יתרונות: זולה מאד לדעתי (קנינו ב-1800 ש"ח את העגלה והאמבטיה), יש לה סל ממש גדול, חזקה, יציבה, היגוי נוח, מתאימה מאד להורים גבוהים (מבחינת המוט שבמסיעים בו את העגלה), הטיולון יכול להיות לשני הכיוונים (לכיוון ההורה והפוך ממנו).
חסרונות: קיפול ממש לא ביד אחת וגם לא מתקפלת קטן כל כך (אני אישית עולה איתה המון לאוטובוסים עירוניים שאז לא צריך לקפל, בבין עירוניים באמת זה שיקול...), הגגון לדעתי לא מספיק גדול (אבל נראה לי שזה הגודל הסטנדרטי. פשוט ראיתי את הגגון של המאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ והוא ענק... נראה פשוט כיף...)
דווקא בקשר למה שכתבת מגיל 0, אני לא בטוחה שהייתי ממליצה עליה מגיל 0 בלי האמבטיה. הטיולון שלה נראה כזה פתוח (שזה דווקא משהו שאהבתי מאד בעיצוב של העגלה), לא כמו נניח בבייבי ג'וגר שזה קצת יותר סגור (אבל הוא לא דו כיווני. כמו שירושלמית כתבה, כל עגלה שנשכבת מלא מגיל לידה תתאים לך.
ועוד משהו- אם בכ"ז תחליטי לקנות את הג'ואי אז אל תקני את הסלקל שלה, הוא לא טוב מעל גיל חמישה חודשים בערך, החגורות קצרות. גם הסלקל של סייבקס יכול להתחבר לעגלה הזו עם מתאמים והוא הרבה יותר עדיף (עולה 100-200 ש"ח יותר ושווה בהחלט את ההפרש).
אולי כדאי לך לבחון גם את המאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ, אנחנו גם התלבטנו לגביה ובסוף המחיר הזול של הג'ואי הכריע. היא מתקפלת לכמו מזוודה כזו ויש לה גגון ענק, בקיצור- נראה לי היא פותרת את החסרונות של הג'ואי...