כל מי שיצא לו להכנס לפורום הזה מדי פעם ראה כמה וכמה שירשורים לגבי הדיון על מקומן של מתנדבות נוער ומתנדבות בכללי במד"א.
זה לא היה סוד בפורום ולא היה סוד בקרב המתנדבים שהיו דברים לא ראויים במד"א (לא בהכרח הטרדות מיניות) שקרו במשמרות בין נהגים למתנדבות ושגרמו להרבה פה בפורום להמליץ שוב ושוב לבנות יראות שמים לא להתנדב במד"א.
אבל... הדברים התפרצו במספר כתבות בעיקר בערוץ 1 בשבועות האחרונים, התמונה שמצטיירת שם היא כאילו כל הגברים במד"א תוקפים מתנדבות בזמנם הפנוי, כתבה אחר כתבה על מתנדבות שמספרות שקרו להן דברים נוראיים בזמן משמרות במד"א אבל חלק מהארועים קרו לפני הרבה מאוד שנים (עד 15 שנים!)
ואני שואל מה קרה שפתאום כל זה התפוצץ מה קרה שכמה פעמים בשבוע יש כתבה שמציירת את החובשים במד"א כאנשים ללא מעצורים? למה בגלל כמה וכמה גברים לא נורמלים העיתונות משמיצה אירגון שלם שבאמת יש שם מספר גברים שעשו מעשים נוראיים במהלך ה 15 שנים האחרונות אבל זה פתאום התפרץ ומשחיר אלפי אנשים שכל מה שהם רוצים לעשות זה לתת מעצם למען הזולת.
אני לא ממעט במעשים הנוראים שקרו! אני רק מנסה להבין מה האינטרס להשחיר את פועלם של אלפי עובדים ומתנדבים.