהיה ברמה, פעיל, לגופו של עניין (בדרך כלל כמובן), ומעניין?
תגיד לי אלפי ספרים תורניים ב"ה שעזרו לי שנים
באיזה הקשר זה פורום?
ותגלי מקום מעניין מאוד. זה לא 'אוצר החכמה' עצמו - ספריית הספרים הענקית, אם כי יש ביניהם קשר כמובן.
זה פורום תורני, רובו חרדי אך לא כולו. חלק מהכותבים מוכרים (הרב איתם הנקין ז"ל, יבל"א הרב יוסף בדיחי, הרב יואל קטן, ועוד מן הסתם), אם כי כולם משתמשים בשמות אנונימיים כמו כאן.
מי ששם בפורומים אלה מי שנחלשו רוחנית והתדרדרו לפורומים. אצלנו, החזקים לא משוטטים בדברים כאלה באינטרנט וממילא לא תראה מקבילה.
זו פרשנות בלבד.
כלומר, מן הסתם יש שם רבים כאלה, אבל ודאי לא כולם. יש שם אנשים גדולים, ידענים ומעניינים, יראי שמיים בהחלט.
חלקם גם רבנים מוכרים, כפי שכתבתי להפי.
בסוף השימוש בכלים כאלה מועיל לפיתוח של שיח תורני, לפתרון שאלות, ועוד.
אה, ואני מכיר חברה חזקים מאוד אצלנו שמכירים את הפורומים האלה. כל מי שמחפש באינטרנט מדי פעם תשובות לשאלות תורניות עיוניות (לא הלכתיות פשוטות), כמעט בטוח נפגש בזה. דווקא חברה ברמה גבוהה לדעתי. אז אמנם הצדיקים הנ"ל אינם משוטטים יומם ולילה באינטרנט, אבל יוצא לפעמים להיכנס.
לעצם העניין. כנראה בעולם הדתי לאומי יש לא מעט פעילות כאן (פחות משהייתי רוצה) ולא מעט גדולי תורה צעירים כותבים דווקא בפייסבוק.
ובפועל ב95% באותם התכנים שעוסקים בהם תלמידי החכמים החרדיים, הפורומים שהזכרת מספקים את הסחורה שצריך.
זה אפילו יתרון עצום, ומהמקומות הבודדים שבהם יכולים לדון באותה הסוגיה אברך מרמת גן עם אברך בכולל ברכסים וכד'.
אני מכיר יותר את פורום לתורה, והוא באמת נועד להיות מקום סגור יותר מאוצר החכמה, אבל עדיין הוא משרת המון לומדים מכלל הישיבות.
הבעיה שה'בעל הבית' שם חרדי. אתה יכול לבוא, אבל תרגיש אורח.
וגם בתוכן. זה כמו להיכנס לבני ברק. גם אם יקבלו אותך יפה, אתה אורח. כתבת שאתה מכיר את הפורומים. לא הרגשת כך?
צורת החשיבה, המקורות, די הכול. לרוב המנהלים מכבדים את תופשי התורה אצלנו, אבל עדיין הם בעלי הבית.
יחד עם שאר פרוייקטי הווטסאפ של ערוץ 7, הנה עוד אחד: אייטמים מעניינים שאני (או הצוות) דגים מהפורום.
מוזמנים להצטרף. קבוצה שקטה של 2 אייטמים ביום בממוצע
.
אשמח לשמוע מנסיונכם כשילדה בת שנתיים ותשע עברה למיטת מעבר (כי למדה לצאת מהמיטת תינוק), מה הכי עזר לכן שתשאר במיטה שלה במהלך הלילה ולא תבוא אליכם חמש פעמים?
רוצים להתחיל איתה מהלך אבל מנסים להבין מה יגרום לה להישאר במיטה שלה ולא לבוא אלינו כי היא יכולה וזה מפתה לצאת ולהיות עצמאית.
מבחינת שפה היא מבינה אבל לא הכי מדברת עדיין.
הריון ולידה
פה זה פחות רלוונטי
מה שיעזור זה להחזיר כל פעם
כל פעם
אבל זה מתיש ומנסיון אישי באיזה שלב באמצע הלילה נשברים כי רוצים לישון
עם הזמן זה עובר.
ואתם כהורים.
אל תרגישו שנכשלתם אם היא בכל זאת מגיעה למיטה
כיף להיות במיטה עם אבא ואמא! לא נורא בכלל. אם יש מיטה רחבה מספיק
והילדונת לא בועטת נוראות תוך כדי שינה, לא נורא. חושבת שזה נותן בטחון
לילד. אולי להתפלל על זה, אם זה מפריע? לבקש עצה טובה מהשם?
עכשיו יש לי אפס ניסיון אבל אני ממש רוצה לדעת לעבוד עם חומרים לעשות חריטות בעץ לבנות רהיטים וכאלה לא בקטע של מקצוע סתם כתחביב אבל אין לי מושג איך מתחילים וגם איך משלבים הכל עם לימודי תואר 
יש למישהו רעיונות לקורסים או סדנאות או ליודעת מה?
משם אפשר להתחיל. אחר כך להתקדם...
יוצא לכם? קל? קשה? יש טיפים?
כמו כן היה לי הרגל טוב שנטשתי ורוצה לחזור אליו.
איך שוברים את הכבדות שחוסמת ביני לבינו?
לשנות הרגלים רעים
ליצור הרגלים טובים
כשהבנתי את הקונספט של ההרגל זה הפך קל
ממליצה על ספר כוחו של הרגל
הוא מסביר את הרעיון של
טריגר- פעולה- תגמול
איך להיפטר/ ליצור הרגל
או ליצור הרגל זה תהליך מתמשך
הרבה אנשים אוהבים תוצאות של כאן ועכשיו
לא אוהבים תהליכים
וזה גורם לקושי בהשגת דברים
אני כן אוהבת תהליכים
מסוגלת לראות את התוצאה העתידית ולחכות בסבלנות
לרוב גם נהנת מהדרך
לכן בעיניי זה לא קשה
אחרים בטח יקראו לזה קשה עד בלתי ישים
ממליצה לקרא קצת טורים של הרב יצחק פנגר
ללכת בצעדים קטנים
ולחלק את החזון הגדול למטרות קטנות ברות ביצוע
לפני כמה שבועות בעלון הידברות הרב פנגר רשם טורים בנושא שינוי התנהגות
ופירט איך לעשות את זה צעד צעד
זה עלונים לפני חודש- חודש וחצי ככה.
לגבי הצעדים הקטנים-
נגיד שאתה רוצה לרוץ מרתון שזאת המטרה הגדולה, אז
קודם אפשר כצעד ראשון להגביר מוטיבציה ובמקביל להוריד את המושג המופשט (רוצה לרוץ מרתון)
לפס מעשי (שינויים קטנים - לשים את הנעליים ליד הדלת, אפילו בלי לנעול, בשלב מאוחר יותר לקבוע זמן לריצה)
כשהייתה לי מטרה גדולה
השיטה של צעדים קטנים עזרו לי להגיע אליה....
היום אני מתמודדת עם דברים שאותה טכניקה בהחלט תשמש אותי
רק צריך לרצות
ולעשות משהו קטן בכיוון.
ומוסיפים כמה שיכולים
בני אדם הם יצורים קטנים וחלשים
הרצון להשתנות תמיד מתבדה